Directeur Ryan Coogler zegt dat het filmen van 'Black Panther 2' zonder Chadwick Boseman het 'moeilijkste' is dat hij heeft gedaan

Directeur Ryan Coogler zegt dat het filmen van 'Black Panther 2' zonder Chadwick Boseman het 'moeilijkste' is dat hij heeft gedaan
Directeur Ryan Coogler zegt dat het filmen van 'Black Panther 2' zonder Chadwick Boseman het 'moeilijkste' is dat hij heeft gedaan
Anonim

Op de podcast Jemele Hill Is Unbotherd vertelde regisseur Ryan Coogler over het filmen van het langverwachte vervolg op Black Panther zonder zijn prominente ster, Chadwick Boseman.

"Ik ben er momenteel nog steeds mee bezig", onthulde Coogler. "Een ding dat ik heb geleerd in mijn korte of lange tijd op deze aarde, is dat het erg moeilijk is om ergens een perspectief op te hebben terwijl je er doorheen gaat."

“Dit is een van de meer diepgaande dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt, een deel moeten zijn om dit project draaiende te houden zonder deze specifieke persoon die als de lijm is die het bij elkaar hield,” hij toegevoegd.“Ik probeer een balans tussen werk en privé te vinden. Maar ik ben er nog niet, dus dit is zonder twijfel het moeilijkste wat ik in mijn professionele leven heb moeten doen.”

"Dit doet pijn en steekt, maar het is ook ongelooflijk motiverend", vervolgde hij. "Ik ben ongelooflijk verdrietig om hem te verliezen, maar ik ben ook ongelooflijk gemotiveerd dat ik tijd met hem heb mogen doorbrengen. Je brengt je leven door met het horen van mensen zoals hij."

“Voor deze persoon, die nu een voorouder is, was ik er voor. Het is zo'n ongelooflijk voorrecht dat je net zoveel vult als dat het je knock-out slaat', legde Coogler uit. "Zo vaak als zwarte mensen, moeten we de stukken oppakken na verlies."

Boseman is afgelopen augustus overleden, na een stille, vier jaar durende strijd tegen darmkanker. Zijn laatste optreden op het scherm was in Netflix' Ma Rainey's Black Bottom, die in première ging nadat hij stierf.

Hij ontving postuum een onderscheiding bij de Golden Globe voor beste acteur in een filmdrama en de Critics' Choice Award voor beste acteur. Daarnaast is hij genomineerd voor een Screen Actors Guild Award.

Na het plotselinge overlijden van Boseman schreef Coogler een ontroerend eerbetoon aan de overleden acteur.

“Hij leefde een mooi leven. En hij maakte geweldige kunst. Dag na dag, jaar na jaar. Dat was wie hij was', schreef de regisseur.

Coogler zei dat hij gebroken was nadat hij tot het besef kwam dat hij niet de kans zou krijgen om met Boseman aan Black Panther 2 te werken.

"Ik heb nog nooit zo'n acuut verlies geleden. Ik heb het afgelopen jaar woorden voor hem voorbereid, bedacht en geschreven die we niet zouden zien, 'voegde hij eraan toe. "Het maakt me kapot, wetende dat ik niet meer in staat zal zijn om nog een close-up van hem in de monitor te zien of naar hem toe te lopen en om een nieuwe opname te vragen."

"Dat was wie hij was. Hij was een episch vuurwerk. Ik zal verhalen vertellen over het feit dat ik er was voor enkele van de briljante vonken tot het einde van mijn dagen. Wat een ongelooflijke stempel heeft hij voor ons achtergelaten, "hij zei.

De opnames voor het vervolg starten in juli 2021 in Atlanta. Black Panther 2 wordt in juli 2022 uitgebracht.

Aanbevolen: