Waarom Lukas Gage op dit moment een van de meest populaire jonge sterren in Hollywood is

Inhoudsopgave:

Waarom Lukas Gage op dit moment een van de meest populaire jonge sterren in Hollywood is
Waarom Lukas Gage op dit moment een van de meest populaire jonge sterren in Hollywood is
Anonim

Acteur Lukas Gage wist al sinds hij een kind was dat hij een Hollywood-ster wilde worden - Gage ging elke zomer naar een filmkamp en als kind verscheen hij in tal van toneelstukken en commercials. In 2013 maakte Gage zijn acteerdebuut in het HBO-komedie-drama Enlightened, en sindsdien heeft hij niet meer omgekeken.

Vandaag nemen we de carrière van de 27-jarige onder de loep. Welke projecten hielpen Lukas Gage om een van de meest veelbelovende nieuwe namen in de branche te worden, en hoe veranderde een bericht op sociale media zijn carrière voor altijd? Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Lukas Gage speelt een hoofdpersonage in seizoen 4 van jou

De Netflix-show You is een enorme hit sinds hij in 2018 op de streamingdienst verscheen. Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar de première van het vierde seizoen van de psychologische thriller-show - op het moment van schrijven is een datum nog onbekend - ze kunnen zich verheugen op het zien van een nieuw gezicht in de show. Hoewel er niet veel details bekend zijn over het komende seizoen, heeft Netflix wel onthuld dat Lukas Gage een personage met de naam Adam zal spelen. Charlotte Ritchie, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman en Ed Speleers zullen zich ook bij de cast voegen voor het vierde seizoen van You.

7 Lukas Gage verscheen in Euphoria

In 2019 was Lukas Gage te zien als Tyler Clarkson in vier afleveringen van de HBO-show Euphoria. Het tienerdrama is geïnspireerd op de gelijknamige Israëlische miniserie en werd in februari 2022 verlengd voor een derde seizoen. Euphoria sterren Zendaya, Jacob Elordi, Alexa Demie, Sydney Sweeney en Maude Apatow - en het heeft momenteel een 8,4 rating op IMDb.

6 Lukas Gage's beruchte zoomauditie

Lukas Gage stond in november 2020 in de schijnwerpers nadat een clip van hem tijdens een Zoom-auditie viraal ging. In de video waarin Gage auditie doet voor een rol (die hij uiteindelijk niet kreeg), is de regisseur te horen zeggen: "Deze arme mensen wonen in deze kleine appartementen. Zoals, ik kijk naar zijn achtergrond, en hij heeft zijn tv en…"

Daarna onderbrak Gage hem door te zeggen: "Je bent niet gedempt. Ik weet dat het een waardeloos appartement is. Geef me deze baan zodat ik een betere kan krijgen." Gage plaatste de opname op zijn sociale media.

5 Lukas Gage verscheen in American Vandal

In 2017 was Lukas Gage te zien als Brandon Galloway in vijf afleveringen van de Netflix-show American Vandal. De show is een parodie op waargebeurde misdaaddocumentaires, met in de hoofdrollen Tyler Alvarez, Griffin Gluck en Jimmy Tatro. Na twee seizoenen annuleerde Netflix de show in 2018. American Vandal heeft momenteel een 8.1 beoordeling op IMDb.

4 Lukas Gage speelde in de witte lotus

Lukas Gage's meest prominente rol tot nu toe was zeker in het HBO-komedie-drama The White Lotus. In de satirische anthologieshow portretteert Gage Dillon in zes afleveringen.

The White Lotus volgt het leven van gasten in een tropisch resort op Hawaï en werd vernieuwd voor een tweede seizoen - een dat een nieuwe groep gasten zal volgen. De HBO-show heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb.

3 Lukas Gage verscheen in Angelyne

Een andere show waarin Lukas Gage te zien is, is de miniserie Angelyne uit 2022, die het verhaal vertelt van een vrouw die in de jaren '80 beroemd werd nadat een reeks iconische billboards van haar verscheen in Los Angeles, Californië. In de Peacock-show speelt Gage Max Allen. Naast de acteur zijn er in de miniserie ook Emmy Rossum, Martin Freeman, Hamish Linklater, Philip Ettinger en Michael Angarano te zien. Angelyne heeft momenteel een 5,7-rating op IMDb.

2 Lukas Gage werkt ook aan films

Hoewel Lukas Gage vooral bekend staat om zijn optredens in populaire shows, heeft de acteur in de loop der jaren ook aan een aantal films gewerkt. In 2015 werd hij gecast in de zombiekomedie Scouts Guide to the Zombie Apocalypse en in 2018 was hij te zien in de satirische komediethriller Assassination Nation. In 2022 maakte Lukas Gage deel uit van twee films - de sci-fi rom-com Moonshot en de biopic Midas Man.

1 Lukas Gage heeft veel vrienden uit de industrie

Naast het krijgen van rollen in beroemde televisie- en grootbeeldprojecten, lijkt de getalenteerde acteur ook veel vrienden in de industrie te hebben. Hoewel de acteur goede vrienden is met veel van zijn co-sterren zoals Maude Apatow en Hunter Schafer, lijkt hij dicht bij beroemde muzikanten als Olivia Rodrigo en Billie Eilish's broer Finneas te staan. Het kennen van mensen in de branche kan iemands carrière zeker helpen - en Lukas Gage lijkt veel beroemde gezichten te kennen.

Aanbevolen: