Details over de intieme levenstrends van Nancy Reagan terwijl conservatieve blogger haar vergelijkt met Madonna

Inhoudsopgave:

Details over de intieme levenstrends van Nancy Reagan terwijl conservatieve blogger haar vergelijkt met Madonna
Details over de intieme levenstrends van Nancy Reagan terwijl conservatieve blogger haar vergelijkt met Madonna
Anonim

Twitter-gebruikers stonden versteld toen de naam van Nancy Reagan op vrijdagavond 10 december in de avond begon te trenden op het platform. Op het moment van schrijven is de voormalige First Lady nog steeds een trending eerste onderwerp in de Verenigde Staten.

Dit wordt toegeschreven aan een tweet van de conservatieve blogger Classically Abby, ook bekend als de zus van politiek commentator Ben Shapiro. De controversiële blogger, wiens echte naam Abigail Roth is, plaatste een zij-aan-zij afbeelding van Reagan en Queen of Pop Madonna, waarbij hij het publieke imago van de twee vergeleek. De tweet werd in diskrediet gebracht als zijnde smakeloos en Reagan's heldendaden tijdens haar tijd als Amerikaanse actrice werden onthuld.

Roth's tweet luidde: "Dit is Madonna op 63-jarige leeftijd. Dit is Nancy Reagan op 64-jarige leeftijd. Trashy leven versus klassiek leven. Welke versie van jezelf wil je zijn?"

Afbeeldingen van de twee genoemde publieke figuren zijn opgenomen in de tweet. Een suggestieve afbeelding van Madonna's Instagram-account stond naast een familiefoto van de voormalige First Lady. Het beeld van de popster werd gecensureerd om haar borst te bedekken. Toen ze oorspronkelijk op Instagram werd gepost, vergezelde Madonna een bijschrift over vrouwencensuur.

Ze schreef: "Het verbaast me nog steeds dat we in een cultuur leven waarin elke centimeter van het lichaam van een vrouw te zien is, behalve een tepel. Alsof dat het enige deel van de anatomie van een vrouw is dat geseksualiseerd." Madonna beschreef verder hoe de lichamen van vrouwen oneerlijk worden geseksualiseerd, ondanks dat ze essentieel zijn voor het menselijk leven. De foto werd bekritiseerd door rapper 50 Cent die haar bespotte vanwege de suggestieve pose.

Madonna's Instagram-feed toont nog steeds beelden van haar samen met haar grote familie, inclusief een leuke videomontage van hun Thanksgiving-feest.

Nancy Reagans 'status' als seksicoon

Als reactie op Roths tweet zijn velen begonnen na te denken over Reagans 'sekspictogram'-associatie in de Hollywood-industrie. Screenshots van een artikel gepubliceerd door The Village Voice, het eerste alternatieve nieuwsweekblad van het land, waarin werd besproken hoe Reagan 'in Hollywood bekend stond om zijn orale seks'.

Het artikel, gepubliceerd in 1998, haalde informatie uit de autobiografie van journaliste Kitty Kelly. Kelly staat bekend om haar werk in het publiceren van ongeautoriseerde biografieën van voormalige first ladies, Amerikaanse iconen en wereldwijde politieke figuren. Schrijver James Ledbetter schreef: "Zeg maar ja, Nancy - in de tijd dat ze Nancy Davis was - stond erom bekend de beste pijpbeurt in de stad te geven", niet alleen 's avonds, maar ook in kantoren. [T]hat was een van de redenen dat ze erg populair was op de MGM-kavel."

Commentatoren onthullen gedachten over Madonna's vergelijking met Nancy Reagan

Sinds Roths tweet steeds kritischer werd, hebben veel populaire commentatoren en publieke figuren hun dringende gedachten over de situatie geuit. Acteur en komiek Jaboukie twitterde: "Nancy Reagan met de beste keelgame in Hollywood voelt als een songtekst van Lana Del Rey, maar dat is het niet. Het is Amerikaanse geschiedenis."

"Het feit dat ppl probeerde Madonna en haar stans te schande te maken, moedig de annalen van de geschiedenis in reden om te onthullen dat Nancy Reagan het hele MGM-kavel heeft geveld, is zo mooi voor mij, als feministe, "schreef New Girl-scenarioschrijver Camilla Blackett.

Schrijver en komiek Zach Heltzel bracht wat introspectie in de publieke reactie. Hij zei: "Voor de goede orde, er is niets mis met Nancy Reagan die promiscue is in haar jeugd, net zoals er niets mis is met Madonna die provocerend is in haar jaren '60. Als je echt manieren wilt vinden waarop deze twee vrouwen anders zijn, kijk hoe ze reageerden op aids."

Aanbevolen: