Finneas kondigt debuutalbum aan, wordt bedrogen omdat hij profiteerde van 'Famous Sister' Billie Eilish

Inhoudsopgave:

Finneas kondigt debuutalbum aan, wordt bedrogen omdat hij profiteerde van 'Famous Sister' Billie Eilish
Finneas kondigt debuutalbum aan, wordt bedrogen omdat hij profiteerde van 'Famous Sister' Billie Eilish
Anonim

Billie Eilish' Grammy-winnende producer en broer Finneas O'Connell brengt zijn debuutalbum Optimist uit, dat op 15 oktober uitkomt. Op 5 augustus deelde de 24-jarige muzikant de eerste single van zijn album getiteld A Concert Six Months From Now, samen met een muziekvideo gefilmd in Hollywood Bowl in Los Angeles.

Finneas schrijft, produceert en acteert al meer dan tien jaar en is het brein achter de meeste muziek van zijn zus, Billie Eilish. Toch zijn de fans van Eilish van mening dat Finneas misbruik maakt van de bekendheid van zijn zus om zijn eigen album te verkopen.

Fans denken dat Finneas Billie gebruikt

De singer-songwriter en producer heeft nauw samengewerkt met zijn jongere zus Billie Eilish tijdens haar opkomst in de schijnwerpers. Finneas is gecrediteerd voor het co-schrijven en produceren van veel van Billie's liedjes, en de broers en zussen promoten hun muziek regelmatig samen.

In feite werd Billie ontdekt dankzij het nummer Ocean Eyes, geschreven door Finneas. Sommige fans maken zich nog steeds zorgen dat de producer de bekendheid van zijn zus in zijn voordeel gebruikt.

"hij maakt misbruik van zijn beroemde zus", schreef een Twitter-gebruiker in reactie op de albumaankondiging van Finneas.

"Ik voel me rot omdat het zo hard gaat tanken", deelde een ander.

"Hij is een geniale producer en songwriter en ook een echte mannelijke zanger, wat tegenwoordig zeldzaam is, dus je kunt maar beter je mond wassen, want hij speelt niet", schreef een fan ter verdediging.

"Meeliften op zijn flop zus buikwimper", schreef een ander, zowel O'Connell als zijn zus aan het trollen.

"we luisteren alleen naar Billie", zei een gebruiker.

Sommige fans maakten zich zorgen als Billie haar broer had ontslagen, wat zou kunnen verklaren waarom hij zijn eigen album uitbracht. Finneas heeft muziek geschreven en geproduceerd voor onder meer topartiesten als Justin Bieber, Selena Gomez, Camila Cabello en Halsey - en maakt al een tijdje zijn eigen muziek.

Optimist wordt zijn eerste persoonlijke album, maar Finneas bracht eerder al verschillende singles uit als soloartiest. Zijn debuut-EP getiteld Blood Harmony werd uitgebracht in oktober 2019.

Optimist, een album met dertien nummers wordt op 15 oktober via Interscope uitgebracht. Hopelijk komt er weer een spannende samenwerking tussen Billie en Finneas!

Aanbevolen: