Vanessa Bryant brengt eerbetoon aan Kobe en Gianna na het winnen van een rechtszaak

Inhoudsopgave:

Vanessa Bryant brengt eerbetoon aan Kobe en Gianna na het winnen van een rechtszaak
Vanessa Bryant brengt eerbetoon aan Kobe en Gianna na het winnen van een rechtszaak
Anonim

Vanessa Bryant heeft woensdagavond hulde gebracht aan haar overleden echtgenoot Kobe en dochter Gianna na het winnen van $ 16 miljoen van L. A. County.

First Responders deelden foto's van de crashsite die het leven kostte aan Kobe en Gianna Bryant

Vanessa Bryant sleepte de eerstehulpverleners die foto's lekten van de helikoptercrash waarbij haar man en dochter om het leven kwamen voor de rechtbank. Op Instagram schreef Vanessa Bryant dat haar juridische strijd draaide om gerechtigheid voor haar familie. Bryant plaatste een foto van zichzelf met Kobe en de 13-jarige Gianna, bekend als "Gigi", op Instagram. "Alles voor jou! Ik hou van jou! JUSTITIE voor Kobe en Gigi", schreef ze, samen met de hashtags "wedden op jezelf" en "Mamba Day" - ter ere van Kobe's verjaardag op 23 augustus.

Vanessa Bryant huilde in de rechtbank nadat ze ontdekte dat grafische foto's van haar man en dochter werden gedeeld

Vanessa Bryant, 40, snikte vorige week in de rechtszaal toen ze zich het moment herinnerde waarop ze hoorde dat foto's van de stoffelijke resten van haar man en dochter werden gedeeld. Vanessa onthulde dat ze borstvoeding gaf aan de jongste dochter van het stel, Capri, toen ze hoorde dat er foto's in omloop waren. De moeder zei dat ze bang was voor brandweerlieden en sheriff's agenten hebben het lichaam van haar dochter verplaatst om haar te fotograferen. In de rechtbank gaven de agenten van de sheriff toe dat ze de foto's aan barmannen en vrienden hadden laten zien.

Kobe en Gianna Bryant kwamen samen met zeven anderen om in 2020

Kobe en Gianna Bryant werden samen met zeven anderen gedood, waaronder de piloot van de helikopter, op 26 januari 2020. De groep was op weg naar een jeugdbasketbalwedstrijd toen de piloot neerstortte op een heuvel. De oorzaak van de crash werd geregeerd als een fout van de piloot. In de onmiddellijke nasleep van de tragedie namen brandweerlieden en sheriffs, die als eerste ter plaatse waren, foto's van de verminkte lichamen.

Chris Chester - wiens vrouw Sarah, 45, en dochter, Payton, 13, ook stierven in de crash - daagde ook Los Angeles County voor de rechter omdat ze beweerden dat de first responders inbreuk maakten op hun grondwettelijke rechten. Gisteren kende de jury Bryant 16 miljoen dollar toe en Chester 15 miljoen dollar. Negen maanden na zijn overlijden maakte de privacywet van Kobe Bryant het illegaal voor hulpverleners om ongeautoriseerde foto's te maken van overleden mensen op de plaats van een ongeval of misdrijf.

Aanbevolen: