Little Mix Stars Volg Jesy Nelson niet meer na de release van haar debuutsingle 'Boyz

Little Mix Stars Volg Jesy Nelson niet meer na de release van haar debuutsingle 'Boyz
Little Mix Stars Volg Jesy Nelson niet meer na de release van haar debuutsingle 'Boyz
Anonim

Little Mix-sterren aJade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock en Perrie Edwards hebben allemaal voormalig bandlid Jesy Nelson 'ontvolgd', slechts enkele dagen nadat de laatste haar debuutsingle 'Boyz' uitbracht.

Eagle-eyed fans merkten op dat alle drie de overgebleven meisjes Nelson niet langer volgden, wat fans ertoe aanzette om vragen te stellen op sociale media, waarbij velen ervan overtuigd waren dat het misschien iets te maken had met het solo-succes van Nelson.

“Boyz” had een solide start in de hitparade na de release eerder deze week. Het nummer, waarop rapper Nicki Minaj te horen is, werd meteen nummer 1 op iTunes in 30 landen, waaronder het VK en de VS, terwijl de bijbehorende videoclip in minder dan twee dagen meer dan 5 miljoen views heeft verzameld.

Onnodig te zeggen dat Nelson, die een platencontract heeft getekend met Republic Records, goed op weg is om naam te maken buiten haar voormalige meidenband.

Dus, wat is er aan de hand?

Volgens fans op Twitter is het niet zo duidelijk of Little Mix Nelson heeft ontvolgd of dat de 30-jarige haar ex-collega's heeft geblokkeerd.

Nelson stopte met het volgen van de meisjes direct nadat ze haar vertrek in december 2020 had aangekondigd, maar Thirlwall, Punnock en Edwards bleven Nelson steunen door ervoor te kiezen niet op de ontvolgknop te drukken.

Dit weekend volgden ze haar echter niet meer, wat de vraag oproept of ze werden geblokkeerd of dat ze gewoon geen banden wilden met Nelson en haar hervonden solosucces.

Nelson haalde de krantenkoppen slechts enkele dagen voor het nieuws dat Little Mix haar niet meer volgde toen ze reageerde op beweringen dat ze "zwartvisserij" en culturele toe-eigening was.

“Ik ben me er heel goed van bewust dat ik een blanke Britse vrouw ben; Ik heb nooit gezegd dat ik dat niet was, 'vertelde ze aan Vulture. “Ik bedoel, ik hou van de zwarte cultuur. Ik hou van zwarte muziek. Dat is alles wat ik weet, daar ben ik mee opgegroeid.”

“Ik neem al die opmerkingen serieus. Ik zou nooit opzettelijk iets doen om mezelf raciaal dubbelzinnig te laten lijken, dus daarom was ik aanvankelijk geschokt dat de term tegen mij was gericht."

Aanbevolen: