Deze succesvolle sterren zijn begonnen met 'The Mickey Mouse Club

Inhoudsopgave:

Deze succesvolle sterren zijn begonnen met 'The Mickey Mouse Club
Deze succesvolle sterren zijn begonnen met 'The Mickey Mouse Club
Anonim

Misschien herinner je je The Mickey Mouse Club wel of niet, maar we zijn er zeker van dat je een paar van deze succesvolle Mouseketeers herkent die later Hollywood A-listers werden.

De Mickey Mouse Club was een gevarieerd tv-programma voor kinderen met journaals, tekenfilms en advertenties waarin Mickey Mouse verscheen en talent- en komediesegmenten. De show werd uitgezonden van 1955 tot 1996. De show had nogal wat opwekkingen en van 1989 tot 1996 heette de show The All-New Mickey Mouse Club. De show werd gekenmerkt door een regelmatige maar steeds veranderende cast van tieners genaamd de Mouseketeers. In 2017 verscheen Club Mickey Mouse alleen op sociale media, maar stopte in 2018.

Elke beroemdheid moet ergens beginnen. Sommige sterren hebben van kinds af aan hard gewerkt en The Mickey Mouse Club is verantwoordelijk voor het lanceren van de carrières van deze geliefde popsterren, drievoudige bedreigingen en Oscar-genomineerden.

10 Ryan Gosling

Ryan Gosling en zijn onverwachte gevoel voor humor
Ryan Gosling en zijn onverwachte gevoel voor humor

In 1993 voegde Ryan Gosling zich in het zesde seizoen bij enkele andere beroemde sterren in The All-New Mickey Mouse Club. Hoewel Ryan tegenwoordig niet bekend staat om zijn zang of dans, kan hij zingen, dansen, piano spelen en bracht hij veel charisma op het scherm naar de show. Gosling vertelt hoe de producers dachten dat hij niet kon vergelijken met de andere jonge sterren in de show, maar het is veilig om te zeggen dat Gosling een behoorlijke carrière heeft. Gosling zou uiteindelijk de hoofdrol spelen in films als The Notebook en La La Land.

9 Justin Timberlake

Justin Timberlake en zijn verlangen om veel trollenfilms te maken
Justin Timberlake en zijn verlangen om veel trollenfilms te maken

In 1993 sloot Justin Timberlake zich ook aan bij de Mouseketeers. Er is een clip van hem en co-sterren Ryan Gossling en JC Chasez die zingen bij Jodeci's I'll Cry, en vanaf jonge leeftijd is het duidelijk te zien dat Timberlake veel talent had. Timberlake kwam terecht in de zeer succesvolle boyband NSYNC die meer dan 70 miljoen platen verkocht. Timberlake had daarna een succesvolle solocarrière met 1 hits als SexyBack en Can't Stop The Feeling! als onderdeel van de soundtrack van de Trolls-film.

8 JC Chasez

Het internet vergelijkt Jc Chasez met professor Sneep
Het internet vergelijkt Jc Chasez met professor Sneep

JC Chasez, die uiteindelijk Timberlake's groepslid zou worden in NSYNC, vertelt hoe The All-New Mickey Mouse Club, of kortweg MMC, zoals fans het noemden, de eerste auditie was die hij ooit deed. Zijn moeder en een advertentie in de krant voor de film Newbies, waarin castingdirecteuren zeiden dat hij of te jong of te oud was voor verschillende rollen. MMC was naast de deur aan het filmen, en de rest is geschiedenis. JC Chasez debuteerde in 2004 met zijn soloalbum Schizophrenic en is liedjes gaan schrijven voor andere artiesten zoals David Archuletta en de Backstreet Boyz, was jurylid bij America's Best Dance Crew van 2008-2012 en verscheen bij de heropleving van The Mickey Mouse Club in 2017.

7 Christina Aguilera

Christina Aguilera als jurylid bij The Voice
Christina Aguilera als jurylid bij The Voice

Toen Christina Aguilera 13 was, trad ze toe tot MMC. Zelfs op zo'n kostbare leeftijd had ze een stem die haar leeftijd ver te boven ging. Aguilera zou doorgaan naar een succesvolle zangcarrière met 1-hits zoals Genie in a Bottle, Lady Marmalade met Pink, Lil' Kim, Missy Elliot en Moves Like Jaguar als artiest met popgroep Maroon 5. Ze speelde ook in Burlesque met Cher en was jurylid bij de zangwedstrijdshow The Voice.

6 Nikki DeLoach

Nikki DeLoach verwacht haar tweede kind
Nikki DeLoach verwacht haar tweede kind

Nikki Deloach was vooral bekend van de komische sketches op MMC. Hoewel veel sterren het moeilijk vinden om te ontsnappen aan de 'kindster'-trope, slaagde DeLoach erin om haar naam relevant te houden. Brittany Spears verliet de meidengroep Innosense om solo te gaan, maar DeLoach bleef in de groep van 1997-2003, als opening voor Britney Spears en NSYNC. DeLoach speelde in Awkward van MTV en was te gast in shows zoals NCIS, Castle en Mad Men.

5 Keri Russell

Keri Russell en haar veerkrachtige krullen
Keri Russell en haar veerkrachtige krullen

Keri Russell's handelsmerk zijn haar veerkrachtige krullen. Nadat ze het scherm op MMC had verlicht, speelde ze in de WB's Felicity en ontving ze een Golden Globe Award voor de dramaserie. Ze portretteert ook IMF-agent Lindsey Farris in Mission Impossible III en vele andere indrukwekkende filmrollen, zoals August Rush. Russel's meest recente werk omvat de hoofdrol in FX's The Americans, een historisch drama over het gecompliceerde huwelijk van twee KGB-spionnen die zich voordoen als Amerikaan dat eindigde in 2018, en Star Wars: The Rise of Skywalker in 2019.

4 Tony Lucca

Tony Lucca speelt gitaar
Tony Lucca speelt gitaar

Net als Timberlake en Chasez had Tony Lucca ook een indrukwekkende stem en speelde hij meesterlijk gitaar. Hij opende, net als Innosense, begin jaren 2000 voor NSYNC en kwam later uit met maar liefst zes studioalbums. In 2012 bevond Lucca zich in seizoen twee van The Voice en eindigde op de derde plaats. De gitaar-tokkelende voormalige Mouseketeer tekende bij Adam Levine's label. Lucca's muziek was te zien in verschillende shows zoals Friday Night Lights en Parenthood.

3 Lisa Whelchel

'Facts of Life'-ster Lisa Whelchel
'Facts of Life'-ster Lisa Whelchel

Lisa Whelchel trad in 1977 toe tot The Mickey Mouse Club House, met dit seizoen de titel The New Mickey Mouse Club. Whelchel was een natuurtalent, hoewel kijkers dit seizoen over het hoofd zagen omdat deze serie zich tussen de meer populaire afleveringen van de show nestelde. Whelchel zou Blair Warner spelen in The Facts of Life. In 2012 was Whelchel een deelnemer op Survivor: Philippines. In 2019 werd ze de presentator van de niet-gescripte show Collector's Call, die Whelchel volgt die door de Verenigde Staten reist om te praten met de meest prominente verzamelaars van popcultuurmemorabilia.

2 Annette Funicello

Herinnering aan de erfenis van Annette Funicello
Herinnering aan de erfenis van Annette Funicello

W alt Disney ontdekte en koos Annette Funicello zelf uit als een originele Mouseketeer nadat hij haar had zien optreden tijdens een dansrecital in Burbank, Californië. Zelfs met alle getalenteerde Mouseketeers die op de show verschenen, is Funicello het populairst. Funicello zou een succesvolle popcarrière hebben. Ze heeft echter nooit beweerd een popzangeres te zijn. Funicello verstevigde haar acteercarrière door in de jaren zestig samen met Frankie Avalon in de Beach Party-films te spelen. In 2013 bezweek Funicello aan complicaties van multiple sclerose.

1 Britney Spears

Britney Spears verzoekt haar vader niet langer haar voogd te zijn
Britney Spears verzoekt haar vader niet langer haar voogd te zijn

Britney Spears is, naast Timberlake, de commercieel meest succesvolle artiest op deze lijst. Nadat ze zich in 1993 bij collega-castleden Gosling, Timberlake en Chasez had aangesloten, werd ze een popicoon. Spears heeft acht albums uitgebracht die wereldwijd 33,6 miljoen albums hebben verkocht, en in 2013 kreeg ze een residentie in Las Vegas met de titel Britney: Piece of Me. Volgens Rolling Stone was haar album Glory uit 2016 een fantastische comeback.

Aanbevolen: