Meghan Trainor-fans worden geëxtrapoleerd na haar intieme update over toiletsituatie

Meghan Trainor-fans worden geëxtrapoleerd na haar intieme update over toiletsituatie
Meghan Trainor-fans worden geëxtrapoleerd na haar intieme update over toiletsituatie
Anonim

Meghan Trainor-fans zeggen "NEE" tegen de zangeres na haar verduidelijking over de toiletsituatie die ze deelt met haar echtgenoot Daryl Sabara.

Eerder deze week haalde de 27-jarige zangeres de krantenkoppen toen ze opende over de bizarre architectuur van het toilet van haar en haar acteurspartner. Tijdens een optreden op de podcast van Nicole Byer, Why Won't You Date Me? Trainor besprak het onderwerp poepen in het bijzijn van de partner.

De aflevering "Samen poepen" ging zwaar over het onderwerp van intimiteit in de badkamer, of meer specifiek "de speciale relatie die verbonden is met poepen". Tijdens de podcast legde Trainor uit hoe ze een dubbele wc-bril had geïnstalleerd, de een naast de ander, zodat zij en Sabara tegelijkertijd hun zaken konden doen.

De nieuwe moeder herinnerde zich hoe ze was uitgelachen door haar aannemer voor haar vreemde verzoek om twee toiletten naast elkaar. Trainor benadrukte echter hoe het haar niet had ontmoedigd toen ze toegaf dat ze het verzoek had "verdubbeld".

Na de release van de podcast trollden fans de Grammy-winnende zangeres en beweerden dat de gedetailleerde anekdote grof en onnodig was geweest. Iemand vroeg: "Ze voelde zich gedwongen om dit te delen waarom???"

In de nasleep van Twitter-trollen die Trainor bombardeerden met hatelijke opmerkingen over haar onthulling, ging de zangeres naar Twitter om enkele details over de situatie op te helderen. Terwijl velen het idee dat het paar samen nummer twee zou worden trollde, verduidelijkte Trainor hoe dit niet het geval was.

Ze zei: Om dingen op te helderen … we hebben EENMAAL samen gepoept en we lachten en zeiden nooit meer … maar hij zal met me omgaan als ik aan het poepen ben, want WE SOULMATES. En ik mis hem echt als ik bij hem weg ben. En uiteraard plassen we samen.”

De verduidelijking werd echter niet goed ontvangen door fans. Ze zagen het als een kans om de zangeres en haar Spy Kids-echtgenoot verder te trollen.

One zei: Ik begrijp dat je zo veel van iemand houdt, dat je het gevoel hebt dat je altijd bij hen in de buurt moet zijn, maar terwijl je een deuce laat vallen? Dat is nogal behoeftig/aanhankelijk op een heel ander niveau. Jullie moeten allemaal een zeer vezelrijk dieet hebben om geen eenzaamheid en concentratie nodig te hebben tijdens je bm's.”

Velen wilden dat de hele situatie zou eindigen, omdat ze de verduidelijking bestempelden als 'te veel informatie'. Ze beweerden geëxtrapoleerd te zijn toen Trainor probeerde zichzelf uit een gat te graven door te veel te delen. Anderen benadrukten de belachelijkheid hierachter toen ze erop wezen hoe ze zich in de situatie had bevonden door in de eerste plaats te veel te delen.

Aanbevolen: