Dit is waarom Irina Shayk zegt dat ze geen co-ouderschap heeft met Bradley Cooper

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Irina Shayk zegt dat ze geen co-ouderschap heeft met Bradley Cooper
Dit is waarom Irina Shayk zegt dat ze geen co-ouderschap heeft met Bradley Cooper
Anonim

Irina Shayk praat niet graag over haar persoonlijke leven. Ze heeft nooit toegegeven met Kanye West te daten, ondanks alle geruchten over het paar oude vrienden. Ze praat ook niet over haar vroegere relatie met Bradley Cooper, ook al kan die niet worden ontkend; de twee delen dochter Lea de Seine Shayk Cooper.

Hoewel ze erg privé is, heeft Irina enkele details onthuld over haar leven met haar dochter, inclusief hoe het is om een alleenstaande moeder te zijn. Bovendien heeft ze overduidelijk gemaakt dat ze niet "co-ouderschap" heeft met Bradley Cooper.

Zijn Bradley Cooper en Irina Shayk op goede voet?

Wat exen betreft, lijken Bradley Cooper en Irina Shayk erg vriendelijk. Ze nemen vaak hun dochters samen en worden vervolgens beetgenomen door de paparazzi. Bovendien praat Irina, deels vanwege haar privékarakter, niet vaak over Bradley, laat staan dat ze slecht over hem praat.

In een interview gaf ze echter toe dat ze het idee van co-ouderschap niet leuk vindt, ook al beschouwt ze Bradley als een goede vader.

Irina Shayk zegt dat Bradley Cooper een "geweldige" vader is

In een interview met Elle zei Irina dat Bradley Cooper "de meest geweldige vader" is. Het is duidelijk dat de twee de voogdij delen over hun kleine meisje, dat nu vier is. Shayk leek blij genoeg om over Cooper te praten in het interview, maar ze reageerde een beetje spottend op de vraag hoe het was om "co-ouder" te zijn met een mede-beroemdheid.

Shayk's reactie was dat ze de term 'nooit heeft begrepen'. Haar uitleg heeft echter niets te maken met de splitsing van de voogdij of iets over Bradley's ouderschapstijd. In plaats daarvan is het het feit dat elk van hen "100 procent" een ouder is wanneer ze bij hun dochter zijn.

Dus in plaats van elk van hen te zien als de helft van een voormalig stel, benadrukte Irina dat 'co-ouderschap ouderschap is', en dat gedeelde tijd daar slechts een onderdeel van is. Specifiek praten over Bradley was echter van tafel.

Irina heeft niets anders te zeggen over Bradley…

In termen van Bradley als haar voormalige partner, houdt Irina de lippen stijf op elkaar.

Ze heeft Elle eens verteld dat hun relatie "iets is dat [haar] toebehoort", en dat ze zich niet verplicht voelt om het te delen. Tegelijkertijd verklaarde Irina ook dat haar leven na "B" "nieuw terrein" was, en ze leek opgewonden, op het moment van dat interview, om alleen uit te breken.

Toch waren haar andere opmerkingen over Cooper destijds een beetje verwarrend; ze merkte op: "Als iemand uit mijn leven is, zijn ze uit mijn leven en ik verbreek echt alle banden, weet je?"

Dat klinkt niet helemaal als een gelukkig voormalig stel dat hun dochter opvoedt met allerlei warme en donzige dingen tussen hen in. Het punt is dat Shayk duidelijk haar eigen manier van kijken heeft, en alleen omdat ze nog steeds een kind met Bradley opvoedt, wil nog niet zeggen dat ze op het punt staat zich open te stellen en zich kwetsbaar op te stellen tegen hem -- of ooit overweegt terug te gaan naar haar ex.

Irina zegt dat ze een sterke persoonlijkheid heeft, en het is duidelijk dat ze stoer is. Het maakt haar niet eens uit of mensen artikelen over haar schrijven, omdat ze het druk heeft met haar leven (en, ze wijst erop, "een kind op te voeden").

Sterker nog, ze vindt de paparazzi niet eens erg. In een apart interview, dit met Highsnobiety, zegt Shayk dat ze haar dochter heeft uitgelegd dat zelfs paparazzi de kost moeten verdienen.

En in één opzicht is ze een superleuke moeder? Ze bekende dat ze zich had verkleed voor schoollopen, zodat de paparazzi iets leuks te fotograferen hebben. Maar hoe zit het met de tijd van Bradley Cooper met hun peuter?

Bradley Cooper is een hands-on vader, geen kindermeisjes

In een blitse wereld van beroemdheden waar elke spraakmakende familie (of elke helft van een nu gescheiden stel) minimaal een oppas of twee heeft, zegt Irina dat Bradley Cooper niet zo is. Ze vertelde Highsnobiety dat Cooper "een full-on, hands-on vader" is en geen oppas in dienst heeft.

Bovendien zijn de twee het blijkbaar eens geworden over een opvoedingsparadigma: ze zijn "zeer streng", zegt Irina, en hun dochter heeft goede manieren.

Dat betekent echter niet dat ze niet op een paar manieren verwend wordt. Ten eerste nam vader Bradley Lea twee weken mee op vakantie, zei Irina, en moeder belde haar helemaal niet - je hoefde je tenslotte geen zorgen te maken met een praktische vader aan het werk.

Lea heeft veel meer speelgoed dan Irina ooit heeft gehad, merkte het model op. Omdat ze erg arm is opgegroeid in Rusland, herinnert Shayk haar dochter er graag aan hoeveel ze heeft. Of het nu speelgoed, poppen of snoep is, Irina zorgt ervoor dat haar dochter waardeert wat ze heeft en niet verwend opgroeit.

Dus misschien mag Bradley een beetje genieten en de "leuke" ouder zijn?

Aanbevolen: