Wie is de vrouw van Idris Elba, Sabrina Dhowre, en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Idris Elba, Sabrina Dhowre, en wat doet ze?
Wie is de vrouw van Idris Elba, Sabrina Dhowre, en wat doet ze?
Anonim

Idris Elba verdiende zijn eerste grote rol in 1995 op Degrees Of Error en vanaf dat moment was het alleen maar op. De acteur is in talloze film- en tv-shows verschenen naast grote namen, waaronder Beyonce, Kate Winslet en Margot Robbie, om er maar een paar te noemen, allemaal voordat er veel gepraat werd over mogelijk de volgende James Bond.

Naast het succes dat hij in zijn professionele leven heeft behaald, staat Idris ook bekend om zijn vele romances. Na zijn eerste huwelijk in 1999 met Hanne Norgaard, stapte Elba in 2006 voor de tweede keer in het huwelijksbootje met Nicole Hamlin. Welnu, het lijkt erop dat de derde keer echt de charme is voor Idris Elba na zijn huwelijk met Sabrina Dhowre in 2019.

Idris en Sabrina lijken als twee erwten in een peul, en fans kunnen er geen genoeg van krijgen! Vorig jaar deden geruchten de ronde over het verwelkomen van een jongetje, wat fans nog meer reden gaf om een kijkje te nemen in hun persoonlijke leven. Dus, wie is Sabrina Dhowre, en wat doet ze? Laten we erin duiken!

Waar hebben Idris en Sabrina elkaar ontmoet?

Idris Elba is geen onbekende op het huwelijks altaar. De acteur is in de loop van zijn carrière niet één, niet twee, maar drie keer getrouwd geweest. Nou, als het gaat om zijn derde huwelijk, zijn fans er zeker van dat dit "de ware" is. Idris trouwde in 2019 met Sabrina Dhowre, maar de twee hadden al bijna twee jaar een relatie.

In 2017 ontmoetten Idris en Sabrina elkaar in een "jazzbar" in Vancouver, waar Idris meteen werd weggevaagd door Sabrina's schoonheid, en we nemen hem niets kwalijk! Idris werkte destijds in Canada om The Mountain Between Us te filmen, terwijl Dhowre destijds in Vancouver woonde. Bij hun ontmoeting beweren bronnen dat de twee "letterlijk onafscheidelijk sindsdien" waren, en we geloven het!

Sabrina Dhowre is een model

Het duurde niet lang voordat het duo in 2018 verloofd was en een jaar later in het huwelijksbootje stapte. Sabrina en Idris trouwden in Marrakesh, Marokko, dat werd gecoverd door niemand minder dan Vogue. Gelukkig voor Sabrina is Vogue en de rest van de modewereld iets waar ze zeker aan gewend is.

Sabrina Dhowre is al geruime tijd model en actrice en werd in 2014 zelfs tot Miss Vancouver gekroond! Sindsdien is de ster te zien geweest in een reeks modetijdschriften, waaronder de Britse Vogue en Harrods Magazine, en dat allemaal terwijl ze over de startbaan van Rolan Mouret liepen!

Vorig jaar, toen Idris Elba aankondigde dat hij Covid-19 had opgelopen, waren fans benieuwd of zijn vrouw ook ziek was. Ondanks dat ze voor Idris zorgde tijdens zijn ziekte, bleef Sabrina ongedeerd door het virus, terwijl ze enorme lof kreeg van haar man omdat ze aan zijn zijde bleef.

Sabrina en Idris babydrama

Ondanks dat het duo een vrij drama-vrij huwelijk heeft, lijkt het alsof de zaken een wending namen toen geruchten begonnen te wervelen dat Idris vorig jaar een babyjongen heeft verwelkomd met Sabrina. Het nieuws werd in het hele land besproken, waardoor fans hun hartelijke groeten aan het paar konden sturen, maar zoiets gebeurde niet!

"Sab @Sabrinadhowre en ik bedanken jullie voor alle felicitaties, maar we hebben geen baby gekregen… dat is niet waar. Geloof niet alles wat je leest. Blijf veilig", verduidelijkte Elba. Het bleek dat de verwarring ontstond toen Idris zei dat hij een 'vader van twee jongens' was, waaronder zijn zoon Winston en zijn petekind, niet zijn echte zoon.

Dit leidde tot veel publicaties die zijn verklaring oppikten, in de veronderstelling dat hij bedoelde dat hij en Sabrina een jongetje hadden verwelkomd. Hoewel de twee samen geen kinderen hebben gehad, blijft Idris de vader van zijn 18-jarige dochter, Isan, zijn zoon Winston, en natuurlijk zijn petekind, die hij als de zijne beschouwt.

Aanbevolen: