Big Brother 23': fans roepen huisgasten op voor vrouwonvriendelijk en seksistisch gedrag

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': fans roepen huisgasten op voor vrouwonvriendelijk en seksistisch gedrag
Big Brother 23': fans roepen huisgasten op voor vrouwonvriendelijk en seksistisch gedrag
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Big Brother 23' van 15 september 2021 worden hieronder besproken! De aflevering van vanavond gemist? Stream nu het hele seizoen op Paramount+. Big Brother 23 bevindt zich vrij laat in het spel in de hot seat, en het is veilig om te zeggen dat fans niet blij zijn! Na een vrij rustig seizoen als het gaat om drama in het seizoen, lijkt het alsof de spanning hoog oploopt en er klauwen naar buiten komen. Nadat The Cookout Big Brother-geschiedenis heeft geschreven, lijkt het alsof de vieringen werden afgebroken als het erop aankwam om zaken te doen.

Het duurde niet lang voordat Kyland de titel van Head of Household mee naar huis nam, en fans wisten meteen dat Kyland, Xavier en Derek F officieel het huis zouden gaan runnen. Nou, na de aflevering van vanavond bleken de verdenkingen van de kijkers juist te zijn, maar de mannelijke huisgasten blijken slechter te zijn als het gaat om hun voortdurende twijfelachtige opmerkingen.

Fans roepen Xavier, Big D & Kyland op

Big Brother-fans zijn NIET blij met de mannelijke medegasten, wat niets nieuws is als het op het spel aankomt. Zoals het in elk seizoen gebeurt, verzamelen de mannen zich meestal tot het einde, vandaar de vele, en we bedoelen vele laatste twee met alleen mannen, maar seksisme en vrouwenhaat volgen normaal gesproken hetzelfde voorbeeld.

Hoewel dit seizoen op zichzelf al een prestatie werd geleverd, met The Cookout als de allereerste volledig zwarte finale zes, lost het geenszins het voortdurende seksistische gedrag op dat keer op keer wordt gezien, en deze keer rond is niet anders. Xavier, Kyland en Derek F hebben niets dan vreugde gevonden om te schieten voor de persoon die hun alliantie heeft gevormd, Tiffany.

Terwijl Tiffany en Hannah in de buurt blijven, na Kyland's veto-overwinning, is het duidelijk dat ze zich op de vrouwen richten, met Tiffany Mitchell als eerste! Hannah wees Azah op deze tactiek tijdens de aflevering van vanavond en wees erop dat als Tiffany vertrekt, geen van beiden een kans heeft om de laatste twee te halen.

Ondanks dat Hannah het volkomen logisch vond, leek dit voor Azah nog steeds niet genoeg om de kant van de vrouwen te kiezen. Tijdens haar biecht maakte Azah duidelijk dat ze werd verscheurd tussen 'bij de mannen' of 'bij de vrouwen blijven', wat volgens haar haar oorspronkelijke plan was; waar ze zich niet van weerhoudt.

Fans zijn nu boos over het aanhoudende seksisme dat seizoen na seizoen wordt gezien, en Derek F lijkt daarin de leiding te nemen. De Big Brother-speler is op Twitter opgeroepen vanwege zijn voortdurende seksistische opmerkingen, waaronder zijn onophoudelijke focus en oordeel over Whitney's vroegere gymkleding.

Kijkers roepen ook op tot productie om Tiffany te dwingen de 'schurk' van het seizoen te worden, terwijl Xavier en zijn in werkelijkheid constant klaagt en schone handen al die tijd de echte schurk is geweest. Aangezien Tiffany het brein achter dit hele Cookout-plan was, zijn fans het erover eens dat ze veel meer verdiende dan wat ze kreeg.

Related: 'Big Brother 23': zou Tiffany het volgende doelwit van The Cookout kunnen zijn?

It's A Wrap On Tiffany Mitchell

Tiffany Mitchell zal gemakkelijk de geschiedenis ingaan als een van de beste Big Brother-spelers ooit! De 41-jarige, die er geen dag ouder uitziet dan 30, heeft zichzelf het hele seizoen bewezen, en met een handvol competitieoverwinningen op zak en enkele van de beste strategieën, is het duidelijk dat Tiffany kwam en overwon.

Ondanks haar inspanningen in het spel, lijkt het erop dat Tiffany in feite de volgende gast wordt die wordt uitgezet. Nadat ze door Kyland was genomineerd, had Tiffany, ondanks het feit dat ze het hele seizoen met hem samenwerkte, haar kans om zichzelf te redden tijdens het veto, maar Ky kwam binnen met een overwinning, alweer!

Hoewel zowel Tiffany als Hannah hun best deden om Kyland een van hen te laten redden, werkte het niet, omdat hij de nominaties gelijk hield. Aangezien Xavier, Kyland en Derek F allemaal duidelijk hebben gemaakt dat ze Tiffany en de rest van de vrouwen eruit willen, is het geen verrassing dat Tiff de deur uit zal lopen, en het zal hartverscheurend zijn haar te zien gaan.

Aanbevolen: