Wat is er gebeurd met 'The Mickey Mouse Club' dat Britney Spears beroemd heeft gemaakt?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'The Mickey Mouse Club' dat Britney Spears beroemd heeft gemaakt?
Wat is er gebeurd met 'The Mickey Mouse Club' dat Britney Spears beroemd heeft gemaakt?
Anonim

Fans van een bepaalde generatie herinneren zich misschien dat ze begin jaren '90 naar 'The Mickey Mouse Club' met zijn cast van multi-getalenteerde Mouseketeers hebben gekeken. Maar iedereen weet dat Britney Spears haar originele start in de show kreeg, en na haar opvallende zanguitvoeringen trok ze de aandacht van hogergeplaatsten in de industrie en werd ze een ster.

Haar voormalige co-sterren hadden in de loop der jaren veel over haar te zeggen, hoewel niemand zo beroemd werd als zij.

En Britney was niet de enige die haar carrière in de entertainmentindustrie uitgroeide na 'The Mickey Mouse Club'. Ryan Gosling, Justin Timberlake, JC Chasez, Keri Russell en Christina Aguilera maakten allemaal hun publieke debuut op de Mouseketeer-set.

Maar wat is er ook met de show gebeurd, en waarom eindigde het net toen de sterren beroemd werden?

Wanneer eindigde 'The Mickey Mouse Club'?

Wat interessant is aan de groep beroemde Mouseketeers, is dat hoewel sommigen van hen aan meerdere seizoenen van de serie deelnamen, geen enkele er heel lang mee bezig was.

JC had zelfs de langste run van ongeveer drie jaar, terwijl Keri twee jaar in de show was. De rest van de hedendaagse superster-celebs waren pas een jaar of zo in 'The Mickey Mouse Club'.

De serie eindigde officieel in 1996, maar 1994 is het laatste jaar dat een van de kernceleb-groepen credits had als zijnde verschenen in de show.

Maar was het omdat ze allemaal bezig waren met het vinden van roem, of kwam er om een andere reden een einde aan hun tijd als Mouseketeers?

Waarom is de show van tv verdwenen?

'MMC' zoals het later werd genoemd, ging uiteindelijk uit de lucht in 1996. Maar het was niet de schuld van een van de castleden. In feite blijkt uit een niet-verrassende onthulling dat ABC en Disney het niet eens konden worden over hoe de show te vernieuwen, dus lieten ze hem rusten.

Terwijl Disney, en in het bijzonder W alt zelf, de show had gemaakt, gaf ABC het mandaat dat het bedrijf 'MMC' niet op een ander kanaal mocht uitzenden nadat het ABC had verlaten. W alt spande later een rechtszaak aan en won, waarmee hij wat geld terug verdiende aan de deal, maar de serie kon nog steeds niet op tv worden vertoond, behalve een zeer beperkte oplage in het begin van de jaren '00.

En hoewel bronnen suggereren dat de show een tijdje op Disney+ was, lijkt hij er nu niet te zijn.

Het lijkt erop dat de schattige beelden van de kleine Justin Timberlake en alle andere nu volwassen beroemdheden nog steeds te vinden zijn op verschillende hoeken van het internet, maar het is onwaarschijnlijk dat er ooit een echte opwekking zal plaatsvinden.

Hoewel Disney de afgelopen jaren een paar herhalingen van 'The Mickey Mouse Club' heeft nagestreefd, bereikten ze de mainstream Disney niet en werden ze in plaats daarvan debuteerde in Korea en Maleisië, maar nogal zonder succes.

Aanbevolen: