Tom Holland praat over 'Spider-Man 3: No Way Home:' Zullen er meer films komen?

Tom Holland praat over 'Spider-Man 3: No Way Home:' Zullen er meer films komen?
Tom Holland praat over 'Spider-Man 3: No Way Home:' Zullen er meer films komen?
Anonim

Tom Holland hij stal de harten van veel Marvel-fans toen hij de rol van Peter Parker en de vriendelijke buurt Spider-Man op zich nam,. Zijn toekomst met Marvel na Spider-Man 3: No Way Home blijft echter in de lucht hangen.

In een exclusief interview met GQ maakte Holland bekend dat zijn contract afloopt na de release van Spider-Man 3.

"We hebben nog niet lang gefilmd en het is best triest, want dit is het einde van mijn contract nadat deze film is afgelopen", zei Holland. "Ik weet echt niet wat de toekomst in petto heeft, dus ik geniet gewoon van elk moment, omdat het mogelijk het laatste kan zijn."

Filming voor No Way Home kort nadat het interview was afgerond, en hoewel hij een sterk verlangen heeft om meer films te maken, heeft hij nog geen ander contract getekend met Marvel.

“Toen ik zes jaar geleden als Spider-Man werd gecast, heb ik daar altijd het contract als vangnet gehad”, zei hij. Spider-Man-film - maar nu niet meer. Ik kijk gewoon naar mijn telefoon en wacht tot hij overgaat met een nieuw contract.'

Holland voegde er gekscherend aan toe dat hij misschien voor meer films is aangemeld zonder het te weten, aangezien hij voor het eerst op de hoogte werd gebracht van zijn casting in de rol via de officiële Instagram-pagina van Marvel. "Ja, misschien ben ik al aangemeld voor Spider-Man 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10," zei hij op een komische toon.

Tijdens het interview werd Holland ook gevraagd naar de geruchten rond Andrew Garfield en Tobey Maguire die hun rol in het multiversum hernemen. Nogmaals, hij stopte de geruchten.

“Ik wist dat je me dat zou vragen. Nee, ze staan niet op de set. En geen van beiden zit in deze film', zei hij. 'Maar die vraag wordt mij vaak gesteld. Als je een rode stip op mijn hoofd ziet, is het een Sony- of Marvel-sluipschutter die op het punt staat mijn hoofd eraf te schieten."

Voor nu weten we alleen dat Jamie Foxx en Alfred Molina hun rol gaan hernemen in de nieuwe Spider-Man-film.

Holland sprak ook over zijn nieuwe film Cherry, een sinister drama waarin hij een voormalige legerdokter speelt die lijdt aan drugsverslaving en PTSS. Hij vertelde over het vrolijke gevoel dat hij voelde toen hij dacht aan de directeuren van Disney-studio's die te weten kwamen over zijn nieuwe film.

“Ik denk dat sommige mensen bij Disney in de war waren over waarom hun Spider-Man een heroïneverslaafde was geworden”, grapte hij.

Hollands nieuwe film Cherry wordt op 26 februari in de bioscoop uitgebracht. De donkere, spannende film is ook te streamen op Apple TV. Spider-Man: No Way Home gaat in première op 17 december 2021

Aanbevolen: