Wie is de vrouw van Jeff Probst, Lisa Ann Russell, en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Jeff Probst, Lisa Ann Russell, en wat doet ze?
Wie is de vrouw van Jeff Probst, Lisa Ann Russell, en wat doet ze?
Anonim

De meeste mensen herkennen Jeff Probst meer aan zijn gezicht dan aan zijn naam. De persoonlijkheid van de reality-tv-show host immers al meer dan twintig jaar en veertig seizoenen 'Survivor' (ook al loog hij om het optreden te krijgen).

Maar weinig mensen zouden het gezicht of de naam van Jeffs vrouw, Lisa Ann Russell, herkennen. Een veelgestelde vraag is is Jeff Probst getrouwd? Het blijkt dat hij dat is!

Wie is Lisa Ann Russell, en wat doet ze voor de kost terwijl Jeff op locatie werkt voor 'Survivor'?

Wie is Lisa Ann Russell?

Lisa Russell is eigenlijk de tweede vrouw van Jeff Probst. Eerder was Jeff getrouwd met Shelley Wright, van 1996 tot 2001. Maar het zou tien jaar duren voordat Jeff opnieuw zou trouwen.

Sommige fans herinneren zich misschien dat Jeff, nadat hij van Wright was gescheiden, een date had met een deelnemer aan 'Survivor: Vanuatu'.

Jeff Probst en Julie Berry hadden slechts vier jaar een relatie voordat ze ermee ophielden. Maar waar was Lisa in die tijd, en hoe hebben zij en Jeff elkaar ontmoet?

Jeff Probst is de tweede echtgenoot van Lisa Ann

Net als Jeff was Lisa eerder getrouwd met 'Saved by the Bell'-acteur Mark-Paul Gosselaar. In feite was ze tot 2011 getrouwd met Gosselaar, hetzelfde jaar dat ze met Jeff trouwde. Zij en Mark-Paul hebben elkaar ontmoet op de set van 'Saved by the Bell: The College Years'. Lisa deelt ook twee kinderen met haar ex.

Maar heeft Jeff Probst kinderen? Het blijkt dat hij dat niet doet, hoewel hij en Lisa opmerken dat haar kinderen in wezen ook als die van Jeff worden beschouwd.

De kinderen zijn nu tieners en Jeff heeft blijkbaar een hechte relatie met Michael en Ava; Probst heeft gezegd dat de kinderen hem vader noemen. Jeff gaf toe dat hij vaak vergeet dat ze zijn 'stiefkinderen' zijn en dat hij ' altijd moet onthouden' dat ze een vader hebben.

Blijkbaar hebben de kinderen ook een hechte band met de tweede vrouw van hun vader, Catriona McGinn.

Lisa vertelde Jeff dat ze samen een baby konden krijgen, maar ze liet hem weten dat tijd van essentieel belang was, aangezien ze bijna 40 was toen ze trouwden (Jeff was 50!). Het paar koos ervoor om hun gezin niet te laten groeien, en de rest is geschiedenis.

Wat betreft Lisa, die nu 49 is, ze heeft duidelijk een vol leven buiten de roem en zeer zichtbare carrière van haar man. Russell zit zelf ook in de entertainmentindustrie.

Hoewel Lisa haar ex-man ontmoette op de set van een sitcom waarin hij verscheen, was ze op de set als gastster. Rond dezelfde tijd verscheen Russell ook in advertenties als model voor Revlon.

Bovendien speelde Lisa ook in een paar films en diende ze als talentcoördinator voor de show van haar man, 'The Jeff Probst Show'.

Hoe hebben Lisa Ann Russell en Jeff Probst elkaar ontmoet?

Dus Lisa ontmoette haar eerste echtgenoot terwijl ze aan een sitcom werkte. Maar hoe ontmoette ze de beroemde 'Survivor'-presentator? Het blijkt dat een wederzijdse vriend de sleutel was tot hun connectie.

In een interview legde Jeff uit dat hij Russell ontmoette in het huis van 'Survivor'-maker en uitvoerend producent Mark Burnett.

Het was eigenlijk een kerstfeest, dat Jeff beschreef als boordevol allerlei interessante personages, van Barbra Streisand tot Paris Hilton. Hij legde uit dat terwijl hij daar was vanwege zijn duidelijke connectie met Mark, Lisa daar was om 'het spektakel te zien'.

Hoewel hij geen schattig verhaal had over hun eerste ontmoeting, lijkt het erop dat de twee verliefd waren vanaf de dag dat ze elkaar ontmoetten.

Hoeveel is Lisa Ann Russell waard?

Ze heeft nog niet de fan die haar man heeft opgebouwd, maar dat betekent niet dat Lisa niet succesvol is geweest in haar carrière. Terwijl ze meer dan 100 afleveringen doorbracht als de 'talentcoördinator' voor Jeffs show, verdient Lisa waarschijnlijk nog een inkomen.

Per slot van rekening suggereren bronnen dat ze ongeveer $ 2 miljoen waard is, wat klinkt als een flink salaris voor haar eenmalige optreden in Jeff's show. Omgekeerd heeft Jeff een nettowaarde van ongeveer $ 40 miljoen van zijn lange tijd in de reality-tv-spotlight.

Maar het gaat zeker niet om het geld voor de helft van dit beroemde stel. Ze weten allebei dat ze in de schijnwerpers staan, vooral Jeff. Maar met bijna twee decennia doorgebracht met een andere tv-persoonlijkheid, is Lisa geen onbekende in de schijnwerpers.

Toch stapt ze niet vaak uit met haar man; rode lopers lijken een zeldzame specialiteit te zijn. Maar in alle opzichten zijn de twee erg gelukkig samen.

Fans kunnen verwachten dat Lisa in de hoek van Jeff zal zijn zolang hij nog steeds 'Survivor' host - en ook in de toekomst.

Aanbevolen: