8 van de meest interessante tatoeages van Post Malone (en hun betekenis)

Inhoudsopgave:

8 van de meest interessante tatoeages van Post Malone (en hun betekenis)
8 van de meest interessante tatoeages van Post Malone (en hun betekenis)
Anonim

Veel mensen in de muziekindustrie zijn grote fans van geïnkt worden. Door tatoeages te krijgen, krijgen ze een unieke kans om zich vrij uit te drukken. Ze kunnen alles op hun huid leggen zodat de wereld het kan zien. Post Malone is een muzikant die deze uitdrukking tot het uiterste drijft.

Met een nieuwe baby op komst, zal Post Malone waarschijnlijk de meest getatoeëerde vader in Hollywood zijn. Hij heeft honderden tatoeages en een flink aantal daarvan staat op zijn gezicht. Blijf scrollen om de meest interessante tatoeages van Post Malone te zien.

8 "Altijd moe"

Deze tatoeage is een van de meest herkenbare van Post Malone. Het bevindt zich op beide wangen van zijn gezicht onder zijn ogen, dus het is onmogelijk om het te missen. Het is een beetje een woordspeling omdat ze kunnen dienen als concealer voor donkere ogen als hij niet goed slaapt.

7 Prikkeldraad

Post Malone heeft een paar tatoeages van prikkeldraad over zijn hele lichaam. De meest opvallende is echter die op zijn voorhoofd. Veel van zijn fans dachten dat het zinspeelde op de doornenkroon van Jezus, maar de rapper zei net dat hij dat prikkeldraad cool vindt. De redenering achter de meeste van zijn tatoeages is dat ze cool zijn.

6 Lil Peep Tribute

Deze superster-rapper heeft twee tatoeages als eerbetoon aan wijlen muzikant Lil Peep. Hij heeft de woorden "Blijf weg" in het script boven zijn wenkbrauw getatoeëerd. De woorden komen uit zijn favoriete Nirvana-nummer, maar ze zijn geïnspireerd op de "Cry Baby"-tatoeage van Lil Peep. Hij heeft ook een Lil Peep-portret op zijn arm getatoeëerd.

5 Koe Schedel

Als je naar Post Malone kijkt, is dit zeker een van de eerste tatoeages die je opv alt. Het is een enorme koeienschedel die zijn hele nek bedekt. Hij heeft gezegd dat "er echt niets aan de hand is." Dit komt overeen met de bedoeling achter zijn andere tatoeages. Hij lijkt gewoon te krijgen wat hij denkt dat hem goed zal staan.

4 Zombie Jezus

Deze geïnkte rapper heeft een zeer unieke smaak in welke tatoeages hij kiest om op zijn lichaam te zetten. Hij vindt Jezus knap, maar hij wilde hem meer "metal" maken, dus liet hij een zombieversie van de religieuze figuur maken, en het is uniek in zijn soort. De tatoeage past zeker bij de persoonlijkheid van Post Malone.

3 Doritos

Iedereen weet dat Post Malone een grote fan is van elke snack die hij te pakken kan krijgen. Dit wetende, is het geen verrassing dat hij een tatoeage zou krijgen van een van zijn favoriete hapjes. Het is een van zijn enige tatoeages met een persoonlijke betekenis erachter, en het is van een aantal heerlijke chips.

2 Zwaard

Deze tatoeage is er weer een die je niet zou kunnen missen als je het probeerde. Het bevindt zich aan de zijkant van zijn gezicht en loopt van zijn slaap helemaal tot aan zijn kaak. Dit is nog een tatoeage die hij heeft laten zetten alleen maar omdat hij hem cool vindt. Het is een beetje inspirerend dat hij gewoon doet wat hij wil, gewoon omdat hij het cool vindt

1 Vlammende schedel

Deze tatoeage is een van de recentere tatoeages van Post Malone. Hij moest zijn haar heel kort knippen om deze tatoeage te krijgen omdat het op zijn hoofdhuid zit. De tatoeage toont een hardcore schedel met vlammen die erachter uitbarsten. De rapper heeft deze tatoeage alleen omdat hij cool was (typisch).

Aanbevolen: