Gebruikt het best betaalde supermodel van 2021 haar geld om mensen in nood te helpen?

Inhoudsopgave:

Gebruikt het best betaalde supermodel van 2021 haar geld om mensen in nood te helpen?
Gebruikt het best betaalde supermodel van 2021 haar geld om mensen in nood te helpen?
Anonim

In de wereld van de rijken en beroemdheden is luxe altijd een vereiste en het lijdt geen twijfel dat de meeste celebs het grote geld betalen om op de meest extravagante manieren te leven. In de afgelopen decennia zijn modellen uitgegroeid tot een nietje in de entertainmentindustrie en tegenwoordig zijn ze er niet alleen om te pronken met kleding - ze zijn beroemdheden geworden met miljoenen fans over de hele wereld en de macht om grote massa's te beïnvloeden.

Vandaag bekijken we het rijkste model van 2021 en hoeveel dat model daadwerkelijk bijdraagt aan goede doelen. Als je je afvraagt of het Gigi of Bella Hadid, Hailey Bieber of misschien Kendall Jenner is, blijf dan scrollen om erachter te komen!

8 Het best betaalde model van 2021 is Kendall Jenner

Het zal niemand verbazen dat voormalig reality-tv-ster Kendall Jenner het bestbetaalde model van het jaar is. Kendall is al een paar jaar super succesvol in de mode-industrie, en het lijkt er zeker op dat elk merk wil samenwerken met de Keeping Up with the Kardashians-ster. Momenteel wordt geschat dat Kendall Jenner een indrukwekkend vermogen van $ 45 miljoen heeft.

7 Ze was ook het best betaalde model van 2020

Kendall Jenner was niet alleen het bestbetaalde model van 2021, maar ook het bestbetaalde model van het voorgaande jaar.

Het lijkt zelfs alsof de brunette al sinds 2017 op die troon zit, toen ze de kroon afnam van het Braziliaanse model Gisele Bundchen. Ja, vier jaar later zit de 25-jarige nog steeds op die troon en het lijkt er niet op dat ze die snel zal verlaten.

6 Voor haar 22e verjaardag heeft Kendall geld ingezameld voor het goede doel: water

Een van Kendalls meest memorabele donatiemomenten is zeker toen ze geld inzamelde voor de non-profitorganisatie Charity: Water. Dit is wat Kendall in 2017 op hun website schreef:

"Hé, jongens! Ik vier mijn 22e verjaardag op 3 november en mijn wens dit jaar is om te helpen schoon water te brengen aan mensen die het nodig hebben. Ik heb een donatie gedaan om 25 putten in Ethiopië te financieren die schoon water voor 5.000 mensen, en ik kan niet wachten om te zien hoeveel meer levens we samen kunnen veranderen. 100% van het geld zal worden gebruikt om projecten voor schoon water voor deze gemeenschappen te bouwen."

5 Kendall bewust gemaakt voor hulpverlening bij natuurbranden

Toegegeven, dit was iets dat Kendall Jenner samen met haar zussen deed, maar desalniettemin droeg ze bij aan een goed doel.

Toen Kendall en haar zussen het podium betreden bij de 2018 People's Choice Awards, brachten ze meteen naar voren wat er kan worden gedaan om bosbranden te helpen - verwijzend naar de bosbranden in Californië van dat jaar. Hoewel het onduidelijk was of de familie geld schonk, gebruikten ze zeker hun bekendheid om het probleem onder de aandacht te brengen.

4 Het model werkte samen met Zaza World aan een liefdadigheidscollectie

Vorig jaar lanceerde Kendall Jenner samen met het kledingmerk Zaza World een liefdadigheidscollectie. 100% van de verkoop van de collectie ging naar de non-profitorganisatie Feeding America die een netwerk van voedselbanken in het hele land heeft. Dit was nog een andere manier voor Kendall om betrokken te raken bij een liefdadigheidsproject en haar platform te gebruiken voor het grotere goed.

3 Ze spreekt zich vaak uit over sociale rechtvaardigheid en mensenrechtenproblemen

Kendall Jenner is niet alleen betrokken bij goede doelen, maar geeft ook regelmatig haar mening over actuele problemen in de samenleving. In 2018 nam het model samen met vrienden Hailey Bieber en Jaden Smith deel aan de 'March for Our Lives' in Los Angeles. Het model is zeker niet bang om haar mening te geven over belangrijke zaken en heeft door de jaren heen meerdere bewegingen ondersteund, waaronder Black Lives Matter.

2 Het model onthulde dat haar Tequilla-merk 818 terug doneert aan de gemeenschap

Toen Kendall Jenner eerder dit jaar haar tequilamerk 818 lanceerde, beschuldigden velen het model er snel van zich de Mexicaanse cultuur toe te eigenen. Het lijkt erop dat Kendall, in een poging om dingen op te lossen, heeft onthuld dat haar bedrijf de gemeenschap in Jalisco ondersteunt. Dit is wat het model onthulde tijdens een optreden in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon: "Bij onze distilleerderij, waar ik laatst was, hebben we een manier gevonden om het agave-afval - de agavevezels en het waterafval - te nemen en te bouwen de duurzame stenen die we daadwerkelijk teruggeven aan de gemeenschap van Jalisco."

Kendall onthulde ook dat haar merk ernaar streeft zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Dit is wat ze zei: "Ik ontdekte dat, weet je, niet veel merken die ik zag zo vriendelijk waren voor de planeet als ze maar zouden kunnen zijn, dus nam ik dat op mezelf om dat een heel groot deel van ons als een merk. We zijn dus een partnerschap aangegaan met 1% for the Planet om 1% van onze inkomsten te doneren aan initiatieven om de planeet te redden."

1 Ten slotte heeft Kendall de neiging om haar liefdadigheidsdonaties privé te houden

Zoals de meesten waarschijnlijk hebben opgemerkt, draait het liefdadigheidswerk dat we vandaag noemden vooral rond Kendall Jenner die haar bekendheid en haar sociale-mediaplatforms gebruikt om het bewustzijn te vergroten en geld in te zamelen voor verschillende doelen. Over de eigen donaties van het model is niet veel bekend. Aangezien Kendall een van de rijkste modellen ter wereld is, kunnen we gerust stellen dat ze doneert aan liefdadigheidsinstellingen, maar dat ze die informatie liever privé houdt dan erover op te scheppen.

Aanbevolen: