Irina Shayk zegt dat ze bijna het modellenwerk heeft gemist omdat ze te 'perfect' was

Inhoudsopgave:

Irina Shayk zegt dat ze bijna het modellenwerk heeft gemist omdat ze te 'perfect' was
Irina Shayk zegt dat ze bijna het modellenwerk heeft gemist omdat ze te 'perfect' was
Anonim

Model Irina Shayk heeft de gewoonte om dingen heel openhartig en soms een beetje ongemakkelijk te zeggen. Ze is tot op zekere hoogte bot, hoewel ze haar privéleven ook heel goed geheim houdt.

Hoewel ze in een recent interview heel duidelijk zei dat ze niet "co-ouder" is met Bradley Cooper, zegt ze verder niet veel over hem. Ook praat ze niet over vroegere vlammen zoals Cristiano Ronaldo. Toch is haar carrière iets wat Irina graag lijkt te bespreken, zelfs als het erop aankomt om over gemiste kansen te vertellen.

Hoewel haar relatie met Bradley haar misschien meer een begrip heeft gemaakt dan een minder bekende modelpersoonlijkheid, zegt Shayk dat het niet allemaal glamoureus was.

Irina Shayk legt uit dat modellenwerk hard werken is

Shayk's weg naar modellenwerk was niet de gemakkelijkste, zoals fans al weten. In interviews maakt ze vaak grappen dat ze "KGB" is en vertelt ze hoe haar dochter op haar hoede is voor paparazzi, wat haar eraan herinnert hoe het leven vereist dat je gespannen moet zijn in haar thuisland Rusland.

Maar het was niet alleen de weg naar modellenwerk die moeilijk was, een leven in armoede leidend terwijl haar moeder moeite had om ma altijden op tafel te zetten.

Na die hindernissen te hebben genomen, zegt Irina dat ze ook andere uitdagingen in de branche tegenkwam. Om te beginnen, haar unieke figuur had een aantal agenten die hun hoofd krabden. Irina legde uit dat, aangezien ze een voller figuur had dan de meeste modellen in haar klasse, mensen haar vaak zeiden dat ze moest afvallen (waar vandaan, toch?).

Het waren echter niet alleen zorgen over haar vorm waardoor mensen Shayk bekritiseerden, zegt het model.

Irina beweert dat ze optredens heeft gemist vanwege te mooie looks

Ze is absoluut conventioneel mooi, vooral in termen van model. Maar Irina Shayk realiseerde zich, legde ze uit, dat modellen op een gegeven moment 'meer moesten brengen dan alleen schoonheid'. Ze kon niet zwijgen over belangrijke zaken of gewoon 'blijven werken', want dat zou haar niet de kansen opleveren die ze zocht.

Irina legde uit: "Niemand wil een leeg vat… Iedereen heeft genoeg van perfect."

Gelukkig merkte Irina de verschuiving in de branche op en ze besefte dat ze haar spel moest verbeteren. Ze bracht het in de eerste plaats in verband met het inbreken in de industrie; haar lichaam werd niet altijd beschouwd als het perfecte figuur om te modelleren.

Op dezelfde manier waarop ze "foto voor foto voor foto" begon, begon Shayk zich uit te spreken over problemen en te streven naar merken die hetzelfde deden. Ze moest het patroon van 'perfect' zijn doorbreken en haar menselijke kant laten zien.

Het staat misschien in schril contrast met de zorgen van de gemiddelde persoon over het verliezen van zijn baan vanwege relevantie of een gebrek aan vaardigheden, maar Irina's traject was hetzelfde. Ze concentreerde zich op het opbouwen van haar aantrekkingskracht in de industrie, en het heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

Aanbevolen: