Hoe is Chrissy Teigen het op één na best betaalde supermodel in 2021?

Inhoudsopgave:

Hoe is Chrissy Teigen het op één na best betaalde supermodel in 2021?
Hoe is Chrissy Teigen het op één na best betaalde supermodel in 2021?
Anonim

Chrissy Teigen heeft het de afgelopen jaren zwaar gehad in de media. Mensen vinden altijd redenen om haar niet aardig te vinden, en ze heeft een aantal persoonlijke worstelingen gehad die de meeste mensen hun ergste vijand niet toewensen.

Toch heeft ze ook een aantal wilde successen gehad in het kalenderjaar, zozeer zelfs dat ze het op één na best betaalde model van het jaar is, na Kendall Jenner.

Maar hoewel fans er vrij zeker van zijn dat Kendall gewoon wil werken en een hekel heeft aan beroemd zijn, denken de meeste mensen dat Chrissy Teigen een veelvraat is voor roem. Hoe slaagde iemand die tegenwoordig niet erg geliefd is erin om zo hoog in de hitlijsten te kruipen en in 2021 het op één na best betaalde supermodel te worden?

Hoeveel is Chrissy Teigen waard in 2021?

Verschillende bronnen melden dat het vermogen van Chrissy Teigen vanaf 2021 ongeveer $ 75 miljoen bedraagt. Ze modelleert al meer dan een decennium, dus het is duidelijk dat ze tijd heeft gehad om haar rijkdom op te bouwen. Er is ook het feit dat haar man John Legend ook een miljonair is, en het is onduidelijk of haar gerapporteerde vermogen wordt gecombineerd met het zijne.

De meeste bronnen zeggen dat John Legend $ 75 miljoen waard is, dus het is mogelijk dat alle bronnen simpelweg de waarde van het paar combineren. Maar als het op Chrissy alleen aankomt, harkt ze veel geld binnen zonder de bijdragen van haar man te tellen.

Hoeveel heeft Chrissy Teigen dit jaar verdiend?

De meeste fans weten al dat Kendall Jenner in 2021 het best betaalde supermodel was. Hoewel er enige twijfel bestaat of ze haar krachten en goed gevulde zakken voorgoed gebruikt, is het duidelijk dat Kendall een van de minst- bekritiseerde Kardashian-Jenners.

Ter vergelijking: het is dan vreemd om te horen dat Chrissy Teigen, die in 2021 en zelfs daarvoor talloze schandalen heeft gehad, nog steeds aan het harken is.

Terwijl de inkomsten van Kendall Jenner voor 2021 worden bevestigd op $ 40 miljoen, volgt Chrissy's zeer dicht op $ 39 miljoen. Na die twee best verdienende dames, is er een gat van $ 7 miljoen voordat Rosie Huntington-Whitely de achterhoede opduikt.

Het zijn duidelijk geen centen, praten in tientallen miljoenen, maar het feit dat er zo'n kleine discrepantie is tussen Chrissy en Kendall roept de vraag op: hoe heeft Chrissy dit jaar zoveel verdiend?

Hoe verdiende Chrissy Teigen haar geld in 2021?

Hoewel Chrissy dit jaar veel kritiek kreeg (en alles behalve "afgelast") op sociale media, werkte ze ook hard aan verschillende projecten. Er was haar HBO Max-programma over Gwen Shamblin Lara, de oprichter van een cult-achtige lifestyle-groep. Het is duidelijk dat Chrissy wat geld verdiende aan het project, maar dat is niet het enige wat ze dit kalenderjaar deed.

Nog een project dat ze aan het koken is? Nog een kookboek van Chrissy, dat al een tijdje in de maak is en een vorm van therapie was voor de ster terwijl ze rouwde om het verlies van haar zoon in het afgelopen jaar.

Er is echter meer. Chrissy besteedde begin 2021 ook aan het bijdragen van haar stem aan 'The Mitchells vs. the Machines', een gezinsvriendelijke Netflix-film (man John deed ook mee aan de actie). Ze verdient ongetwijfeld ook nog steeds roy alty's van eerdere projecten.

Bovendien heeft Chrissy boekverkopen en kookgerei dat nog steeds uit de schappen vliegt, ook al zijn sommige retailers gestopt met het verkopen van haar producten na beschuldigingen van pesterijen. Dat betekent echter niet dat het een deuk in Chrissy's portemonnee heeft gemaakt; ze verdient nog steeds een hoop geld, zelfs als haters zijn gestopt met het kopen van haar goederen.

Omdat naast de producten en films die ze al heeft uitgebracht, Chrissy ook een relatief kortstondige Quibi-serie had, die nog steeds dividend zou kunnen uitbetalen. Er is ook Chrissy's lifestyle-website, Cravings van Chrissy Teigen, die waarschijnlijk een of andere vorm van inkomen verdient voor de spraakmakende moeder en model.

En tot slot zijn er de merkpartnerschappen om te overwegen; net als andere influencers, Chrissy

Is Chrissy Teigen net zo beroemd als het best betaalde supermodel in 2021?

Kendall Jenner is aantoonbaar beroemder dan Chrissy Teigen, deels omdat haar familie beroemd is en hun leven al eeuwenlang publiekelijk wordt uitgezonden. Maar de twee modellen lijken vergelijkbare mogelijkheden te hebben, in termen van merkpartnerschappen en modelleringsoptredens.

En het punt is dat, omdat Kendall tien jaar jonger is dan Chrissy, ze Teigen ongetwijfeld zal overtreffen in de competitie voor het verdienen van supermodellen. En als het gerapporteerde vermogen van Chrissy en John wordt gecombineerd, heeft Kendall Chrissy ook verslagen in de categorie totale inkomsten; ze is $45M waard.

Uiteindelijk is het echter geen "wedstrijd" die een van beiden van plan is om deel te nemen, maar het is interessant om het best betaalde supermodel in 2021 te vergelijken met het op één na best betaalde, zelfs als geen gewone sterveling dat wil ooit tijdens hun leven bereiken wat die twee in één jaar hebben bereikt.

Aanbevolen: