Fans roepen Tyga's gedrag op na arrestatie van huiselijk geweld

Inhoudsopgave:

Fans roepen Tyga's gedrag op na arrestatie van huiselijk geweld
Fans roepen Tyga's gedrag op na arrestatie van huiselijk geweld
Anonim

Zijn vriendin, Camaryn Swanson, plaatste beelden van haar ernstig gekneusde gezicht online, en zo snel als de foto's hun ronde deden, gaf Tyga zichzelf aan bij de autoriteiten op beschuldiging van huiselijk geweld.

De beelden schokten fans, en de discussie ontstond meteen over waarom Tyga zijn toevlucht zou nemen tot dergelijk geweld en wat hem ertoe zou brengen op deze manier van de rand te vallen. Dit is verre van het beeld dat fans van hem verwachten, en ze uiten hun afschuw en minachting over recente gebeurtenissen.

Fans zijn gewoon niet bereid hem te steunen nadat beschuldigingen zo ernstig als deze aan de oppervlakte komen, en reacties van fans op sociale media suggereren dat Tyga de volgende beroemdheid zou kunnen zijn die wordt geannuleerd.

Tyga's arrestatie wegens huiselijk geweld

Op maandag 11 oktober werd gemeld dat de vriendin van Tyga, Camaryn Swanson, tegen zijn wil bij hem thuis was aangekomen. Uit rapporten blijkt dat het 3 uur 's nachts was en dat ze dronken was en luid schreeuwde, en dat hij haar binnenliet om te praten.

Een interactie tussen hen leidde ertoe dat Camaryn in paniek haar moeder belde, die haar onmiddellijk kwam ophalen, en de zichtbare sporen op Camaryns gezicht waren niet te verbergen.

De politie raakte er al snel bij betrokken en dinsdagochtend zag Tyga zichzelf aangeven bij de lokale autoriteiten.

Hij werd gearresteerd voor huiselijk geweld, maar werd prompt vrijgelaten op een borgsom van $ 50.000.

De beelden waren erg vernietigend, en het was duidelijk dat Camaryn gewelddadig en agressief was aangevallen.

Ze plaatste haar verhaal op Instagram, en toen fans de schokkende waarheid ontdekten over wie er achter haar verwondingen zat, explodeerden sociale media van woede en belden ze om Tyga te annuleren vanwege zijn gruwelijke gedrag.

Fans roepen Tyga uit

Slechts twee mensen weten echt wat er achter die gesloten deuren van Tyga's huis is gebeurd, maar op dit moment wijst alle verstrekte informatie rechtstreeks naar Tyga omdat hij een misbruiker is.

Fans nemen huiselijk geweld zeer serieus en ze verspilden geen tijd aan het uiten van hun grieven en hun schok toen ze hoorden dat Tyga op deze manier zou handelen.

Berichten inbegrepen; "Huiselijk geweld verdient een lange gevangenisstraf", "DV is geen grap. Verpest je leven niet omdat je boos bent op een vrouw. Loop weg en leef je leven." en "mannen die hem verdedigen … ik wil deze energie zien wanneer je eigen dochter thuiskwam met haar gezicht dat zo werd geslagen door sommige van die rappers."

Andere opmerkingen inbegrepen; "hij ging te ver, ik volg hem niet meer", en "wow, Tyga is geannuleerd voor mij", en "Dit verdraag ik niet, ik ben klaar met Tyga. Hij is zwak."

Een andere fan schreef; "Een man die een vrouw slaat, is helemaal geen man. Dag Tyga, RIP, sociale media zullen je begraven."

Aanbevolen: