Wie is de ex-vrouw van Lil Wayne, Toya Johnson, en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de ex-vrouw van Lil Wayne, Toya Johnson, en wat doet ze?
Wie is de ex-vrouw van Lil Wayne, Toya Johnson, en wat doet ze?
Anonim

Terwijl Lil Wayne altijd de krantenkoppen ha alt vanwege zijn politieke voorkeuren en natuurlijk zijn muziek, zijn fans meer geïnteresseerd in andere aspecten van zijn persoonlijke leven. Om te beginnen heeft Lil Wayne meerdere 'baby mama's' en een handvol kinderen van verschillende leeftijden.

Het punt is dat hij maar één keer getrouwd is geweest - tot nu toe tenminste. In 1998 verwelkomde Dwayne Michael Carter Jr. zijn eerste kind met zijn middelbare schoolliefde, Toya Johnson. Wayne was toen pas 16, maar toen hij ongeveer 22 was, stapten ze in het huwelijksbootje.

Helaas kwam hun scheiding pas twee jaar later, in 2006. Dus wie is de ex-vrouw van Lil Wayne, Toya Johnson, en wat is ze tegenwoordig van plan?

Wie is de vrouw van Lil Wayne?

Momenteel is Lil Wayne niet getrouwd. Er gaan echter geruchten dat hij verloofd is met Denise Bidot, een plus-size model. Het punt is dat ze haar sociale media verwijderde nadat Wayne suggereerde dat ze misschien verloofd waren. Op dit moment weet niemand zeker waar hun relatie staat.

Per slot van rekening zijn ze blijkbaar een tijdje uit elkaar gegaan nadat Wayne Donald Trump had goedgekeurd. Hoe dan ook, terwijl Lil Wayne momenteel geen vrouw heeft, is zijn ex-vrouw een ander verhaal.

Wie is de ex-vrouw van Lil Wayne, Toya Johnson?

Toya Johnson is misschien begonnen als 'slechts' Lil Wayne's middelbare schoolliefde. Maar tegenwoordig, meer dan tien jaar na haar huwelijk met en scheiding van de rapper, doet ze haar eigen ding.

Hoewel haar eerste kind, dochter Reginae met Dawyne Carter Jr., werd verwekt toen Toya nog maar 14 was, heeft ze sindsdien een lange weg afgelegd. Op 15-jarige leeftijd beviel Johnson van haar eerste kind en haar tweede dochter zou twee decennia later in 2018 arriveren.

Johnson deelt haar tweede dochter, Reign, met haar huidige vriend (en geruchten verloofde) Red Rushing. Maar voordat ze met Red begon te daten, was Johnson ook getrouwd met een ander enigszins beroemd gezicht.

Toya Johnson's andere ex-echtgenoot is Memphis Wright

Tussen haar huwelijk met Lil Wayne en haar relatie met Red Rushing was Toya Johnson getrouwd met rapper Memphitz Wright. Het paar was van 2011 tot 2016 getrouwd en ze verschenen zelfs op 'Marriage Boot Camp' voordat ze ermee ophielden.

Dus wat is er gebeurd met Toya en Memphis? Bronnen zeggen dat Memphitz een geschiedenis heeft van misbruik in relaties. Toya sprak echter haar mond toen Memphitz' ex suggereerde dat hij haar beledigde en zei later dat ze haar man altijd zou steunen.

Hoe dan ook, de twee waren gescheiden, en daarna schreef Toya zelfs een boek met de titel 'Hoe een man te verliezen'. Het boekdeel is absoluut fictie, maar het is een interessante kijk op het herstellen van een relatiebreuk!

Waarom zijn Lil Wayne en zijn ex-vrouw gescheiden?

Hoewel er veel drama was met Johnson's andere ex-man, zijn zij en Lil Wayne naar verluidt op goede voet gebleven. In de berichten over hun scheiding staat zelfs dat Johnson's voornaamste reden om te scheiden was dat Lil Wayne's carrière hen niet toestond genoeg tijd samen door te brengen.

Sommigen suggereren dat zijn levensstijl een groter deel uitmaakte van hun splitsing, maar het feit dat ze schijnbaar op goede voet zijn gebleven, suggereert anders. Ze zijn nog steeds dichtbij deze dag!

Wat doet Toya Johnson voor de kost?

Toya Johnson, wiens echte naam Antonia Johnson is, heeft een behoorlijk indrukwekkend vermogen voor iemand die vaak alleen wordt herkend als de ex-vrouw van Lil Wayne.

De zakenvrouw is in haar eentje een rapper, en ze is ook een reality-tv-persoonlijkheid (weet je nog dat 'Marriage Boot Camp'-uiterlijk?) en de auteur van het eerder genoemde ironische boek over hoe je een echtgenoot kunt verliezen en andere titels.

Toya is zelfs co-auteur van een boek met haar dochter Reginae Carter. Het heet 'You Just Don't Get It' en het heeft geweldige recensies online. Terwijl ze nog steeds haar andere getrouwde naam droeg, publiceerde Toya Wright ook een boek met de titel 'In My Own WORDS… MY Real Reality'.

Het biografie/zelfhulpboek heeft ook goede recensies, en wat interessant is, is dat alle boeken van Toya zijn uitgegeven door haar eigen uitgeverij; Uitgeverij Toya Wright. Ze is absoluut een zakenvrouw op titel.

Maar de echte vraag is, wat is het vermogen van Toya Johnson?

Wat is het vermogen van Toya Johnson?

Dus, wat is de ex-vrouw van Lil Wayne waard? Blijkbaar is het vermogen van Toya Johnson ongeveer $ 4 miljoen. Maar niet alle bronnen zijn het erover eens; sommigen suggereren dat Johnson meer waard is, zoals $ 10 miljoen. Het is duidelijk dat haar boekdeals, reality-tv-optredens en andere optredens geld opleveren.

Om nog maar te zwijgen, Johnson is duidelijk aanwezig op sociale media en haar leven heeft zoveel belangstelling getrokken van fans dat ze in 2018 terechtkwam in een realityserie. Dit is goed nieuws, aangezien Johnson blijkbaar een bruiloft zal hebben binnenkort plannen!

En wie weet, misschien wordt deze wel uitgezonden in haar show!

Aanbevolen: