Tyler, de maker bevestigt dat hij zijn artiestennaam niet zal veranderen na berichten in tegendeel

Inhoudsopgave:

Tyler, de maker bevestigt dat hij zijn artiestennaam niet zal veranderen na berichten in tegendeel
Tyler, de maker bevestigt dat hij zijn artiestennaam niet zal veranderen na berichten in tegendeel
Anonim

Tyler, The Creator herinnerde zich onlangs de MySpace-oorsprong van zijn artiestennaam, noemde het "echt dom" en zei dat hij meer op zijn gemak was geraakt met zijn opgegeven achternaam, Tyler Okonma, wat leidde tot speculatie dat hij zijn artiestennaam. Gisteravond ging de rapper naar Twitter om het record recht te zetten, door te zeggen dat hij niet van plan is zijn artiestennaam te veranderen en dat zijn woorden uit hun context zijn gehaald.

Tyler, de maker legde de oorsprong van zijn 'domme' artiestennaam uit

De Call Me If You Get Lost-rapper brak de oorsprong van zijn artiestennaam uit in een interview met Fast Company, waar hij zich herinnerde hoe hij op MySpace terechtkwam toen hij nog maar een tiener was.

"Mijn artiestennaam kwam van, ik maakte een MySpace-pagina toen ik 13 was", zei Tyler in de video. "Ik had er drie, één was normaal voor vrienden, een andere was voor iets anders en de derde was alleen maar ideeën. Ik zou tekeningen en foto's plaatsen die ik zou maken, en ik zou daar beats uploaden."

In het interview zei hij dat de naam "heel dom" was, maar dat hij bij hem bleef, dus het "werkt gewoon".

"Maar mijn volledige naam, Tyler Okonma, ziet er in hoofdletters gewoon heel cool uit", zei hij. "Dus misschien zie je daar meer van, ik weet het niet, ik word ouder en ik denk dat als mensen ouder worden, ze beginnen te beseffen dat je gewoon begint te veranderen."

Hij ging naar Twitter om de interviewer te bellen omdat hij ten onrechte beweerde dat hij zijn artiestennaam zou veranderen

De opmerkingen werden overal op internet gedeeld, en velen geloofden dat het een aankondiging was dat de rapper zijn echte naam zou gaan gebruiken voor zijn toekomstige projecten. Maar het lijkt erop dat dat helemaal niet het geval is, en de Flower Boy-rapper sprong vanmorgen op Twitter om de interviewer te roepen die zijn woorden uit hun verband haalde.

De winnaar van de Grammy Award, in hoofdletters, legde uit dat "Ik heb nooit gezegd dat ik mijn naam zou veranderen", en vroeg: "Ben je dom?"

Hij legde uit dat hij bedoelde dat hij zijn achternaam alleen maar meer zou omarmen en dat hij zijn artiestennaam "nooit zou veranderen". Tyler schreef dat hij niet eens had gezegd dat hij zijn naam zou veranderen, "nooit gezegd dat ik mijn artiestennaam zou veranderen, wat is je oor aan bro?"

Zijn reeks van alle afgetopte tweets kwam tot een einde, waarbij Tyler uitlegde dat hij die woorden gewoon nooit had gezegd en dat de beweringen "vals" waren. Hoewel de tweets misschien boos overkwamen, verduidelijkte Tyler later dat "alle hoofdletters je laten denken dat de persoon gek is of zoiets."

Tyler heeft sindsdien de tweets zonder uitleg verwijderd.

Aanbevolen: