Slechts enkele van de best betaalde reality-tv-sterren van 2021

Inhoudsopgave:

Slechts enkele van de best betaalde reality-tv-sterren van 2021
Slechts enkele van de best betaalde reality-tv-sterren van 2021
Anonim

Of je er nu van houdt of er een hekel aan hebt, reality-tv is waanzinnig populair. Het is een van de meest bekeken tv-genres geworden en het blijft elk jaar groeien, samen met de sterren van hun shows. Reality TV is verantwoordelijk voor het maken van enkele van de meest bekende beroemdheden die er zijn. Zonder reality-televisie zouden de Kardashians zeker niet een van 's werelds beroemdste families zijn, dat is zeker.

Realitysterren zoals de Kardashians krijgen miljoenen betaald voor hun eigen realityshow of om in een andere te verschijnen. Het lijkt alsof we soms graag realitysterren haten, maar helaas, of je nu van ze houdt of ze haat, ze zijn hier om te blijven en verdienen er een hoop geld mee.

10 Simon Cowell

Simon Cowell is een van de meest beruchte persoonlijkheden van reality-tv-shows, en door de jaren heen heeft hij er nogal wat van gezien. Voordat Simon bekend werd als de 'gemene rechter' in je favoriete wedstrijdshows, was Simon een muziekmanager en een televisieproducent.

Simon verdient letterlijk alles wat hij doet, want hij heeft een nettowaarde van $600 miljoen en is al tientallen jaren een van de best betaalde reality-tv-sterren. Het grootste deel van zijn fortuin kwam van het beoordelen en produceren van America's Got Talent, Britain's Got Talent en The X-Factor. Hij kan alleen al tussen de $ 50 miljoen en $ 100 miljoen per jaar verdienen.

9 Kylie Jenner

Het is echt geen verrassing dat Kylie Jenner een van de rijkste reality-tv-sterren is. In 2019 verklaarde Forbes haar een nettowaarde van $ 1 miljard te hebben, waarmee ze de jongste zelfgemaakte miljardair was. Na enig onderzoek werd echter vastgesteld dat Kylie niet helemaal op de hoogte was van de werkelijke cijfers en dat ze niet echt een miljardair was, althans nog niet. Daarom heeft Kylie eigenlijk een nettowaarde van een coole $ 700 miljoen, wat zeker niet de moeite waard is om over te klagen. Hoe je het ook bekijkt, Kylie is waanzinnig rijk.

8 Gordon Ramsay

Gordon Ramsay staat misschien bekend om het veel schreeuwen tegen mensen op televisie, maar hij staat ook bekend als een van de beroemdste chef-koks ter wereld. Hij is niet alleen een chef-kok, maar hij is ook een restaurateur, voedselcriticus en natuurlijk televisiester. Met zijn meerdere televisieprogramma's die het waanzinnig goed doen (we houden ervan om hem te zien schreeuwen tegen chefs, sorry niet sorry) en al zijn restaurants, heeft hij een nettowaarde van ongeveer $ 220 miljoen, wat absoluut een van de rijkste reality-tv-koks is, door ver.

7 Paris Hilton

Ja, Paris Hilton is misschien al rijk omdat ze letterlijk de erfgename van de Hilton Hotel-keten is, maar ze heeft ook veel van haar geld alleen verdiend met haar reality-tv-optredens en haar eigen vermogen om ondernemer te zijn. Met een nettowaarde van $ 300 miljoen kreeg Paris echt haar grote doorbraak op reality-televisie toen ze speelde in The Simple Life met Nicole Richie.

Vanaf dat moment breidde ze haar carrière uit door verschillende reality-tv-shows te doen, endossementen te accepteren en haar eigen merchandise te maken, zoals parfum en boeken te schrijven. Tegenwoordig is ze terug in de reality-tv-game en begint ze een nieuwe show op Netflix genaamd Cooking With Paris waarin ze kookt en we leren over haar leven. Ze krijgt ook een show op Peacock die haar volgt op haar reis om te trouwen met haar verloofde Carter Reum.

6 Caitlyn Jenner

We zijn ook echt niet verrast om te ontdekken dat Caitlyn Jenner een van de meest rijke reality-tv-sterren is, aangezien ze ooit een groot deel uitmaakte van Keeping Up With The Kardashians. Tussen de show, haar eerdere carrière als een gouden medaillewinnende Olympische atleet en haar eigen zakelijke ondernemingen, heeft Caitlyn een nettowaarde van ongeveer $ 100 miljoen. Hoewel ze niet echt een hoofdpersoon was in Keeping Up With The Kardashians, deed ze toch een afdalingscontrole en concentreerde ze zich veel meer op zichzelf en haar goedkeuringsdeals.

5 Kim Kardashian

Hoewel haar zus Kylie er niet in slaagde een echte miljardair te worden, was Kim in staat om de prestatie alleen te volbrengen, waardoor ze de duurste reality-tv-ster werd. Naar schatting heeft ze nu een vermogen van $ 1 miljard, en hoewel ze zelf een ondernemer is en haar eigen bedrijven zoals KKW Beauty en Skims begint, is een groot deel van haar fortuin allemaal te danken aan Keeping Up With De Kardashianen. Alles wat Kim aanraakt, verandert in goud, dus we zijn er zeker van dat ze haar status als miljardair zal vergroten.

4 Lisa Vanderpomp

Lisa Vanderpump is niet alleen een reality-tv-ster, maar ze is een nog betere zakenvrouw en eigenaar van vele succesvolle restaurants. Ze is vooral bekend als castlid van The Real Housewives of Beverly Hills, terwijl ze ook haar eigen realityshow heeft, Vanderpump Rules. Ze heeft een nettowaarde van ongeveer $ 90 miljoen, en ze verdiende veel van dat geld terwijl ze op The Real Housewives of Beverly Hills was, aangezien ze ongeveer $ 500.000 per seizoen van de show verdiende.

3 Jamie Oliver

Jamie Oliver is een andere beroemde chef-kok met een flink vermogen. Natuurlijk is hij een televisiepersoonlijkheid, maar hij is naast een aantal restaurants ook een meesterkok. Als gevolg hiervan heeft hij een nettowaarde van ongeveer $ 300 miljoen en dat is allemaal te danken aan zijn meerdere inspanningen als chef-kok. Natuurlijk bezit hij veel restaurants en heeft hij een aantal kookboeken uitgebracht, maar hij is vooral bekend van zijn show The Naked Chef, waar hij veel van zijn geld heeft verdiend.

2 Ryan Seacrest

Het is helemaal niet schokkend om te ontdekken dat Ryan Seacrest een van de best betaalde reality-tv-sterren is. We ontmoetten Ryan voor het eerst als de gastheer van American Idol, en zijn carrière explodeerde vanaf dat moment. Ryan heeft een nettowaarde van $ 450 miljoen en hij heeft een heleboel bijdragen aan dat forse fortuin. Naast Idol host hij ook een aantal radioshows en is hij ook co-host van Live With Kelly and Ryan, een ochtendtalkshow. Hij is ook verantwoordelijk voor het brengen van de Kardashians, aangezien hij de uitvoerend producent is van hun show, samen met al zijn spin-offs.

1 The Property Brothers

Als je van huisverbetering- en renovatieshows houdt, weet je waarschijnlijk wie de Property Brothers zijn. Jonathan en Drew Scott hebben een imperium opgebouwd op basis van hun originele HGTV-show, The Property Brothers en het is sindsdien alleen maar gegroeid. Je kunt de tweeling de hele tijd op HGTV zien met hun originele show samen met al zijn spin-offs. Ze zijn ook uitgebreid met het verkopen van producten zoals meubels en kamerinrichting, wetende dat mensen dol zijn op hun show en graag een vleugje Jonathan en Drew in hun huis zouden hebben. Samen hebben ze een gecombineerd vermogen van $200 miljoen en hun imperium blijft maar groeien.

Aanbevolen: