Tom Holland en Zendaya Engagement-geruchten komen naar boven

Inhoudsopgave:

Tom Holland en Zendaya Engagement-geruchten komen naar boven
Tom Holland en Zendaya Engagement-geruchten komen naar boven
Anonim

Fans van Spider-Man, Tom Holland en Zendaya verheugen zich: het lijkt erop dat de twee acteurs binnenkort hun verloving zullen aankondigen.

Volgens een anonieme post op de roddelpagina van beroemdheden Deux Moi, zijn de Britse acteur en de Dune-ster klaar om hun romance naar een hoger niveau te tillen.

Gaan Tom Holland en Zendaya zich verloven?

Voor het eerst gespot zoenen eerder dit jaar, hebben de twee nooit publiekelijk hun relatie bevestigd.

Ze zijn echter meerdere keren samen gepamperd en Nederland vierde Zendaya zelfs op haar verjaardag met een schattige foto en een nog schattiger bijschrift, haar 'mijn MJ' genoemd, een hint naar haar personage in de MCU. Hij plaatste zelfs een foto van Zendaya tijdens een première van Dune.

Volgens Deux Moi -- die natuurlijk met een korreltje zout moet worden genomen -- is het slechts een kwestie van tijd voordat het geruchtenpaar hun verloving aankondigt.

De bron beweerde dat ze een gesprek hadden gehoord over twee jonge A-listers die binnenkort hun verloving zouden aankondigen.

"Blijkbaar zijn ze van plan om te bevestigen zodra hun langverwachte superheldenfilm is uitgebracht", beweerde de bron.

Met Spider-Man: No Way Home, slechts een paar maanden na de bioscooprelease, hoeven fans niet lang te wachten.

Het gerucht werd bevestigd door een andere bron, die beweerde dat Holland en Zendaya "zeer serieus met elkaar omgingen".

"Ik heb gehoord dat ze heel serieus met elkaar omgaan uit een zeer betrouwbare bron", beweerde de bron.

Fans geloven de geruchten niet

Fans zijn natuurlijk op het hek met dit blinde item. Toch zou het geweldig nieuws zijn als dit waar zou zijn. Deux Moi heeft bewezen dat een deel van de thee van beroemdheden die ze het afgelopen jaar hebben gepost echt waar was, inclusief de zwangerschap van Olivia Munn met John Mulaney.

"Ik heb het gevoel dat dit waarschijnlijk niet waar is, maar als het zo is, voor zendaya, ze is een verdomde engel en verdient de wereld", merkte een fan op.

"Ik weet niet of dit iets betekent, maar het voelt als enige verduidelijking ALS het waar is", schreef een andere Holland-fan.

Tom deed eerder dit jaar, rond februari, een interview voor Cherry, waarin hij zei dat als hij een kans zag om te trouwen/kinderen te krijgen, hij… in wezen… het zal aannemen. Hij wil bij voorkeur een familieman zijn voordat hij 30 is (hij is nu 25…).

Persoonlijk denk ik echter dat degene die dat heeft gestuurd een jongere fan kan zijn. Iedereen kan beweren dat zijn vriend met Sony/Marvel samenwerkt, toch? erover praten … (maar Tom en Zendaya hebben allebei geplaagd om over grote dingen te praten in de NWH-promotour - niet gerelateerd aan de film).

"Het is lastig en ik ga niet kijken omdat het hoogstwaarschijnlijk niet waar is!" zeiden ze ook.

Waar of niet waar, we hebben nu nog een reden om te wachten op No Way Home.

Spider-Man: No Way Home draait op 17 december 2021 in de bioscoop.

Aanbevolen: