Amber Hoorde 'Bloody Lip'-foto's, maar het team van Johnny Depp huilt fout

Inhoudsopgave:

Amber Hoorde 'Bloody Lip'-foto's, maar het team van Johnny Depp huilt fout
Amber Hoorde 'Bloody Lip'-foto's, maar het team van Johnny Depp huilt fout
Anonim

Amber Heard barstte vorige week in tranen uit toen ze getuigde dat haar ex-man Johnny Depp haar met een bloederige lip achterliet na een brute aanval - een bewering die haar advocaten probeerden te bewijzen met een foto. Helaas heeft het team van de actrice de foto niet op tijd ingediend, en de claim kon niet worden bevestigd - nu is dezelfde foto uitgelekt en Johnny's team zegt dat dit het bewijs is dat ze de waarheid niet kan vertellen!

Amber Heard had bewijs van de verwondingen die ze beweert dat Johnny Depp haar gaf

Amber getuigde dat de Pirates of the Caribbean-ster haar in het gezicht sloeg tijdens een van de vele vermeende ruzies van het paar en zei: "Ik was in een van deze gevechten, ik geloof dat het deze is, in zijn centrum van de ECB, we noemen het, loft, en we zijn in de keuken woonkamer en hij geeft me een backhand."

"En, weet je, het was, weet je, hij draagt veel ringen," vervolgde ze. "Ik herinner me dat ik het gevoel had dat mijn lip tussen mijn tanden ging en er een beetje bloed de muur. Zo simpel, een klein beetje bloed aan de muur."

De Aquaman-actrice documenteerde het vermeende incident met een foto, zoals ze met vele anderen heeft gedaan, maar de rechter zou het beeld nergens in de buurt van de jury toestaan. Het blijkt dat het team van Amber de foto nooit heeft ingediend tijdens de ontdekkingsfase van het proces, en het team van Johnny heeft er bezwaar tegen gemaakt dat deze wordt getoond. De rechter was het daarmee eens, dus de jury heeft de foto nooit gezien.

Johnny Depp's team zegt dat de foto bewijst dat Amber liegt

TMZ heeft diezelfde foto gekregen die Ambers team aan de jury wilde laten zien - en het is niet mooi. Op de foto is Amber te zien met een bebloede lip en een briefje met de tekst "I will return xxx" - iets wat ze zegt dat Johnny heeft achtergelaten.

Bovendien heeft Johnny's team contact opgenomen met de outlet om te beweren dat de foto uit 2012 is - een claim geverifieerd door TMZ met behulp van de metadata van de afbeelding - en dat de datums niet overeenkomen met Amber's getuigenis!

Johnny klaagde de uitgevers van de Britse tabloid The Sun aan wegens smaad in 2018, en in Amber's getuigenverklaring zei ze dat de eerste keer dat Johnny gewelddadig met haar werd, in 2013 gebeurde, een jaar na de bloederige lipfoto!

Een bron dicht bij Amber vertelde TMZ dat het slechts een geval van verwisselde dates was, maar Johnny's team lijkt te denken dat het een onderdeel is van de 'uitvoering van haar leven'.

Aanbevolen: