Hier is waarom fans denken dat Timothy Olyphant en Josh Duhamel verwant zijn

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans denken dat Timothy Olyphant en Josh Duhamel verwant zijn
Hier is waarom fans denken dat Timothy Olyphant en Josh Duhamel verwant zijn
Anonim

In de twee meest bekende rollen van Timothy Olyphant was hij een politieagent. In de westerse dramaserie Deadwood van HBO speelde hij tussen 2004 en 2006 een sheriff met de naam Seth Bullock. In nog een ander westers misdaaddrama speelde hij tussen 2010 en 2015 plaatsvervangend US Marshal Raylan Givens in Justified van het FX-netwerk.

Het is geen verrassing dat Olyphant de neiging heeft om op tv te worden getypeerd als een stoere Amerikaanse wetshandhaver. Hij heeft er precies de uitstraling voor: hij is wit, lang en fit, met een zo 'mannelijk' gezicht als je in Hollywood kunt vinden. In dat opzicht hebben sommigen hem vergeleken met Billy Bob Thornton van Monster's Ball, die zelf een officier van de wet speelde in de film uit 2001 van Marc Forster, met ook Halle Berry in de hoofdrol. Veel mensen zijn het echter niet eens met het sentiment dat de twee ook maar enigszins op elkaar lijken.

Een meer populaire consensus van een Timothy Olyphant dubbelganger is Transformers-ster, en Fergie's ex-man, Josh Duhamel. Olyphant - vijf jaar ouder dan Duhamel - lijkt zo op zijn landgenoot dat op een gegeven moment zelfs zijn eigen moeder ze niet meer uit elkaar kon houden!

Opvallende gelijkenis

Opmerkingen over de opvallende gelijkenis van het paar zijn te vinden op berichten op sociale media die meer dan tien jaar oud zijn. 'Timothy Olyphant lijkt helemaal op Josh Duhamel!', een Twitter-gebruiker met de gebruikersnaam @vaporware die in maart 2010 werd waargenomen. Een fan die meer op complottheorieën leunt, had een meer intrigerend argument op Reddit: 'Zijn Josh Duhamel en Timothy Olyphant ooit in dezelfde plaats op dezelfde tijd?'

Olyphant bevestigde in een recent interview met Conan O'Brien dat hij zich bewust is van dergelijke fangevoelens. Op de vraag hoe vaak hij in de war raakte met Duhamel, legde de 53-jarige uit hoe hij zijn lookalike ooit zover kreeg om met zijn familie op de foto te gaan en dat vervolgens gebruikte om zijn moeder te misleiden.

"Ja. Dit is waar. Ik kan instaan (voor hem), "zei Olyphant. "Hij deed… God zegene hem. Hij deed mijn familiekerstkaart. Hij poseerde met mijn familie. En we stuurden het als mijn [familiekerstkaart]."

Duhamel Olyphants Kerstkaart
Duhamel Olyphants Kerstkaart

"We zijn in het Dodger Stadium voor een liefdadigheidsevenement, en daar is hij dan! En we hebben elkaar nog nooit ontmoet. Hoe dan ook, ik zeg: 'Hé, mijn hele familie is hier, wil je een foto met ze maken ?' En hij deed het heel vriendelijk, en het was geweldig. Maar we stuurden dit als fijne feestdagen… alle Olyphants en Josh."

Constant in contact met elkaar

Olyphant legde uit hoe zijn moeder trots de foto op de koelkast plakte, zonder te weten dat het eigenlijk Duhamel was die poseerde met de familie van haar zoon.

"Dus alles wat ik weet is dat mijn broer me rond de feestdagen belt vanuit mijn moeders huis," vervolgde hij."Hij zegt 'ik ben hier bij mama'. En je kerstkaart ligt op de koelkast met alle kerstkaarten. En mama zegt: 'Ziet iedereen er niet geweldig uit?'" Het kostte Timothy's broer om hun moeder erop te wijzen dat het was in feite iemand anders op de kaart.

"Mijn broer zegt: 'Mam, je weet dat dat niet Tim is toch? Dat is niet Tim in de kaart! Dat is een acteur genaamd Josh Duhamel!'," legde Olyphant uit. "En ik zweer het je, volgens mijn broer gluurt moeder naar binnen en zegt: 'Ik dacht dat hij groter leek!'" De matriarch van de familie Olyphant had geen ongelijk. Haar zoon is amper 1,80 meter lang, terwijl Duhamel een hoogte van 1.80 meter heeft.

Vanuit die ervaring zijn Olyphant en Duhamel vrienden geworden en hebben ze voortdurend contact met elkaar, al was het maar door elk jaar kerstkaarten uit te wisselen.

Vervolg boeken Veel werk

Conan grapte dat hij Duhamel inderdaad had geboekt voor het interview, maar dat hij in plaats daarvan Olyphant per ongeluk liet binnenkomen. Olyphant antwoordde met een grapje dat hij was gekomen om Jupiter's Legacy te promoten, wat eigenlijk een superheldendrama is op Netflix waar Duhamel in speelde. De serie werd uitgebracht in mei 2021 maar werd toen na slechts één seizoen geannuleerd.

De erfenis van Jupiter
De erfenis van Jupiter

Desondanks is Duhamel veel werk blijven boeken. Hij is ingesteld om te schitteren in een aankomende misdaaddrama miniserie getiteld The Thing About Pam op NBC. De show is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van ene Pam Hupp, die een man genaamd Russ Faria erin luisde voor de moord op zijn vrouw Betsy in 2011. Faria's veroordeling werd vier jaar later vernietigd na de introductie van nieuw bewijs.

Duhamel's scheiding van muzikant Fergie werd in november 2019 afgerond. Sindsdien is hij aan het daten met tv-presentator en model Audra Mari. Olyphant, aan de andere kant, is nog steeds getrouwd met zijn studieliefde, de zeer privé Alexis Knief. Het paar trouwde in 1991 en heeft samen drie kinderen - twee dochters en een zoon.

Aanbevolen: