Waarom Cheyenne Floyd van tienermoeder denkt dat mensen hun mond moeten houden over deze grote kritiek op haar

Inhoudsopgave:

Waarom Cheyenne Floyd van tienermoeder denkt dat mensen hun mond moeten houden over deze grote kritiek op haar
Waarom Cheyenne Floyd van tienermoeder denkt dat mensen hun mond moeten houden over deze grote kritiek op haar
Anonim

Sinds 2009 is Teen Mom lange tijd een van de meest besproken MTV-shows geweest. Daar zijn natuurlijk veel redenen voor, waaronder het feit dat veel mensen gefascineerd zijn door de regels die de castleden van Teen Mom moeten volgen. Bovendien heeft Teen Mom 2 de franchise uitgebreid, waardoor kijkers zich afvragen of het nep is, omdat veel fans vinden dat het overdreven gescript is.

Natuurlijk zou het niemand moeten verbazen dat een hoofdrol in Teen Mom of zijn spin-offs financieel zeer lonend kan zijn. Dat betekent echter niet dat deel uitmaken van de Teen Mom-franchise een makkie is voor de sterren van de franchise. Immers, iedereen die bekend is met de Teen Mom-franchise zal waarschijnlijk kunnen bevestigen dat de sterren veel kritiek moeten verdragen. Het blijkt dat Cheyenne Floyd van Teen Mom schijnbaar genoeg heeft van het omgaan met een specifieke kritiek

Cheyenne Floyd heeft een van de grootste kritiek op haar aangepakt

In 2018, toen de eerste helft van Teen Mom's zevende seizoen werd uitgezonden, verliet de meest besproken ster van de show, Farrah Abraham, haar vertrek. Omdat Abraham de Teen Mom-ster was die de show verreweg de meeste aandacht trok, hadden de producers een grote klus voor de boeg toen ze gedwongen werden Farrah te vervangen. Daarom is het logisch dat de producers van Teen Mom twee mensen aan de cast van de show hebben toegevoegd.

Toen Bristol Palin zich bij de cast van Teen Mom voegde, kreeg dat veel aandacht omdat ze de dochter is van Sarah Palin, de voormalige kandidaat voor vice-president en gouverneur van Alaska. Ondanks al het gepraat over Bristol dat een 'reality'-ster zou worden, verscheen ze pas in de tweede helft van Teen Mom's zevende seizoen en verliet toen de show. Aan de andere kant, de andere persoon die zich bij Teen Mom's cast voegde toen Farrah Abraham vertrok, is Cheyenne Floyd sindsdien een groot deel van de show gebleven.

Hoewel Cheyenne Floyd veel fans heeft en ze al jaren een groot deel van Teen Mom is, hebben sommige mensen nog steeds een groot probleem met haar originele casting. Het feit blijft tenslotte dat Floyd nooit een tienermoeder is geweest toen ze haar dochter Ryder baarde toen ze in de twintig was. In veel opzichten is het logisch dat mensen extreem in de war waren door de casting van Floyd, aangezien de show Teen Mom heet en ze niet aan dat voor de hand liggende criterium voldoet. Toen Floyd in 2018 met Page Six sprak, leek het echter heel duidelijk dat ze geloofde dat Teen Mom-fans hun kritiek op hoe oud ze was toen Ryder werd geboren, moesten overwinnen.

De show heet 'Teen Mom', dus ik weet natuurlijk dat mensen vast zullen komen te zitten dat ik geen tienerouder was, maar tegelijkertijd een jonge moeder. Ik had geen baan. Ik was verward. Ik denk dat ik veel van dezelfde dingen voelde die alleenstaande moeders voelen. Dus ik probeer niet vast te zitten aan het bewijzen aan iedereen. Ik ben geen tienermoeder, maar hey, je weet dat ik een jonge ouder ben die het probeert uit te zoeken zoals iedereen.'

De grootste controverses van tienermoeders zijn veel groter dan de zwangerschapsduur van Cheyenne Floyd

Als een show zichzelf verkoopt alsof het over één ding gaat en producenten vervolgens een beslissing nemen die daarmee in strijd is, is het logisch dat sommige fans overstuur zijn. Met dat in gedachten, aangezien Teen Mom zou moeten gaan over mensen die zijn bevallen voordat ze twintig werden, is het volkomen logisch dat mensen die aanvankelijk last hebben van de casting van Cheyenne Floyd volkomen logisch zijn. Nu Floyd echter al jaren deel uitmaakt van de show, is het veel logischer om dat los te laten. Het lijkt zelfs bijzonder onbeduidend om nog steeds last te hebben van de casting van Floyd als je je de andere grote controverses van Teen Mom herinnert.

Als het gaat om de grootste controverses van Teen Mom, moet het feit dat sommige sterren van de show met verslavingsproblemen te maken hebben gehad, bijna bovenaan staan. De problemen van Jenelle Evans en Leah Messer met middelenmisbruik waren tenslotte veel verontrustender dan Cheyenne Floyd die in de twintig was toen ze beviel van haar dochter Ryder. De problemen van Evans en Messer zijn zelfs nog problematischer als je bedenkt dat de roem en het fortuin dat Teen Mom hen schonk mogelijk een rol hebben gespeeld in hun problemen. Gelukkig heeft Evans herhaaldelijk beweerd dat ze haar problemen achter zich heeft gelaten en dat Messer naar de afkickkliniek ging en nuchter is geworden.

Sommige van Teen Mom's andere grootste schandalen zijn onder meer meerdere arrestaties, vreemdgaan met sterren, fans die ouderschapsbeslissingen beoordelen en nog veel meer. Natuurlijk was het lot van Jenelle Evans 'hond Nugget diep van streek door vrijwel iedereen die erachter kwam wat er gebeurde. Met al die controverses in het achterhoofd en al die keren dat mensen boos waren op Farrah Abraham, lijkt de leeftijd van Cheyenne Floyd toen ze beviel een totale non-issue.

Aanbevolen: