Dwayne Johnson wordt bedrogen omdat hij eruitziet als 'The Rock' in nieuwe 'Black Adam' Still

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson wordt bedrogen omdat hij eruitziet als 'The Rock' in nieuwe 'Black Adam' Still
Dwayne Johnson wordt bedrogen omdat hij eruitziet als 'The Rock' in nieuwe 'Black Adam' Still
Anonim

We hebben eindelijk een glimp opgevangen van Dwayne Johnson aka The Rock in Black Adam.

De nieuwe trailer voor DC FanDome die voorafgaand aan het evenement van 16 oktober is uitgebracht, biedt verschillende nieuwe glimpen van elk nieuw DC-project in de pijplijn. Van Robert Pattinson's The Batman tot Dwayne Johnson in Black Adam, de teaser biedt een opwindende blik op de veelheid aan films die de komende jaren zullen uitkomen.

Hoewel de clip slechts een seconde lang Johnson laat zien, gingen fans naar sociale media om uit te drukken dat de acteur er letterlijk uitzag als "The Rock" in de video.

Dwayne Johnson lijkt op zichzelf in zwarte Adam

Verschillende fans schreven op Twitter en deelden dat Dwayne Johnson er niet anders uitzag in zijn rol als superheld.

"Bruh, dat is letterlijk gewoon de rots…" deelde een fan mee.

"Je had in elke film kunnen zeggen dat dit The Rock is en ik had je geloofd…." nog een toegevoegd.

"The Rock die The Rock in films is, is de beste," gutste een derde.

"Man, ik dacht dat hij hier een nieuw kapsel voor zou gebruiken. Of een nieuwe look… Of een nieuwe gezichtsuitdrukking…", schreef een vierde.

Dwayne Johnson had hard getraind om zich voor te bereiden op zijn rol in de superheldenfilm, waarin hij samen met Noah Centineo's Atom Smasher, Pierce Brosnan's Doctor Fate en Aldis Hodge's Hawkman en andere acteurs schittert.

Hoewel een plot voor de film niet is bevestigd, staat het bekend als de aanpassing op het grote scherm van de Justice Society of America. Johnson's personage is een fan-favoriete antiheld en krachtige schurk in de stripboeken, en is aantoonbaar krachtiger dan Superman zelf.

Hij kan vliegen, beschikt over superkracht en duurzaamheid en heeft de kracht van snelheid. Hij kan ook magische blikseminslagen uitbrengen en heeft een enorme hoeveelheid kennis, naast andere krachten.

In het introductieverhaal van het personage is Black Adam een Egyptische volwassene die bekend staat als Teth-Adam en als kampioen wordt gekozen door een oude tovenaar genaamd Shazam. Door de naam van de tovenaar te roepen, ontdekt Teth-Adam dat hij kracht kan putten uit een verzameling goden en uiteindelijk een bovenmenselijke krijger wordt.

De film staat gepland voor een release in 2022.

Aanbevolen: