Drake's nieuwe IG-bericht suggereert dat hij samenwerkt met Taylor Swift

Drake's nieuwe IG-bericht suggereert dat hij samenwerkt met Taylor Swift
Drake's nieuwe IG-bericht suggereert dat hij samenwerkt met Taylor Swift
Anonim

Drake en Taylor Swift zorgden voor razernij bij fans nadat de rapper een foto van hen twee online had gezet, waardoor geruchten ontstonden dat er een muzieksamenwerking aan de gang is.

Delen met zijn 107 miljoen Instagram-volgers plaatste Drake een diavoorstelling van schijnbaar willekeurige foto's. Op één foto stond de 4-jarige zoon van de muzikant, Adonis, en op een andere foto poseerde Drake op een strand.

Maar het was het laatste beeld in de carrousel dat de aandacht van zijn volgelingen trok, aangezien Drake Taylor van achteren omhelsde, die zijn arm vasthield en een grote glimlach opriep.

Het is onduidelijk wanneer de foto is genomen of de context, maar het bijschrift van Drake leek te impliceren dat sommige, zo niet alle, afbeeldingen werkgerelateerd zijn. "Ze zijn te zacht om de betekenis van hard werken te begrijpen", schreef hij bij de foto's.

Drake en Taylor hebben een langdurige vriendschap, ondanks dat ze nooit samen aan muziek hebben gewerkt. Volgens Buzzfeed zongen het paar elkaars liedjes in commercials voor Apple Music in 2016 en zijn ze vriendelijk gefotografeerd op de rode loper en tijdens branche-evenementen.

Taylor verwees zelfs naar het Degrassi-aluin op haar album 2019 Lover in het nummer 'I Forgot That You Existed'. "In mijn gevoelens meer dan Drake", luidde de tekst.

Sterker nog, er doen al jaren geruchten de ronde dat het paar muzikaal wil samenwerken. In 2016, voorafgaand aan de release van Taylor's Reputation, die een meer popgericht geluid had dan haar vorige muziek, beweerden bronnen dat ze op Drake vertrouwde voor hulp bij het perfectioneren van haar nieuwe geluid.

"Drake is al een tijdje haar vriend en het leek een goed idee dat ze tijd met hem in de studio zou doorbrengen", vervolgden ze. “Naast het schrijven met Taylor, produceert hij een paar nummers en leende hij zelfs zijn zang aan één nummer. Het is een echte mix van scherpere hiphop- en R&B-geluiden.”

Dezelfde bron zei dat Taylor en Drake vaker met elkaar omgingen, maar alleen als vrienden - ze zeiden dat de zangeres Drake's ouders had ontmoet op een verjaardagsfeestje en hem een uitnodiging had gegeven om haar familie te ontmoeten. "Ze delen een echte connectie over hun liefde voor muziek en studiotijd en kunnen het heel goed met elkaar vinden", legden ze uit.

Ondanks de beloften van de insider, werd Reputation in 2016 uitgebracht zonder tracks met Drake.

De recente foto van Drake wordt echter grotendeels beschouwd als een hint dat ze samen aan een nieuwe track zouden kunnen werken. In de afgelopen jaren heeft Taylor haar oude albums opnieuw opgenomen na een geschil met haar oude platenlabel Big Machine Records, die de opnames verkocht aan Scooter Braun.

Het is mogelijk dat Taylor zich opmaakt om een nieuwe versie van Reputation uit te brengen. Als dat zo is, zou het een nooit eerder uitgebracht nummer met Drake kunnen bevatten, wat logisch zou zijn, aangezien geruchten uit het verleden suggereerden dat hij een rol speelde bij het helpen van haar bij het ontwikkelen van het album.

Aanbevolen: