5 beroemdheden die de voorkeur geven aan Yeezys boven Jordans (en 5 beroemdheden die nergens in de buurt zouden komen)

Inhoudsopgave:

5 beroemdheden die de voorkeur geven aan Yeezys boven Jordans (en 5 beroemdheden die nergens in de buurt zouden komen)
5 beroemdheden die de voorkeur geven aan Yeezys boven Jordans (en 5 beroemdheden die nergens in de buurt zouden komen)
Anonim

Adidas en Nike zijn altijd topnamen geweest als het gaat om het op de markt brengen van verfijnde en onderscheidende schoenen. Wat deze merken nog meer hype geeft, zijn hun samenwerkingsprojecten met de twee populaire persoonlijkheden. Iedereen weet dat basketballer Michael Jordan al sinds de eerste release van Air Jordan in 1985 een samenwerking aangaat met Nike. Aan de andere kant is Yeezy een merk met een gerenommeerde naam en eigendom van de Amerikaanse rapper Kanye West. Het is bekend dat het samenwerkt met verschillende andere merken, waaronder Louis Vuitton, Bape en Nike. Die partnerschappen duurden echter niet lang totdat hij een overeenkomst bereikte met Adidas, die enorm veel succes oogstte.

In deze groeiende markt van modieuze consumenten is de vraag om de beste te zijn als het gaat om het produceren van stijlvolle sneakers nog onbekend. Hoewel het gepaard gaat met iemands persoonlijke voorkeuren, hebben deze twee merken al de stap gezet om schoenen te maken die je meenemen naar de wereld van sneakermode. Om het te laten zien, dit zijn de beroemdheden die meer van Kanye West's Yeezy hebben gekregen en degenen die er liever niet in de buurt komen.

10 Gigi Hadid (draagt Yeezy)

Hoewel dit charismatische model overal geweldig uitziet, bewijst Gigi Hadid het meer met haar Yeezy-sneaker. Gigi is een grote fan van dit sneakermerk en is er al vaak op gespot. Maar dit is geen grote verrassing, aangezien ze een van de beste vriendinnen is van model Kendall Jenner, die via haar zus nauwe banden heeft met Kanye West.

9 Justin Timberlake (draagt geen Yeezy)

Het NSYNC-lid, Justin Timberlake, heeft een aantal hoogwaardige sneakers gedragen, maar nooit een Yeezy. Het begon nadat Kanye West in 2013 publiekelijk het duet van Justin's comeback-single 'Suit and Tie' met JayZ had beschaamd. De zanger nam aanstoot en nam wraak door de ad-libbed tekst te veranderen om de rapper te dissen tijdens zijn optreden op SNL. Ze zijn hier mogelijk voorbijgegaan. incident, maar Justin zal misschien niet snel een paar Kanye's Yeezy kunnen pakken.

8 Justin Bieber (draagt Yeezy)

De vriendschap tussen Justin Bieber en Kanye West heeft al een lange weg afgelegd, vooral omdat ze allebei eerder dezelfde manager deelden. Daarom is het geen nieuws dat de zanger ook de merklijn van zijn maatje zou steunen. Justin was eerder in veel verschillende Yeezy's te zien geweest. Maar de meest controversiële is zijn foto met de Yeezy NSTLD-laarzen aan, een soort experimenteel ontwerp van de rapper Kanye West. Als de fans van Justin zich zouden herinneren, zelfs in het begin, heeft de zanger echt een kick voor een interessante modestijl.

7 Amber Rose (draagt geen Yeezy)

Amber Rose's dramatische ruzie met Kanye West garandeert dat ze nooit Yeezy zal dragen. De twee gingen twee jaar met elkaar uit, maar gingen in 2010 hun eigen weg. Een paar jaar na de breuk met de rapper beweerde Amber dat ze sinds hun breuk door West werd gepest, wat bleek uit de opmerkingen van de rapper in een van zijn oude interviews.

6 Joe Jonas (draagt Yeezy)

Twinning van koppels is altijd een hete trend geweest voor Joe Jonas en zijn nu-vrouw Sophie Turner, de Game of Thrones-actrice. Ze zijn vaak gefotografeerd in een bijpassende stijl en een paar bijpassende sneakers. Een aantal van deze sneakers komen uit de productlijn van Yeezy. Zelfs voordat hij met de actrice trouwde, uitte Joe zijn liefde voor Yeezys toen hij een foto plaatste van een bespot DIY-paar van het merk, hoewel hij gewoon gek is.

5 Taylor Swift (draagt geen Yeezy)

Kanye en Taylor Swift waren relatief vrienden voordat de eerste zich naar het podium haastte en de jonge zangeres van haar winnende toespraak beroofde. Dit werd een controversieel onderwerp onder de media en kunstenaars. Hoewel de twee de strijdbijl leken te hebben begraven nadat ze samen waren gezien tijdens een awardshow, en Taylor zelfs Kanye de Video Vanguard Award uitreikte op de MTV VMA's van 2015, ging hun verhaal in 2016 nog steeds door. Toen Kanye zijn nummer 'Famous' uitbracht, Taylor was er snel bij om een statement te maken over de twijfelachtige tekst in het nummer. De popzangeres beweerde dat ze nooit op de hoogte was gebracht van de eigenlijke tekst 'I made that btch famous', die een sterk vrouwenhatende boodschap heeft. Door olie op het vuur te gooien, bemoeide Kim Kardashian zich met de situatie en veroorzaakte een veel grotere controverse tussen de twee. Met alles wat er is gebeurd, is het veilig om te zeggen dat Taylor niet zou worden verwacht het merk te steunen toen haar broer, Austin, naar verluidt zijn paar Yeezy weggooide.

4 Kardashians/Jenner Family (draagt Yeezy)

Kim Kardashian stond voor controverse toen ze haar paar zwarte Yeezy-sandalen op haar website probeerde te verkopen voor $ 375 en $ 350 na haar scheiding van rapper en Yeezy-oprichter Kanye West. Niet zeker over hoe de relatie is, voor het vervreemde paar, heeft Kim het Yeezy-merk van zijn ex-man voortdurend ondersteund via haar reeks Instagram-berichten. Ze werd ook gezien terwijl ze het merk van zijn man droeg tijdens een uitje met zijn nieuwe vriend, Pete Davidson. Naast haar ondersteunen de Jenner-zussen ook Yeezy en staan ze zelfs model voor de lijn.

3 Shirley Mason (draagt Yeezy niet)

Kanye West maakte het de frontvrouw van rockband Garbage, Shirley Mason, moeilijk om een paar van zijn merk te kopen nadat hij een respectloze opmerking had gemaakt tegen meestermuzikant Beck Hansen. De Amerikaanse rapper en ondernemer betreedt bijna opnieuw het podium nadat Beck Beyoncé versloeg voor de Album of the Year-prijs op de 2015 GRAMMY's. Het vinkte Shirley af en uitte haar ongenoegen op Facebook, door te schrijven dat Kanye zichzelf klein, onbeduidend en verwend deed lijken in een poging het belang van het ene groot talent boven het andere te verminderen, waarbij hij alle muzikanten en muziek uit elk genre belachelijk maakte, inclusief zijn eigen.

2 Brandon Flowers (draagt geen Yeezy)

Brandon Flowers heeft altijd zijn mening over Kanye West uitgesproken. Terwijl anderen over hem uitwaaieren, is Brandon gefrustreerd dat iedereen bang is en de rapper een ander dan genie noemt. Zelfs in de verklaring die hij in 2006 aflegde, zei hij dat Kanye West hem 'ziek' maakte en tot nu toe is die gedachte niet veranderd. Als dat een uitspraak is die je van iemand zou krijgen, is hij hoogstwaarschijnlijk ook geen fan van Yeezy.

1 Kanye West (draagt Yeezy)

Wie zou Yeezy anders dragen dan zijn eigen oprichter en ontwerper, Kanye West? Het was in 2006 toen de Amerikaanse rapper besloot een modemerk op te zetten onder zijn eigen naam. Kanye's poging om zijn eigen ontwerpen te laten zien met een vleugje persoonlijke gevoeligheid werpt vruchten af nadat zijn samenwerking met Adidas een hit werd. Veel mensen hielden enorm van zijn unieke stijl van sneakerontwerpen, die in die tijd het gesprek van de dag werden. Tot op de dag van vandaag gedijt het merk nog steeds goed in een competitieve markt en dat is te danken aan de gezonde samenwerking van het merk met Adidas naast de creatieve geest van Kanye.

Aanbevolen: