Bradley Cooper's nieuwe film flopt omdat hij wordt overtroffen door 'Spider-Man

Inhoudsopgave:

Bradley Cooper's nieuwe film flopt omdat hij wordt overtroffen door 'Spider-Man
Bradley Cooper's nieuwe film flopt omdat hij wordt overtroffen door 'Spider-Man
Anonim

Bradley Cooper's nieuwe thriller 'Nightmare Alley' is naar verluidt zo slecht geflopt aan de kassa dat veel bioscopen veel van de geplande vertoningen hebben vervangen door extra slots van 'Spider-Man: No Way Home'. Tijdens het openingsweekend slaagde Coopers nieuwste project er maar net in om een schamele $ 3 miljoen aan kaartverkoop binnen te halen, amper een fractie van de $ 60 miljoen die het zogenaamd zou kosten om te maken.

Begunstigers van bioscoopfilms hebben hun kaartjes voor 'Nightmare Alley' geannuleerd om plaats te maken voor 'Spider-Man'

Filmtheaterbezoekers waren er snel bij om de geruchten over de 'Spider-Man'-ruil te bevestigen, waarbij één op Twitter zei: "True s. Ik kreeg net een e-mail van mijn theater met de vraag of ik mijn tickets voor NIGHTMARE ALLEY wilde annuleren omdat ze elke andere show hebben geannuleerd om het scherm vrij te maken voor meer Spider-Man-vertoningen."

Een andere duidelijk niet onder de indruk filmfan twitterde: Ik: ik denk dat ik vandaag en morgen genoeg werk kan verzetten om Nightmare Alley op dinsdag te zien!

Het theater: Oh ja, we hebben maar één voorstelling op een super ongelegen tijdstip op dinsdag. En het is ook de laatste dag dat we het laten zien!”

Vele anderen hebben zich ook gehaast om hun twee cent aan het onderwerp toe te voegen, en sommigen leverden fotografisch bewijs van het debacle, zoals enorme reeksen triest uitziende, lege bioscoopstoelen.

Critici zijn ook niet zo onder de indruk van de thriller

Het lijkt erop dat ook critici niet bepaald gecharmeerd zijn van de thriller. De film – die volgt op “Een ambitieuze carny met een talent voor het manipuleren van mensen met een paar goed gekozen woorden sluit aan bij een vrouwelijke psychiater die nog gevaarlijker is dan hij”, aldus IMDb – viel nogal plat met Richard Brody van The New Yorker.

In zijn recensie noemde Brody de film Een film die opgeblazen is in lengte, letterlijk in zijn berichtgeving, en overversierd, zoals een bioscoopachtige kerstboom, met plichtsgetrouwe dramatiek die het van spanning, energie en spontaniteit uitspoelt.”

“De mislukkingen suggereren het soort kansen dat filmremakes bieden, en het soort durf dat deze mist.”

Bovendien schreef Nick Schager van The Daily Beast: "Ondanks een paar momenten van geïnspireerde grootsheid, is Nightmare Alley meer een sierlijk eerbetoon dan het echte werk, en het feit dat het denkt dat het de laatste is, gaat uiteindelijk een lange weg in de richting van het kneden van zijn potentie."

Chris Evangelista van Slashfilm daarentegen had een meer gunstige benadering van het meest recente aanbod van regisseur Guillermo Del Toro, en zei: Nog een winnaar van del Toro, een regisseur die houdt van het rare, het vreemde, het slechte, de perverse.”

Dus, er is misschien nog wat hoop voor 'Nightmare Alley'.

Aanbevolen: