De waarheid over de ongelooflijke tatoeages van Ryan Sheckler

Inhoudsopgave:

De waarheid over de ongelooflijke tatoeages van Ryan Sheckler
De waarheid over de ongelooflijke tatoeages van Ryan Sheckler
Anonim

Toen Ryan Sheckler nog maar een kind was, ontdekte hij een passie voor skateboarden. In tegenstelling tot de meeste jongeren die een sport vinden die ze leuk vinden, nam Sheckler skateboarden op zijn zachtst gezegd uiterst serieus. In feite had Sheckler de drive en het rauwe fysieke talent om een atleet van wereldformaat te worden toen hij nog een kind was. Immers, toen Sheckler in 2003 nog maar 13 jaar oud was, werd hij op dat moment de jongste gouden medaillewinnaar in de geschiedenis van de X Games.

Tegenwoordig is het vrij gebruikelijk om beroemdheden te zien posten over hun liefde voor skateboarden. Toen Ryan Sheckler echter voor het eerst bekendheid kreeg, waren het professionele skateboarders die overgingen naar de mainstream. Jason Lee slaagde er bijvoorbeeld in om van een pro-skateboarder naar een Golden Globe-genomineerde te gaan. Bovendien, nadat Ryan Sheckler de skateboardwereld stormenderhand veroverde, schitterde hij in zijn eigen 'reality'-show. Voor sommige fans van Life of Ryan is de fysieke transformatie die Sheckler heeft ondergaan sinds het einde van zijn 'reality'-show schokkend. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat is de waarheid over de tatoeages van Ryan Sheckler?

Zijn eerste tatoeage

Hoewel het echt niemand anders aangaat wat iemand als Ryan Sheckler met zijn lichaam doet, heeft het feit dat hij het grootste deel van zijn lichaam heeft bedekt met tatoeages veel mensen nieuwsgierig gemaakt. Om die reden zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Sheckler tijdens verschillende interviews naar zijn lichaamsinkt is gevraagd. Natuurlijk zouden de meeste mensen niet heel veel tatoeages krijgen omdat ze willen opgaan in het leven, dus het zou niemand moeten verbazen dat Sheckler het leuk lijkt te vinden om over zijn tatoeages te praten.

Als gevolg van zijn bereidheid om over zijn lichaamsinkt te praten, is er veel bekend over de beslissing van Ryan Sheckler om zijn eerste tatoeage te nemen. Tijdens een interview in 2018 met Inked Magazine, onthulde Ryan Sheckler dat toen hij opgroeide, geen van zijn familieleden tatoeages had. Echter, zoals hij uitlegde, raakte Sheckler geïnteresseerd in het verkrijgen van lichaamsinkt als gevolg van de invloed die sommige oudere atleten op hem hadden.

“Opgroeien met skaten en aanwezig zijn bij alle evenementen met de BMX- en motorcross-jongens die echt getatoeëerd zijn, heeft me beïnvloed. Maar niemand in mijn familie had een tatoeage en toen kreeg mijn vader er een, dus ik was vrij om ze te laten zetten. We hebben allemaal ‘Sheckler’ op onze rug.” Volgens Sports Illustrated kostte het Sheckler vier en een half uur om zijn eerste tatoeage te krijgen en er is gemeld dat het niet zoveel pijn deed als hij dacht dat het zou doen.

Ryan Reflects

Tijdens een optreden in 2021 op In Depth met Graham Bensinger, spraken Ryan Sheckler en de titulaire interviewer over zijn vele tatoeages. Hoewel het hele gesprek behoorlijk fascinerend was, was er een gedeelte van het gesprek dat nog interessanter was. Tenslotte maakte Sheckler duidelijk dat hij een unieke reden heeft waarom hij graag getatoeëerd wordt. Natuurlijk is Sheckler verre van de enige ster wiens tatoeages betekenis hebben, maar Ryans opmerkingen over hoeveel zijn lichaamsinkt voor hem betekent, zijn zeer overtuigend.

“Ik zou geblesseerd raken en er zouden een paar weken voorbij gaan en ik ben net aan het schreeuwen voor een adrenalinestoot van het landen van een truc, of zoals het proberen van een truc, of op de grond vallen. En voordat ik een tatoeage krijg, word ik nog steeds een beetje nerveus, weet je, het lijkt erg op schaatsen. Dus ik correleerde dat soort dingen zoals, als ik gewond ben, ik tatoeages krijg, het is hetzelfde. En ik ben veel gekwetst, dus ik zit bijna vol.”

Later tijdens hetzelfde interview werd Ryan Sheckler verrassend reflecterend toen hem werd gevraagd of hij spijt had van een van zijn tatoeages. “Nee man, want het zijn, het zijn net verhalen, het zijn verhalen, het zijn tijden die ik me kan herinneren.” “Ik heb het op mijn scheenbeen gekregen door, je weet wel, het overlijden van een dierbare vriend, weet je. En het was zwaar. Hij had een leven van, zoals, alles is in orde, het komt allemaal goed en dus zette ik het op mijn scheenbeen."

Op basis van die opmerkingen lijkt het heel duidelijk dat de tatoeages van Ryan Sheckler veel voor hem betekenen. Bovendien heeft Sheckler in verschillende interviews duidelijk gemaakt dat tatoeages een band zijn geworden voor zijn gezin. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan AOL's My Ink-serie van YouTube-video's. Sheckler onthulde dat Ryan en zijn vader allebei dezelfde tatoeage hebben die is geïnspireerd op de film Gladiator.

In het verleden heeft Ryan Sheckler ook verklaard dat hij ook om esthetische redenen tatoeages laat zetten. Zo zei Sheckler tijdens het eerder genoemde Inked Magazine-interview dat hij soms een tatoeage laat zetten om de boel te egaliseren. “Ik zal heen en weer op mijn lichaam dobberen. Als ik iets aan mijn linkerkant krijg, moet ik iets aan mijn rechterkant krijgen om symmetrisch te blijven. Ik heb vorige week een klauw op mijn rug getatoeëerd en ik keek ernaar in de spiegel en zag de andere kant blanco, dus hierna ga ik de andere klauw laten doen."

Aanbevolen: