Wat is er gebeurd met vrouw Yanet Garcia en waarom is ze zo beroemd?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met vrouw Yanet Garcia en waarom is ze zo beroemd?
Wat is er gebeurd met vrouw Yanet Garcia en waarom is ze zo beroemd?
Anonim

Hoewel sommigen de status van beroemdheid rangschikken van de A-lijst tot de D-lijst, lijken er tegenwoordig slechts twee categorieën van roem te zijn. Ten eerste zijn er mensen als Brad Pitt, Kendrick Lamar, Heidi Klum, Jerry Seinfeld en Kim Kardashian, die allemaal hun respectievelijke industrieën hebben gedomineerd. Of je hun werk nu leuk vindt of niet, ze zijn onmiddellijk herkenbaar en de meeste mensen kunnen minstens één van hun credits of functietitels noemen. Dan zijn er de beroemdheden die belachelijk beroemd zijn om meer niche-redenen. Ze zijn niet herkenbaar voor de mainstream, maar ze hebben wel een toegewijde fanbase. Yanet Garcia behoort absoluut tot de laatste categorie.

Een tijdlang stond Yanet Garcia gewoon bekend als "The Mexican Weather Girl". Ze was een magneet voor mannen (en vrouwen) en eigenlijk iedereen die geobsedeerd was door schoonheid. Het tijdschrift Playboy noemde haar zelfs "het heetste weermeisje" en verklaarde dat ze "mensen aanmoedigt om naar de weersvoorspelling te kijken". Zonder twijfel werd de meteoroloog een van de beroemdste ter wereld… voor een tijd. Tegenwoordig is ze schijnbaar verdwenen… behalve voor degenen die nog steeds volkomen geobsedeerd zijn door haar uiterlijk, energie en opmerkelijk zelfvertrouwen.

Waarom is Yanet Garcia beroemd?

Yanet Garcia werd ingehuurd als meteoroloog door Televisa Monterrey in Nuevo León, Mexico na een korte maar redelijk succesvolle carrière als model. Bijna onmiddellijk werd ze waanzinnig populair en kreeg ze enorme kijkcijfers voor het lokale nieuwsprogramma. Ze was niet alleen groot in Mexico, maar clips van haar weersegmenten haalden het op YouTube en leverden haar volgers over de hele wereld op. Hoewel ze verre van de enige weervrouw is die mannen een zonnesteek geeft, is ze verreweg de beroemdste.

De nu 32-jarige trok onmiddellijk de aandacht van Playboy en miljoenen fans op YouTube die bijna alle segmenten van 2013 tot 2019 hebben bekeken, toen ze naar verluidt stopte met Televisa Monterrey en naar Amerika verhuisde, volgens naar Bro Bijbel.

Hoewel sommigen misschien kritisch zijn over alle geseksualiseerde compilatievideo's op YouTube van Yanet Garcia's weersegmenten, lijdt het geen twijfel dat ze van deze roem heeft geprofiteerd. Niet alleen dat, maar ze lijkt buitengewoon trots te zijn op de carrière die ze heeft opgebouwd uit haar weersegmenten.

Yanet heeft met trots de kracht overgenomen die ze tijdens de weersvoorspelling uitoefende en kwam daardoor zelfs in de vijfde Sharknado-film terecht.

Wat is er met Yanet Garcia gebeurd?

Na Yanet's vertrek uit Televisa Monterrey, registreerde ze zichzelf als personal trainer en creëerde ze haar eigen fitness-app genaamd FitPlan. Bovendien kondigde ze aan dat ze lid werd van OnlyFans, waardoor ze een van de vele beroemdheden was die naar het platform verhuisde. Hoewel ze misschien niet zoveel verdient als Mia Khalifa, lijdt het geen twijfel dat Yanet profiteert van het direct-to-consumer mediaplatform.

Tijdens haar tijd als meteoroloog bouwde Yanet een gigantische aanhang voor zichzelf op op Instagram, YouTube en Twitter. Dit hielp niet alleen haar fitnessprogramma en de modellenschool die ze in Monterrey runt, maar ook haar OnlyFans. Toen ze op Instagram aankondigde dat ze zich had aangesloten bij het ietwat controversiële platform, kreeg ze meteen meer dan 13 miljoen views.

Nu heeft ze duizenden OnlyFans-abonnees die haar graag $ 20 per maand betalen om haar wellustige inhoud te bekijken. Yanet zorgt ervoor dat ze zichzelf identificeert als "The Mexican Weather Girl", de bijnaam die ze verdiende met al haar segmenten op Televisa Monterrey.

  • Het vermogen van Yanet Garcia zou tussen de $ 3 - $ 6 miljoen liggen.
  • Yante heeft een prachtig appartement in New York met uitzicht op de Brooklyn Bridge.

Wie is Yanet Garcia aan het daten?

Toen ze nog steeds "The Mexican Weather Girl" was, raakte Yanet betrokken bij Youtuber Doug Censor Martin, ook wel bekend als FaZe Censor of Call of Duty roem. Hij vloog zelfs van de VS naar Mexico om haar te ontmoeten na wat online flirten. Ze probeerden hun langeafstandsrelatie te laten werken, ondanks enkele wegversperringen, zoals hun fotolek. Naar verluidt heeft hij haar in 2018 "gedumpt" zodat hij zich kon concentreren op gamen, aldus The Sun. Hoewel hij verklaarde dat hun relatie gedeeltelijk eindigde omdat ze een percentage van zijn YouTube-video-inkomsten wilde nemen. In ieder geval deelde Yanet publiekelijk dat ze "diepbedroefd" was over de hele beproeving.

Yanet had in 2021 een relatie met voormalig voetballer, nu levensgoeroe Lewis Howes, maar hun relatie lijkt voorbij. Hoewel geen van beiden hun splitsing publiekelijk aankondigde, staat de Instagram van Lewis vol met foto's van hem met een nieuwe vrouw. Hoewel Yanet iemand nieuw zou kunnen zien, lijkt het erop dat ze heeft geleerd van de negatieve ervaring van het daten van FaZe Censor en houdt ze haar persoonlijke leven … nou ja … persoonlijk. Bovendien heeft ze de controle over het verleggen van de aandacht die ze krijgt naar haar fitness-app en OnlyFans.

Aanbevolen: