DaBaby noemt zijn relatie 'Hollywood' nadat hij de politie had gebeld over zijn baby-mama

Inhoudsopgave:

DaBaby noemt zijn relatie 'Hollywood' nadat hij de politie had gebeld over zijn baby-mama
DaBaby noemt zijn relatie 'Hollywood' nadat hij de politie had gebeld over zijn baby-mama
Anonim

DaBaby's leven leek net tekenen van rust te vertonen nadat het eerder dit jaar bijna was geannuleerd vanwege homofobe tirades. Hij is weer terug op het livepodium, heeft met succes opgetreden voor grote menigten fans, en hij heeft zijn aanstaande tour gepromoot. Nauwelijks het overleven van een bijna-annulering die de wereld stormenderhand veroverde, zouden fans hebben gedacht dat DaBaby een tijdje onder de radar zou blijven en zijn zegeningen zou tellen, maar in plaats daarvan is hij opgedoken met heel veel nieuw drama en heeft hij meer losgemaakt controverse.

Hij ging live naar Instagram om de moeder van zijn drie maanden oude kind, DaniLeigh, vast te leggen, maar het waren geen mooie herinneringen die hij vastlegde. In plaats daarvan nam hij haar reactie op toen hij de politie belde en haar uit zijn woning liet verwijderen.

De camera's bleven draaien terwijl de twee ruzie maakten op sociale media en de politie ter plaatse arriveerde, en even later dook DaBaby weer op op sociale media om zijn aanstaande tour in een overwegend toondoof moment te stoppen.

Is dit waar Hollywood-relaties over gaan?

DaBaby lijkt opgewonden te zijn over het luchten van zijn vuile was, en het lijkt erop dat hij op een bepaald niveau denkt dat dit precies de manier is waarop familiemomenten zich ontvouwen voor de rijken en beroemdheden.

De moeder van zijn kind leek het hier helemaal niet mee eens.

Terwijl de twee hun huiselijke geschil op scherp zetten, nam DaBaby even de tijd om de camera op zichzelf te richten en zijn relatie 'Hollywood' te noemen, duidelijk verwijzend naar al het drama dat zich afspeelde voor zijn fans.

De reden voor DaBaby om de moeder van zijn kind en zijn pasgeboren, 3 maanden oude baby weg te gooien, blijft onduidelijk, maar dat was precies zijn missie. Hij belde de politie om haar uit zijn woning te laten verwijderen en koos ervoor om deze minder glamoureuze momenten vast te leggen voor het vermaak van zijn fans.

Een heleboel vuile was

Na alles wat DaBaby heeft meegemaakt voor de ogen van het publiek, had hij verlossing en een goede pers nodig. Deze openbare vertoning van binnenlandse uitbuiting was helemaal niet de zichtbaarheid die hij voor zijn fans nodig had, maar hij leek te genieten van het feit dat deze mislukte relatie zendtijd kreeg.

Fans konden een glimp opvangen van zijn baby-mama terwijl ze hun kleine baby van 3 maanden oud in bed voedde, en waren getuige van DaBaby die haar meedogenloos zei dat ze weg moest gaan.

Er zijn meerdere video's gestreamd, zowel van DaBaby's telefoon als van DaniLeigh's, die beide kanten van deze woordenwisseling demonstreren.

Natuurlijk hebben fans, ongeacht de reden, al de kant van Dani Leigh gekozen en hebben ze DaBaby gemeden omdat ze de politie en de autoriteiten hadden gebeld om haar en haar onschuldige kind te laten weghalen.

Wat de zaken nog erger maakt, is het feit dat DaBaby's Instagram-account een formele verklaring over het incident onthulde, gedurende welke tijd hij dit forum en alle aandacht die hij kreeg op de meest toondove manier mogelijk gebruikte… om zijn nieuwe rondleiding.

Aanbevolen: