Hoe Jonathan Rhys Meyers in het geheim een van de meest controversiële sterren in Hollywood was

Inhoudsopgave:

Hoe Jonathan Rhys Meyers in het geheim een van de meest controversiële sterren in Hollywood was
Hoe Jonathan Rhys Meyers in het geheim een van de meest controversiële sterren in Hollywood was
Anonim

Jonathan Rhys Meyers heeft een behoorlijk ruig verleden gehad dat een tijdlang zijn carrière beïnvloedde. Hij begon met acteren in 1994 en heeft in de loop der jaren een aantal behoorlijk grote rollen gehad. Rhys Meyers speelde in films als Bend It Like Beckham, Vanity Fair, Match Point, Mission: Impossible III, August Rush en The Mortal Instruments: City of Bones. Hij verscheen ook in veel historische stukken, waaronder Elvis (waar hij zelf de King of Rock 'n' Roll speelde), The Tudors (hij speelde Henry VIII), Dracula en Vikings van History Channel. Maar buiten zijn carrière worstelt Rhys Meyers al meer dan tien jaar met alcoholisme.

Rhys Meyers lijkt de meeste problemen te hebben op luchthavens

Vanaf het begin van de jaren 2000 worstelde Rhys Meyers met alcoholisme. In 2007 werd hij gearresteerd na een dronken vechtpartij in Dublin, Ierland. Datzelfde jaar ging hij naar de afkickkliniek. Twee jaar later, in 2009, werd hij aangehouden voor het slaan van een medewerker van de Charles De Gaulle Airport-lounge. Het jaar daarop werd hij voor het leven verbannen uit United Airlines nadat hij opnieuw was vastgehouden wegens openbare dronkenschap op John F. Kennedy Airport in New York City.

In 2017 werd hij opnieuw door de politie aangehouden toen hij dronken op de luchthaven van Dublin verscheen. Hij probeerde op een vlucht te stappen, maar werd tegengehouden. De Daily Mirror meldde destijds dat verschillende getuigen hebben gezien dat Rhys Meyers zich uit de voeten maakte, maar hij veroorzaakte geen gedoe om met de politie te praten.

Het jaar daarop brak Rhys Meyers zijn acht maanden van nuchterheid tijdens een woordenwisseling op de internationale luchthaven van Los Angeles. Rhys Meyers, zijn vrouw, Mara Lane, en hun zoon waren op weg naar huis van een holistische behandeling van Meyers voor woedeproblemen van Miami naar Los Angeles. Zoals Rhys Meyers het verhaal vertelde aan Larry King op Larry King Live, was het gezin al lang op reis en de luchthaven gaf hun tickets weg.

Het was frustrerend, vooral met een baby, maar uiteindelijk stapten ze op een vlucht. Alles had beter moeten gaan voor het gezin toen ze aan boord gingen van het vliegtuig terug naar L. A., maar Rhys Meyers koos ervoor om wat te drinken in het vliegtuig, wat weer problemen veroorzaakte. Toen de vrouw van Rhys Meyers erachter kwam, begonnen ze te vechten omdat hij zijn nuchterheid had verbroken. Rhys Meyers besefte zijn fout en haalde zijn e-sigaret tevoorschijn, wat nog meer problemen veroorzaakte.

Toen de familie in L. A. aankwam, wachtte de politie op Rhys Meyers, en ze hadden een beleefd gesprek. Rhys Meyers legde King uit dat de politie ongelooflijk begripvol en aardig voor hem was. Na dat incident sprak de acteur met iemand en loste zijn problemen op.

"Mensen die dit meemaken, zoeken naar dingen in hun leven die hen triggeren", vertelde Rhys Meyers aan Event magazine."En luchthavens zijn een trigger voor mij, omdat ze je daar drie uur laten zitten, je mag niet roken en je bent omringd door alcohol. Dat is geen excuus, er is nooit een excuus voor mij om te drinken."

Rhys Meyers werd opnieuw gearresteerd in 2020

Rhys Meyers begon pas te drinken toen hij 26 jaar oud was. Desondanks heeft hij een aantal behoorlijk interessante opvattingen over zijn eerdere problemen met alcohol.

"Ik hou eigenlijk niet van de smaak van alcohol", vertelde hij aan Event. "Ik zou bekend staan als iemand die terugv alt met probleemdrinken, niet met alcoholisme. Ik lijd niet aan alcoholisme - ik lijd aan een allergie voor alcohol elke keer dat ik het drink. Als ik drink, zijn de gevolgen zo verwoestend dat het een probleem. Maar ik heb nooit een drankje nodig. Het is niet iets waar ik naar hunker."

De nuchterheid van de acteur eindigde opnieuw toen hij werd gearresteerd en beschuldigd van rijden onder invloed nadat hij in november 2020 met zijn auto in Malibu was gecrasht. de invloed van alcohol" en een andere voor "rijden met een alcoholpromillage van 0.08 procent of meer." Hij moest in februari voor de rechtbank verschijnen.

Openend over het misbruik van haar man in het verleden, schreef Lane op haar Instagram: "Depressie is een echte zorg door misbruik in het verleden en het alcoholisme waarmee hij is geboren. Hij is in staat geweest om elke lelijkheid en pijn in zijn leven in de kunst en is de sterkste persoon die ik ken. Ik ken niemand die heeft meegemaakt wat hij heeft meegemaakt en zijn niveau van succes heeft bereikt. Het lijkt er echter op dat elke keer dat we zoveel vooruitgang lijken te boeken… soms is het als twee stappen vooruit, een stap terug."

Ondanks alle problemen van Rhys Meyers lijkt hij een geweldig ondersteuningssysteem te hebben en het lijkt erop dat zijn carrière niet al te erg heeft geleden. Hij heeft verschillende aankomende projecten, waaronder American Night, The Survivalist, The Cuisine War, Hide and Seek, Ambush en Altitude. Hij moet gewoon luchthavens vermijden en, uiteraard, alcohol, vooral als hij een allergie heeft.

Aanbevolen: