Waarom Ariana Grande denkt dat haar debuutsingle "Straight Out Of Hell" was

Inhoudsopgave:

Waarom Ariana Grande denkt dat haar debuutsingle "Straight Out Of Hell" was
Waarom Ariana Grande denkt dat haar debuutsingle "Straight Out Of Hell" was
Anonim

Muziekfans verwachten natuurlijk dat zangers net zoveel van hun liedjes houden als de wereld. Dus wanneer een popster naar buiten komt en toegeeft dat ze een van hun eigen nummers niet kunnen uitstaan - en het is er meestal een die ze beroemd heeft gemaakt of wordt aanbeden door fans - is dat altijd een grote verrassing.

Ariana Grande is toegetreden tot de gelederen van beroemdheden die openden over een hekel aan een of meer van hun nummers. Ze onthulde dat ze geen fan was van haar debuutsingle 'Put Your Hearts Up' die nu tien jaar oud is. Terugkijkend op het nummer, is het absoluut anders dan de huidige stijl van Grande en v alt het op als een zere duim in haar repertoire. Maar waarom heeft de superster het gevoel dat het nummer en de videoclip "recht uit de hel" waren en waarom geeft ze de voorkeur aan haar andere nummers, ook al heeft ze ze niet allemaal geschreven? Blijf lezen om erachter te komen waarom Grande haar debuutsingle haatte en deze sindsdien van haar VEVO-pagina op YouTube heeft verwijderd.

'Put Your Hearts Up'

In 2011 debuteerde Ariana Grande haar eerste single. 'Put Your Hearts Up' was gericht op Grande's kernfans in de tijd-tweens die haar misschien begonnen te volgen na het zien van haar ster in de Nickelodeon-show Victorious as Cat Valentine. Met teksten in de trant van: "Als we een beetje liefde geven, kunnen we misschien de wereld veranderen", probeerde het lied jonge mensen te inspireren om door liefde te veranderen.

Het is een heel decennium geleden sinds dit nummer werd uitgebracht en het is veilig om te zeggen dat de stijl van Grande drastisch is veranderd, zowel wat betreft haar uiterlijk als haar geluid. Terugkijkend op de single heeft de popster geen goede herinneringen aan haar debuutplaat.

Het "onauthentiek" vinden

Een van de meest interessante dingen die de meeste fans niet weten over Ariana Grande, is dat ze niet van haar debuutsingle houdt. In een interview met Rolling Stone in 2014 onthulde Grande dat het nummer zo onecht en nep aanvoelde.” Ze beschreef hoe het was gericht op kinderen en hoe alles eraan aanvoelde.

Het nummer bevat nog steeds de kenmerkende sterke zang van Grande en een stembereik van vier octaven, maar het heeft een duidelijk kauwgomgeluid, dat sindsdien in wezen afwezig is in Grande's muziek!

De video "Recht uit de hel"

De video bij het nummer was misschien wel het slechtste deel voor Grande, die het beschrijft als "recht uit de hel".

Voor de video gaven ze me een slechte spraytan en deden me een prinsessenjurk aan en lieten me op straat stoeien, "herinnerde ze zich (via Insider). “Het hele ding was regelrecht uit de hel. Ik heb er nog steeds nachtmerries over en ik heb ze laten verbergen op mijn Vevo-pagina."

De video staat ver af van het huidige werk van Grande en begint met het loslaten van een vlinder uit een pot voordat ze door een stadsstraat slentert en zingt over liefde en positiviteit.

Af stappen van het kauwgomgeluid

Een enorme verandering van richting voor Grande's muzikale stijl kwam in 2013 toen ze haar single 'The Way' met Mac Miller uitbracht. Met haar beroemde paardenstaarten schudde Grande een merkbaar andere sfeer op het RnB-geïnspireerde nummer.

Volgens Rap TV vond Grande dat 'The Way' een veel volwassener toon had op het moment van opname. En ze had gelijk: 'The Way' werd uiteindelijk drievoudig platina gecertificeerd en bereikte de Amerikaanse Billboard Top Ten!

De evolutie van haar imago

Haar geluid is niet het enige element van haar merk dat in de loop der jaren is veranderd. Grande's uiterlijk is ook drastisch veranderd sinds 2011, toen ze in de video 'Put Your Hearts Up' verscheen met rood haar en een prinsessenjurk.

Grande staat bekend om haar kenmerkende lange haar, dat ze meestal in een paardenstaart draagt. Gedurende de verschillende tijdperken van haar carrière tot nu toe zijn het mengsels van bruin en blond geweest, zonder ooit terug te keren naar de rode tinten die ze had op Victorious.

Nu ze ouder is, draagt Grande ook veel meer volwassen kleding, heeft ze haar make-uproutine helemaal opgelicht en zorgt ze voor haar eigen spraytan. We leven voor deze gloed!

Andere strijd vroeg in haar carrière

In het begin van haar carrière worstelde Grande met het geluid dat de producers wilden dat ze had. Ze is ook openhartig over andere problemen waarmee ze in het begin van haar carrière werd geconfronteerd, waaronder het bestrijden van psychische problemen.

Toen ze haar fans op Instagram toesprak, onthulde Grande de donkere kant van nieuw beroemd zijn: De eerste paar jaar hiervan waren erg zwaar voor mijn mentale gezondheid en energie. Ik was zo moe van promoreizen en verloor altijd mijn stem en wist nooit in welke stad ik was toen ik wakker werd.”

Terwijl ze succes boekte in de muziekindustrie, heeft Grande meer aspecten van haar carrière in handen genomen, waaronder haar geluid en haar uiterlijk, wat bijgevolg een positief effect heeft op haar geestelijke gezondheid.

Aanbevolen: