Vanessa Bryant herbeleeft Kobe-crash tijdens rechtszaak

Inhoudsopgave:

Vanessa Bryant herbeleeft Kobe-crash tijdens rechtszaak
Vanessa Bryant herbeleeft Kobe-crash tijdens rechtszaak
Anonim

Kobe Bryant en zijn dochter Gianna zijn in januari 2020 overleden en sindsdien staan Kobe's weduwe en de moeder van zijn drie kinderen in de schijnwerpers.

Na de crash werden naar verluidt beelden van de site verspreid door eerstehulpverleners, en Vanessa's reactie was om een aanklacht in te dienen tegen de lokale autoriteiten die reageerden op het ongeval.

Fans waren boos namens Vanessa Bryant toen de provincie, die ze aanklaagt wegens emotionele problemen, de weduwe vroeg om een psychiatrische evaluatie te ondergaan. Daarna werd er echter weinig meer vernomen over de rechtszaak of de status van de rechtszaak van Bryant.

Nu verschijnt Vanessa in de rechtbank voor het proces, en degenen die dicht bij de zaak staan, zeggen dat ze gedwongen wordt het overlijden van haar man opnieuw te beleven.

Vanessa "weende stil" tijdens de eerste dag van getuigenis

USA Today meldde dat Vanessa Bryant stilletjes huilde terwijl haar advocaat de emotionele impact beschreef die het tragische overlijden van haar man en dochters op haar had.

Haar advocaat legde aan de jury uit dat hoewel de eerstehulpverleners niet verantwoordelijk waren voor de helikoptercrash, "districtsmedewerkers het ongeval uitbuitten en foto's maakten als "souvenirs" terwijl de familie rouwde.

USA Today legde uit dat de eerste dag van het proces "grafische beschrijvingen" van de scène omvatte, aangezien de beelden van de verwondingen van de slachtoffers centraal staan in de rechtszaak.

Het proces omvat niet alleen Vanessa Bryant, maar ook een medewerker van de familie

Hoewel de zaak van Vanessa Bryant meer media-aandacht heeft gekregen, wijst USA Today erop dat het proces twee rechtszaken omvat. De ene is van Vanessa en de andere van Chris Chester; zijn vrouw en dochter stierven ook bij de crash van januari 2020.

Chester en Bryant argumenteren hetzelfde; emotioneel leed door het delen van gevoelige foto's van de crashsite die door verschillende mensen die geen deel uitmaakten van het onderzoek, werden "aangestaard".

Momenteel onderzoekt de zaak of eerstehulpverleners ongerechtvaardigd waren bij het nemen van foto's om de crashsite te documenteren; beide kanten van de zaak hebben verschillende opvattingen over de vraag of er iets mis is gegaan.

Verder wil de zaak ook vaststellen of de foto's technisch openbaar werden gedeeld, op basis van definities van verspreiding en specifieke woordenstroom in het Veertiende Amendement.

Vanessa Bryant verscheen eerder in de rechtbank met haar moeder

De zaak tegen Los Angeles County is niet de eerste van Vanessa sinds het vroegtijdig overlijden van haar man en dochter. In 2021 schikte Vanessa een rechtszaak met haar moeder, die de nalatenschap van wijlen Kobe Bryant aanklaagde op basis van haar bewering dat Kobe had gezegd dat hij 'haar voor het leven zou steunen'.

Op Instagram legde Vanessa de zaak uit en merkte op dat ze aanbood haar moeder, met wie ze naar verluidt niet meer spreekt, te ondersteunen met een maandelijkse toelage, maar dat haar moeder het aanbod weigerde.

Hoewel Vanessa de rechtszaak als "lichtzinnig" bestempelde, werd er een schikking getroffen, hoewel de voorwaarden niet openbaar werden gemaakt.

Aanbevolen: