Tyga ontsnapt aan aanklacht in zaak huiselijk geweld

Inhoudsopgave:

Tyga ontsnapt aan aanklacht in zaak huiselijk geweld
Tyga ontsnapt aan aanklacht in zaak huiselijk geweld
Anonim

Tyga hoeft niet strafrechtelijk vervolgd te worden in zijn zaak van huiselijk geweld met ex-vriendin Camaryn Swanson. De Taste-rapper zal de rest van het jaar de vrijheid blijven proeven "zolang hij uit de problemen blijft".

Tyga wordt niet strafrechtelijk vervolgd nadat ze eind vorig jaar werd gearresteerd op verdenking van huiselijk geweld

De zaak van de rapper is gepland voor een hoorzitting bij het Openbaar Ministerie in Los Angeles, waar hij zal gaan zitten met de aanklagers. Tijdens zijn sit-down zal de Rack City-zanger gaan zitten en bespreken hoe hij in de toekomst beter kan omgaan met geschillen over huiselijk geweld.

De aanklager behoudt zich het recht voor om de rapper aan te klagen voor een misdrijf over zijn vermeende woordenwisseling met zijn ex-vriendin die afgelopen oktober plaatsvond. Het ziet er niet naar uit dat ze Tyga zullen aanklagen zolang hij uit de problemen blijft.

De politie arresteerde Tyga op verdenking van huiselijk geweld nadat Camaryn de politie had verteld dat hij fysiek gewelddadig werd tijdens een ruzie in het huis van de rapper. Ze deelde een reeks foto's van zichzelf met een blauw oog op haar Instagram-account.

"Ik ben emotioneel, mentaal en fysiek mishandeld en ik verberg het niet meer", schreef ze naast een van de berichten.

Tyga zegt dat Camaryn dronken en onuitgenodigd bij hem thuis aankwam, terwijl ze zegt dat de rapper een auto voor haar heeft gestuurd

Een bron dicht bij Tyga beweerde dat Camaryn 's ochtends vroeg bij het huis van de rapper arriveerde, ondanks dat Tyga haar had gevraagd dat niet te doen. Ze was naar verluidt “bij zijn voordeur, schreeuwend naar de top van haar longen.” Tyga's familieleden die op dat moment thuis waren, geloofden dat Camaryn "onder invloed leek te zijn", maar de rapper liet haar toch binnen om te praten.

Camaryn weerlegde die beweringen direct en plaatste een screenshot van haar gesprek met Tyga, waaruit blijkt dat hij een auto voor haar stuurt. In een Instagram-verhaal beweerde ze dat ze 'niet 'schreeuwend of onuitgenodigd' kwam opdagen, en dat toen ze probeerde te vertrekken, Tyga haar aanrandde en weigerde haar 'uren' te laten vertrekken.

De Diamond Life-rapper gaf zichzelf snel over aan de LAPD en zijn borgtocht werd vastgesteld op $ 50.000. Tyga ontkende de claims heftig.

Zelfs na hun ruzie bleven de twee elkaar zien, zij het als vrienden. Paparazzi zag de twee vorige week rondhangen. Bronnen dicht bij Tyga waren er snel bij om duidelijk te maken dat de twee niet romantisch betrokken waren.

Aanbevolen: