Fans geloven niet dat Chris Evans een toegewijde relatie heeft nu nieuwe details naar voren komen

Inhoudsopgave:

Fans geloven niet dat Chris Evans een toegewijde relatie heeft nu nieuwe details naar voren komen
Fans geloven niet dat Chris Evans een toegewijde relatie heeft nu nieuwe details naar voren komen
Anonim

Fans van Chris Evans weten niet wat ze moeten geloven nadat nieuwe beweringen dat hij een serieuze relatie heeft op het internet zijn verschenen.

Eerder deze maand ging het gerucht dat de ster van Marvel Cinematic Universe een toegewijde romance had met een mysterieus meisje van de oostkust.

Volgens nieuwe beweringen op de roddelpagina van beroemdheden DeuxMoi, lijkt de vriendin van Evans naar Europa te gaan, waar hij bezig is met het filmen van een film.

Vliegt de mysterieuze vriendin van Chris Evans naar Europa om hem te zien?

Begin juni van dit jaar schreven meerdere bronnen naar DeuxMoi, waarin ze onthulden dat de MCU-acteur momenteel aan het daten is met een "niet-beroemd, aardig meisje uit de oostkust".

De aantijging veroorzaakte ongeloof en liefdesverdriet onder de fans van Evans. Nadat nieuwe claims lijken te suggereren dat deze mysterieuze vrouw zich bij Evans in Europa voegt, weten fans niet wat ze moeten geloven.

Volgens de anonieme poster - die de naam van Evans niet bekendmaakte - "komt de vriendin van deze A-lijst superheld naar Europa voor de tijd dat ze aan het filmen zijn".

De acteur filmt momenteel The Grey Man samen met Ryan Gosling en Ana de Armas. De film, geregisseerd door de gebroeders Russo, ziet Evans als een CIA-officier.

"Ik weet zeker dat ze aanvankelijk aanboden om haar vluchten en al het andere te betalen, zodat ze eerder deze zomer naar een ander deel van Europa kon reizen, maar ze weigerde helaas", vervolgt de bron.

Fans van Chris Evans zullen niet geloven dat geheime romantiek echt is totdat ze het zien

Het duurde niet lang voordat Instagram-commentatoren erachter kwamen naar welke acteur het blinde item verwees.

Ondanks de beweringen die worden gedaan, denken fans niet dat Evans een serieuze relatie heeft. Hij heeft de geruchten niet persoonlijk aangepakt, waardoor fans hun twijfels uitten over de vermeende romance.

"Ze hebben het over Chris Evans, maar ik geloof niets meer", schreef een fan op Instagram.

“Oh ja, het UsMagazine-artikel plaatste (op zijn verjaardag trouwens) dezelfde droge kont-verklaring die hij de afgelopen jaren heeft gebruikt: "de Knives Out-ster is met "verschillende vrouwen aan het daten en heeft plezier", maar wil om "meer privé te zijn met zijn liefdesleven." "Ik geloof het pas als ik het zie. [voeg Whitney Houston in, ik heb de bonnen nodig], " was een andere opmerking.

“Als ik hem met iemand zie, zal ik het geloven, tot die tijd leef ik in de ontkenningswereld. ‘Onschuldig tot het tegendeel bewezen is,’” luidt een andere opmerking.

Aanbevolen: