Vanessa Bryant onthult het eerste wat ze deed nadat ze hoorde van de dood van Kobe en Gigi

Vanessa Bryant onthult het eerste wat ze deed nadat ze hoorde van de dood van Kobe en Gigi
Vanessa Bryant onthult het eerste wat ze deed nadat ze hoorde van de dood van Kobe en Gigi
Anonim

Vanessa Bryant is openhartig over het moment dat ze hoorde over het tragische overlijden van Kobe en Gianna.

De 39-jarige deed de onthulling in een verklaring voor de rechtszaak die ze heeft aangespannen tegen Los Angeles County, waarvan ze zei dat er foto's waren gelekt van de gruwelijke crashscène tussen verschillende collega's en een barman.

De crash op 26 januari 2020 verwoestte Vanessa tot op het bot, maar na een gesprek met LA Sheriff Alex Villanueva, werd haar verzekerd dat foto's van de plek waar de crash plaatsvond heilig zouden worden gehouden.

Maar dat was verre van het geval, aangezien slechts enkele dagen na de dood van Kobe en Gianna foto's van hun lichamen waren verspreid door de LA County.

Vanessa vertelde dat ze voor het eerst hoorde over het gruwelijke ongeluk toen haar assistente rond 11.30 uur op haar deur klopte en haar vertelde dat er een ongeluk was gebeurd.

Het incident vond plaats om 9.45 uur, dus iets minder dan twee uur voordat Vanessa zou worden geïnformeerd over wat er was gebeurd toen Kobe en Gigi Calabasas, CA passeerden in een helikopter aan boord met zeven andere mensen.

"Ze vertelde me dat er een ongeluk was gebeurd en dat er vijf overlevenden waren", herinnert ze zich in haar verklaring. 'En ik vroeg haar of Gianna en Kobe in orde waren. En ze zei dat ze het niet zeker wist. Ze wist het niet.'

Vanessa kwam er later achter dat er in feite geen overlevenden waren, in de veronderstelling dat Kobe en Gianna aan de verwondingen ontsnapten.

Het duurde niet lang of Vanessa begon de telefoon van Kobe te rinkelen, maar het hielp. Ze vertelde toen hoe een enorme hoeveelheid meldingen haar kant op werd gestuurd, met mensen die hun medeleven betuigden voor het overlijden van haar man en dochter.

“Ik probeerde mijn man terug te bellen, en al deze meldingen begonnen op mijn telefoon te verschijnen met de tekst RIP Kobe. RIP Kobe. RIP Kobe, voegde ze eraan toe.

Vanessa was zo radeloos dat ze onvermurwbaar was om onmiddellijk een helikopter naar de plaats van de crash te brengen. Dat was echter niet mogelijk, omdat de weersomstandigheden zo slecht waren dat er op dat moment geen piloten mochten vliegen.

Vanessa klaagt LA County aan voor het roekeloos delen van foto's van de crash met hun collega's en vrienden "alsof het dieren op straat waren."

Aanbevolen: