10 gekke feiten die fans moeten weten over de tatoeages van Harry Styles

Inhoudsopgave:

10 gekke feiten die fans moeten weten over de tatoeages van Harry Styles
10 gekke feiten die fans moeten weten over de tatoeages van Harry Styles
Anonim

Als iemand veel tatoeages kan hebben, is het Harry Styles. Zoals veel beroemdheden heeft Styles zichtbare inkt en veel meer dan je zou denken. Wie weet of hij nog meer van plan is. Samen met zijn lange haar, zwoele zangstem, excentrieke gekleurde nagellak en iconische pakken, staat Styles bekend om zijn tatoeages.

Hij liet zijn eerste tatoeage zetten toen hij nog maar 18 jaar oud was en reisde nog steeds de wereld rond met One Direction. Hij heeft er echter niet zoveel als zijn voormalige bandlid, Zayn Malik. De meeste bevinden zich op zijn bovenlichaam en zijn zichtbaar als hij korte mouwen draagt. Lees verder voor tien gekke feiten die fans moeten weten over de tatoeages van Harry Styles.

10 Er zijn er 52 in totaal

harry stijlen tatoeages gekke feiten
harry stijlen tatoeages gekke feiten

Dat is toewijding! Het hebben van 52 tatoeages kost veel tijd, geld en geduld. Maar Harry Styles slaagt erin. Weet je nog toen hij net begon in One Direction en hij nog geen tatoeage had? Een paar jaar vooruitspoelen en nu is het raar om hem zonder hen te zien. Zijn eerste tatoeage was een ster met vijf punten, die naar verluidt de leden van One Direction vertegenwoordigt. Hoewel sommige een beetje vreemd en uniek zijn, zijn alle tatoeages van groot belang voor hem. We kunnen niet wachten om te zien wat hij als volgende inkt krijgt!

9 Geïnspireerd door oude zeelieden

Harry Styles tatoeages worden verzonden
Harry Styles tatoeages worden verzonden

Een van zijn eerste tatoeages was van een schip, dat lijkt op het schip van Captain Jack Sparrow, uit Pirates of The Caribbean. Het vertegenwoordigt ook het reizen naar huis na de tour. Hij zei in een interview dat hij van tatoeages houdt die oude zeelieden zouden hebben. Van een skelet tot een alcoholfles tot een anker tot een zeemeermin, Styles volgt zeker het oude zeemansthema. Misschien kan hij in de volgende Pirates-film zijn en het lange haar terugbrengen om op te starten?

8 heeft een tatoeage in het Hebreeuws, ook al is hij christen

harry stijlen tatoeages gemma
harry stijlen tatoeages gemma

Heeft je broer een tatoeage met jouw naam op hem? Dacht het niet. Styles heeft de naam van zijn zus, Gemma, op zijn linkerarm getatoeëerd, maar in het Hebreeuws. Hij is niet joods, maar houdt van de joodse cultuur. Volgens de Daily Mail UK houden alle 1D-jongens van de cultuur. Styles leerde zelfs Hebreeuws nadat de regisseur van 'Story of My Life' hem over de joodse cultuur had geleerd. Hij heeft nogal wat tatoeages opgedragen aan zijn familie.

7 Styles gelooft dat hij een zeemeermin is

Harry Styles tatoeages zeemeermin
Harry Styles tatoeages zeemeermin

Op de vraag waarom hij een zeemeermin-tatoeage heeft, antwoordde Styles met "Ik ben een zeemeermin!" en een brutale glimlach, wat de perfecte reactie is, want duh, natuurlijk is hij dat. Heb je hem met lang haar gezien? Het past perfect bij zijn oude zeemansthema. De zeemeermin is een beetje pittig omdat ze geen topje draagt en haar staart stopt bij haar dijen. Op de vraag waarom de zeemeermin is zoals hij is, antwoordde Styles: "Iedereen zou van zichzelf moeten houden om wie ze zijn. Ze moeten niet streven naar perfectie." Het is verrassend dat hij de rol van prins Eric in De kleine zeemeermin afwees.

6 Hij heeft een tatoeage voor de late late show

harry stijlen gekke tatoeages
harry stijlen gekke tatoeages

Gelukkig zijn Harry en James Corden heel goede vrienden, want anders zou dit een heel onhandige tatoeage zijn. Tijdens een spelletje Tattoo Roulette moesten de jongens van One Direction en Corden een doos openen om te laten zien of ze 'veilig' waren of een 'tatoeage' zouden krijgen.

Corden en Niall Horan, die beiden niets hebben, waren doodsbang, maar Styles hield zijn hoofd koel en heeft er nu een leuk verhaal mee te vertellen.

5 Ik heb een tatoeage met Ed Sheeran

Harry Styles gekke feiten
Harry Styles gekke feiten

Ed Sheeran heeft Styles niet alleen een tatoeage van een hangslot gegeven, maar ze hebben ook dezelfde tatoeage. Sheeran heeft een tatoeage van een pinguïn genaamd Pingu, een kinderprogramma dat van 1995 tot 2006 op de BBC werd uitgezonden. De show is de beide Britten dierbaar, dus het is alleen maar logisch dat Styles het woord 'Pingu' zou laten tatoeëren door zijn oksel. Nu zullen de vrienden voor altijd iets gemeen hebben dat hen dichter bij elkaar zal brengen.

4 Slechts één ervan is in kleur

Harry Styles tattoo skelet
Harry Styles tattoo skelet

Een leuk weetje over de tatoeages van Styles is dat ze allemaal zwart en wit zijn. Het skelet dat hij op zijn arm heeft, heeft een vleugje rood op zijn vlinderdas en hoed, de enige gekleurde tatoeage op Styles' lichaam. Het zwart-wit thema past bij zijn oude zeemansthema.

Eerlijk gezegd, de consistentie is wat zijn tatoeages er geweldig uit laat zien. We weten niet zeker wat de betekenis achter deze inkt is, maar misschien zal iemand het op een dag aan Styles vragen.

3 Hij heeft er een op zijn grote teen

Harry Styles tatoeages grote teen
Harry Styles tatoeages grote teen

Samen met 'Never Gonna Dance Again' op zijn enkels, dat verwijst naar een nummer van George Michaels, is een van de weinige tatoeages die hij op zijn onderlichaam heeft, op zijn rechter grote teen. In een aflevering van The Late Late Show met James Corden had de band het over hun tatoeagespijt en Styles zei dat deze tatoeage zijn enige spijt is. Er staat het woord 'Groot' op. Dat moest niet alleen pijn doen, maar het is ook een beetje vreemd.

2 Zijn petekind zal voor altijd bij hem zijn

harry stijlen tatoeages jackson
harry stijlen tatoeages jackson

Stel je voor dat Harry Styles je peetvader is. Stel je nu voor dat je peetvader je naam op zijn arm laat tatoeëren. Styles' heeft de naam 'Jackson' in cursief gedrukt op zijn arm ter ere van zijn petekind. Hij is het lied van Cal Aurand, een voormalig One Direction-fotograaf. Styles bevestigde zelfs dat de nieuwe inkt voor zijn petekind was op de Graham Norton Show. Hij liet de tatoeage zetten in 2017, nadat Jackson was geboren.

1 heeft gratis tatoeages voor Louis Tomlinson

harry stijlen tatoeages sleutel louis tomlinson
harry stijlen tatoeages sleutel louis tomlinson

Het kleine babysleuteltje is ook getatoeëerd op de enkel van Louis Tomlinson. Maar de meeste tatoeages van vrienden zijn gratis. Waar Styles een schip heeft, heeft Tomlinson een kompas. Er zijn ook hart en dolk, touwslager en anker, hart en pijl. "Oeps" en "Hallo" zijn vermoedelijk de eerste woorden die de jongens tegen elkaar zeiden in de X-Factor-badkamer. Dat is echte vriendschap en broederschap daar.

Aanbevolen: