Hoe Sofia Vergara zeven jaar lang de best betaalde actrice van tv was

Inhoudsopgave:

Hoe Sofia Vergara zeven jaar lang de best betaalde actrice van tv was
Hoe Sofia Vergara zeven jaar lang de best betaalde actrice van tv was
Anonim

Sofia Vergara werd een begrip dankzij haar rol als Gloria Delgado-Pritchett op Modern Family. Haar karakter was een Colombiaanse vrouw die trouwde met een veel oudere en veel rijkere Amerikaanse man genaamd Jay. Terwijl veel andere personages haar ervan beschuldigen een goudzoeker te zijn, realiseert iedereen zich uiteindelijk dat Gloria en Jay echt verliefd zijn. Vergara begon de rol te spelen in 2009 en ze verscheen in alle 250 afleveringen van de serie totdat deze eindigde in 2020. Ze won vier Screen Actors Guild Awards, twee People's Choice Awards en één NAACP Image Award voor haar werk aan Modern Family. Ze werd ook genomineerd voor vier Emmy Awards en vier Golden Globes.

Naast haar bekendheid en onderscheidingen heeft Vergara in de loop der jaren ook een behoorlijk fortuin vergaard. Terwijl alle castleden van Modern Family rijkelijk werden beloond voor hun uitvoeringen, verdiende Sofia Vergara meer dan wie dan ook. Van 2013 tot 2020 werd ze zelfs elk jaar gerangschikt als de best betaalde Amerikaanse tv-actrice. Dus hoe slaagde Sofia Vergara erin om die prestatie te bereiken? Hier is alles wat we weten.

7 Sofia Vergara's netto waarde

Er was een tijd dat Sofia Vergara slechts een worstelende alleenstaande moeder was, die werk probeerde te krijgen als model en als acteur om de eindjes aan elkaar te knopen. Vandaag is ze echter ongeveer $ 180 miljoen waard volgens Celebrity Net Worth. Ze verdiende het overgrote deel van dat geld tussen 2013 en 2020, toen ze de best betaalde actrice op tv was.

6 Haar ‘moderne familie’-salaris

Toen Modern Family begon, verdiende Sofia Vergara een salaris van vijf cijfers per aflevering, ergens in het bereik van $ 30, 000- $ 60.000. Alle volwassen acteurs in de show (behalve de oudere en meer gevestigde Ed O'Neill) verdienden dit salaris. Met 24 afleveringen per seizoen is dat een behoorlijk fors salaris, maar voor een grote ster als Vergara lijkt dat helemaal niet erg hoog.

5 Heronderhandelen over haar ‘moderne familie’-contract

Naarmate Modern Family steeds populairder werd, onderhandelden verschillende acteurs over hun contracten zodat hun salarissen het succes van de show zouden weerspiegelen. In de zomer van 2012, voordat het vierde seizoen van de show zou beginnen, ontving Vergara (samen met de andere volwassen castleden) een verhoging die haar salaris opbracht tot ongeveer $ 150.000- $ 200.000 per aflevering. Als onderdeel van haar nieuwe contract zou haar salaris elk seizoen stijgen dat Modern Family in de lucht bleef. Dit betekende dat Vergara aan het einde van het vierde seizoen in 2013 miljoenen dollars had verdiend. Met die cheques op haar bankrekening was ze goed op weg om de best betaalde actrice op televisie te worden.

4 Ander televisiewerk

Gedurende de hele run van Modern Family maakte Sofia Vergara gastoptredens in verschillende andere tv-shows, waaronder The Simpsons en The Cleveland Show. In 2020, hetzelfde jaar dat Modern Family eindigde, werd Sofia Vergara jurylid bij America's Got Talent, ter vervanging van Julianne Hough en Gabrielle Union, die beiden de show verlieten na seizoen veertien. Ze verdient naar verluidt $ 10 miljoen per seizoen op America's Got Talent, wat bijna net zoveel is als ze verdiende voor het laatste seizoen van Modern Family. Het is veilig om te zeggen dat Vergara een van de best betaalde vrouwen op tv zal blijven zolang ze op America's Got Talent blijft.

3 Haar filmwerk

Sofia Vergara speelde in verschillende films tijdens haar tijd bij Modern Family. In 2011 speelde ze ondersteunende personages in The Smurfs, New Year's Eve en Happy Feet Two. Haar eerste hoofdrol in de film kwam in 2012, toen ze in The Three Stooges (2012) verscheen als Lydia, de primaire antagonist van de film. In 2013 begon haar filmcarrière echt van de grond te komen. Enkele van haar belangrijkste films zijn Hot Pursuit, The Emoji Movie en haar nieuwste film, Bottom of the 9th op Amazon Prime. Vergara was een veelgevraagde actrice tijdens haar tijd bij Modern Family, dus het is veilig om te zeggen dat ze heel goed werd betaald voor haar werk in deze films.

2 Haar goedkeuringsdeals

Sofia Vergara begon haar carrière als model toen ze net zeventien was en ze werd gecast in een Latijns-Amerikaanse Pepsi-commercial. Ze heeft verschillende spraakmakende advertentiecampagnes gedaan, waaronder haar jarenlange partnerschappen met Head & Shoulders en CoverGirl. Ze heeft ook veel andere Pepsi-commercials gedaan (vermoedelijk tegen een veel hoger tarief). Andere bedrijven waarvoor ze heeft geadverteerd, zijn onder meer State Farm, Comcast en Ritz Crackers. Wat zo fascinerend is aan Vergara's brede assortiment aan goedkeuringsdeals, is hoe gevarieerd ze zijn. Simpel gezegd, het lijkt erop dat Sofia Vergara zo ongeveer alles kan adverteren, en daarom wordt ze zo goed betaald.

1 Zakelijke bekwaamheid

Veel insiders uit de branche hebben Sofia Vergara geprezen om haar zakelijke kennis. Ze doet niet alleen veel advertenties en merkpartnerschappen, maar ze doet de juiste advertenties en partnerschappen, en ze doet ook allerlei intelligente investeringen. Ze heeft verschillende lucratieve licentieovereenkomsten getekend, wat betekent dat ze officieel haar eigen meubellijn heeft (bij Rooms To Go), haar eigen kledinglijn (bij K-Mart) en haar eigen jeanslijn (bij Walmart). Al het geld dat ze heeft verdiend met deze licentieovereenkomsten vormt een aanvulling op Vergara's inkomen, waardoor ze een van de best betaalde vrouwen in de showbusiness is.

Aanbevolen: