De waarheid over het ongelooflijke vermogen van Kate Mara

Inhoudsopgave:

De waarheid over het ongelooflijke vermogen van Kate Mara
De waarheid over het ongelooflijke vermogen van Kate Mara
Anonim

Kate Mara is actrice sinds 1997. Sindsdien speelde ze in projecten op zowel kleine als grote schermen. Mara speelde in een aantal FX-series, waaronder American Horror Story: Murder House, Pose en haar nieuwste serie, A Teacher, en de Netflix-serie House of Cards. Op het grote scherm speelde ze in Brokeback Mountain, Shooter, We Are Marshall, Fantastic Four en The Martian. Samen met haar zus Rooney heeft Mara een indrukwekkend bedrag verdiend voor haar verschillende inspanningen. Maar er is iets interessants aan haar vermogen. Het wordt misschien alleen maar groter en groter, en niet vanwege een paar geweldige rollen.

Kate Mara heeft alleen een indrukwekkend vermogen

Mara is volgens Celebrity Net Worth ongeveer $ 14 miljoen waard. De hoofdrol in enkele van de grootste tv-shows en films sinds 1997 zal je een indrukwekkend vermogen geven. Mara begon haar carrière in tv-shows als Law & Order, Nip/Tuck en CSI. Na zes afleveringen van Jack & Bobby in 2005, kreeg Mara een kleine rol in Brokeback Mountain, als Alma Jr., Age 19.

Daarna verscheen ze in een paar afleveringen van 24, die meer deuren voor haar opende. Al snel kreeg ze rollen in films als We Are Marshall en Shooter, naast Mark Wahlberg, in 2007. In 2009 speelde ze in The Open Road en speelde later een

VS Maarschalk in Iron Man 2.

Mara speelde ook in 127 Hours met James Franco en speelde daarna Hayden McClaine in American Horror Story: Murder House. Daarna speelde ze samen met Johnny Depp in Transcendence in 2014, en het jaar daarop speelde ze Sue Storm in Fantastic Four. Die film mislukte, maar haar volgende grote project, The Martian, met Matt Damon, deed dat niet.

In 2015 speelde Mara 10 afleveringen van Moonbeam City en 14 afleveringen van House of Cards van 2013 tot 2016. In 2018 speelde ze in zes afleveringen van Pose en 10 afleveringen van A Teacher, wat haar laatste project was. Tot nu toe heeft ze slechts één aankomende rol in de film Call Jane.

Mara is de afgelopen jaren ook begonnen met produceren. Ze produceerde eerst My Days of Mercy (waarin ze ook speelde) in 2017 en later, A Teacher in 2020. Ondertussen is Mara's echtgenoot, Jamie Bell, ongeveer $ 11 miljoen waard, volgens Celebrity Net Worth. Hij heeft gewerkt met regisseurs als Steven Spielberg en Clint Eastwood.

Mara en haar zus zijn erfgenamen van een enorme NFL-dynastie

Hoewel Mara hard heeft gewerkt om haar eigen vermogen te verdienen, zijn zij en haar zus erfgenamen van niet één maar twee NFL-dynastieën. De Mara-zussen, Patricia Rooney Mara (de echte naam van Rooney Mara) en Kate Rooney Mara (de echte naam van Kate Mara) zijn samen 26 miljoen dollar waard, maar hun familie is maar liefst 3 miljard dollar waard.

Hun moeder, de familie van Kathleen McNulty Rooney, is eigenaar van de Pittsburgh Steelers. Hun vader, de familie van Timothy Christopher Mara, is eigenaar van de New York Giants. Zie je al dollartekens?

In 1925 kocht Tim Mara de NFL-franchise van New York voor $ 500, wat destijds een groot bedrag was. Na veel hard werken en het opkopen van concurrerende teams in de omliggende gebieden, begonnen de New York Giants aan een succesvolle run. Zijn zonen Wellington en John "Jack" Mara zetten het familiebedrijf voort toen hij stierf. John Mara, de zoon van Wellington, is nu de president, CEO en mede-eigenaar (met Steve Tisch). De vader van de Mara-zus is nu een scout en vice-president van Player Evaluation.

Terwijl de Giants groot werden, werden de Pittsburgh Steelers dat ook. Arthur Joseph "Art" Rooney, Sr., betaalde in 1933 $2.500 om een NFL-team te vormen in Pittsburgh. Ze begonnen als de Pittsburgh Pirates, maar veranderden in 1941 in de Pittsburgh Steelers toen Rooney president en eigenaar van het team werd.

Later droeg Rooney het bedrijf over aan zijn zoon Dan Rooney, die voorzitter werd van de Steelers, met zijn vier broers in de raad van bestuur. Nu is de oudste zoon van Dan Rooney, Art Rooney II, de president. Zijn jongere zus is de moeder van Rooney en Kate.

Dus de twee families trouwden met elkaar via de ouders van de Mara-zus. We weten niet hoeveel geld de zussen daadwerkelijk zullen erven, maar met een enorm gezin aan beide kanten, zullen ze op een gegeven moment zeker iets erven. In totaal hebben de zussen (met hun twee broers Daniel en Connor) 22 ooms en tantes en ongeveer 40 neven. Hun vader is een van de elf en langs moeders kant had hun oudoom Dan Rooney negen kinderen.

Maar het is veilig om te zeggen dat Mara het geld van haar familie niet nodig heeft. Ze heeft haar eigen carrière en haar eigen geld, en veel daarvan, in ieder geval in combinatie met haar man. Laten we hopen dat haar carrière blijft floreren.

Aanbevolen: