Tyga bevestigt dat hij 'samenwerkt' met politie na vermeende fysieke woordenwisseling met zijn ex

Tyga bevestigt dat hij 'samenwerkt' met politie na vermeende fysieke woordenwisseling met zijn ex
Tyga bevestigt dat hij 'samenwerkt' met politie na vermeende fysieke woordenwisseling met zijn ex
Anonim

Tyga is zichzelf blijven verdedigen na beschuldigingen van zijn ex-vriendin, die de rapper publiekelijk beschimpte omdat hij haar de hand had gegeven.

Cameron Swanson beweerde dat de hitmaker van "Rack City" haar een blauw oog bezorgde tijdens een verhit huiselijk incident in zijn huis in Los Angeles.

De vader van een van hen gaf zichzelf vrijwillig aan bij de politie van Los Angeles, volgens bronnen, die onthullen dat hij later werd beschuldigd van huiselijk geweld.

Tyga heeft sindsdien beide beschuldigingen ontkend en benadrukt dat hij nooit in hechtenis is genomen en niet is aangeklaagd voor het plegen van misdaden.

Vrijdag ging de ex van Kylie Jenner naar Instagram om zijn naam te zuiveren in een Instagram Story-post, waar hij schreef: Ik wil dat iedereen weet dat de beschuldigingen tegen mij vals zijn. Ik werd niet gearresteerd. Ik ging naar het politiebureau en werkte mee. Ik ben niet aangeklaagd voor enige misdaad.”

Vermoedelijk heeft Swanson haar verwondingen opgelopen door toedoen van Tyga, die naar verluidt woedend was geworden nadat ze het blonde model herhaaldelijk had gevraagd zijn huis te verlaten.

"Ik ben emotioneel, mentaal en fysiek mishandeld en ik verberg het niet meer", schreef zijn ex op sociale media. "Ik schaam me zo en schaam me dat het zover moest komen, maar ik moet voor mezelf opkomen."

Na het incident beweerde een ander rapport dat Tyga wanhopig was om Swanson uit zijn huis te krijgen nadat ze om 3 uur 's nachts onaangekondigd was verschenen en onder invloed leek te zijn van alcohol of drugs, wat ze ten stelligste heeft ontkend in een Instagram-bericht.

"Helaas bracht 'iemand' een vals verhaal naar TMZ en schilderde me af als iemand die ik niet ben, en beschuldigde me van dingen die niet zijn gebeurd en die ik niet heb gedaan, 'vervolgde Swanson."Dat gezegd hebbende, nam ik het heft in eigen handen en plaatste de WAARHEID met proof-tagging tmz NADAT ze het nepnieuws hadden vrijgegeven."

Ondanks Tyga's bewering dat hij nooit van een misdrijf is beschuldigd, smeekt de website van de Sheriff's Department van Los Angeles County om anders te zijn, wat aantoont dat de rapper, wiens echte naam Michael Stevenson is, op 12 oktober werd gearresteerd en een borgsom van $ 50.000 betaalde.

Tyga en zijn 22-jarige ex begonnen eerder dit jaar te daten voordat ze twee maanden later in maart officieel Instagram gingen gebruiken.

Er is een zittingsdatum gepland voor 8 februari 2022.

Aanbevolen: