Hoe Sydney Sweeney echt denkt over het filmen van zoveel intieme scènes

Inhoudsopgave:

Hoe Sydney Sweeney echt denkt over het filmen van zoveel intieme scènes
Hoe Sydney Sweeney echt denkt over het filmen van zoveel intieme scènes
Anonim

In meer dan één opzicht is Sydney Sweeney de nieuwe Dakota Johnson. Hoewel je zou kunnen stellen dat Sydney's NSFW-scènes in Euphoria en The Voyeurs veel dynamischer en meerdimensionaal zijn dan die van Dakota in de Fifty Shades of Grey-trilogie.

Toch is ze een van de weinige hoofdrolspelers op Euphoria die het spel speelt om alles keer op keer bloot te leggen. Dit heeft haar een enorme aanhang opgebouwd van een aantal griezelige fans die haar negatief hebben beïnvloed, maar het laat ook zien hoe dapper en rauw ze bereid is te zijn. Vooral omdat veel van haar meest schandalige scènes in Euphoria een soort emotionele onderbuik hebben. Seksscènes in de HBO-serie zijn tenslotte heel anders dan alles wat we eerder op televisie hebben gezien.

Maar ondanks het artistieke karakter van deze NSFW-scènes, is er veel gepraat over hoe Sydney eigenlijk denkt over dit deel van haar enorme bijdrage aan de serie. Het lijdt geen twijfel dat haar vertolking van Cassie Howard zoveel meer is dan haar shirtloze scènes. Maar vanwege de enorme hoeveelheid ervan geloven sommige fans op Reddit dat ze ofwel wordt misbruikt of het echt melkt voor alles wat het waard is. De waarheid is dat Sydney helemaal trots is op haar werk aan Euphoria en dat ze veel meer controle heeft over de dingen dan sommigen denken…

Sydney Sweeney vindt haar NSFW "empowerend" en heeft geweigerd te doen waar ze zich niet prettig bij voelt

Geloof het of niet, er zijn meer dan een paar keer geweest dat Sydney Sweeney Euphoria-maker Sam Levinson heeft verteld om een topless scène te maken.

"Er zijn momenten waarop Cassie zonder shirt moest zijn en ik tegen Sam zei: 'Ik denk niet dat dat hier echt nodig is' en hij zei: 'Oké, we hebben het niet nodig'", Sydney zei in een 2022 interview met The Independent."Ik heb nooit het gevoel gehad dat Sam het me opdrong of probeerde een naaktscène in een HBO-show te krijgen. Toen ik het niet wilde, heeft hij me niet gemaakt."

Sydney voelt zich veel comfortabeler bij deze NSFW-scènes dan sommigen misschien denken, maar veel daarvan heeft te maken met de aanwezigheid van een intimiteitscoördinator. Terwijl sommige van haar co-sterren, namelijk Jacob Elordi (Nate), geloofden dat een intimiteitscoördinator de spontaniteit van een scène zou vernietigen, hebben ze enorm geholpen. Niet alleen voelen de sterren zich op hun gemak op een aantal behoorlijk persoonlijke momenten, maar het heeft het verhaal ook echt geholpen. De chemie van Sydney en Jacob in de show is tenslotte zo heet dat fans zich afvragen of ze in het echte leven aan het daten zijn.

Bovendien heeft Sydney ook verklaard dat ze deze wellustige scènes ongelooflijk krachtig voor haar vindt. Sydney heeft beweerd een zelfbewust persoon te zijn die opgroeide. Maar na het filmen van haar eerste paar NSFW-scènes in Euphoria, begon ze zich 'bekrachtigd' te voelen en zich echt op haar gemak te voelen in haar eigen lichaam."Ik heb mezelf daar neergezet en ik voel me het meest zelfverzekerd."

"Er was een beetje van 'Oh… ik weet niet of ik dit ga doen'. Vanwege de naaktheid, maar toen leunde ik achterover en ik dacht: 'Als ik een 17- jaar oud meisje en ik seks hadden met mijn vriend, zou ik naakt gaan", zei Sydney in een interview met MTV News. "Het is een echte scène. Het is niet gesuikerd. Het is niet glamoureus. Het is niet bedekt. En ik had zoiets van: 'Dat is wat de show is'. Het is echt. En ik wilde echt recht doen aan die echtheid. En dus het gaat niet om de naaktheid. Het gaat meer om de situatie waarin ze zich bevindt. En de show heeft de naaktheid nooit echt verheerlijkt in datgene wat echt belangrijk was."

Cassie's reis heeft die van Sydney weerspiegeld in termen van hun publieke perceptie

Sydney heeft beweerd dat haar leven op de middelbare school absoluut niet op dat van Cassie leek, maar ze delen een ongelukkige connectie. Aan het begin van Euphoria laat Cassie haar NSFW-foto's uitlekken en wordt ze meteen gezien als een overdreven promiscue meid. Hetzelfde gebeurde in het echte leven toen die geënsceneerde foto's van Euphoria op internet lekten. Hoewel dit aanvankelijk hartverscheurend was voor Sydney, omdat degenen die ze lekten haar broer op de foto's hadden getagd, heeft ze geleerd deze ervaring als wapen te gebruiken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de meningen van fans haar geen pijn doen. Sydney was beroemd om socials om haar absolute liefdesverdriet te delen toen fans haar uitschelden met kritiek dat ze "lelijk" was.

Dus, of ze nu wordt gezien als een seksicoon die weinig meer te bieden heeft of als iemand die zich helemaal niet aangetrokken voelt, er komt een enorme hoeveelheid negativiteit op haar af. En toch voelt Sydney zich nog steeds volledig gesterkt door deze scènes. Misschien omdat ze echt een deel van het geheel vormen. Er is zoveel meer in haar personages, vooral Cassie Howard, die het proces is van echt proberen zichzelf te achterhalen terwijl ze haar trauma's uit het verleden geneest.

Sydney worstelt met één element van haar NSFW-scènes. En dat is de publieke perceptie. Hoewel ze geprezen werd voor haar werk in The White Lotus, was ze verrast dat dezelfde mensen Euphoria niet noemden. Volgens Yahoo is Sydney van mening dat haar werk in Euphoria tot nu toe het sterkste van haar carrière is, maar het wordt voortdurend over het hoofd gezien vanwege haar NSFW-scènes.

“Dit is iets dat me al een tijdje dwarszit. Ik ben erg trots op mijn werk in Euphoria. Ik vond het een geweldig optreden. Maar niemand praat erover omdat ik naakt ben. Ik doe The White Lotus en ineens letten critici op. Mensen houden van me. Ze gaan, 'Oh mijn god, wat doet ze nu?' Ik dacht: 'Heb je dat niet gezien in Euphoria?'"

Sydney is er zeker van dat dat komt door het stigma rond vrouwen die dit soort scènes in film en tv doen.

"Als een man een seksscène heeft of zijn lichaam laat zien, wint hij nog steeds prijzen en wordt hij geprezen. Maar op het moment dat een meisje het doet, is het compleet anders."

Aanbevolen: