5 Beroemdheden waarvan je vergat dat ze verwant waren (& 5 waarvan je dacht dat ze waren, maar niet zijn)

Inhoudsopgave:

5 Beroemdheden waarvan je vergat dat ze verwant waren (& 5 waarvan je dacht dat ze waren, maar niet zijn)
5 Beroemdheden waarvan je vergat dat ze verwant waren (& 5 waarvan je dacht dat ze waren, maar niet zijn)
Anonim

Soms komen onze favoriete beroemdheden uit getalenteerde stambomen die Hollywood jarenlang hebben gedomineerd. Het is duidelijk dat talent in de familie zit… of misschien is het iets in het water? Het is echter niet altijd gemakkelijk om te zeggen wanneer beroemdheden verwant zijn. Terwijl sommigen ervoor kiezen om de naam van een bekender familielid te volgen, kiezen anderen ervoor om zelf een pad te smeden en hun achternaam te veranderen. Het is geen wonder dat fans ze niet kunnen volgen.

Andere keren lijken sommige beroemdheden zo op elkaar dat veel mensen denken dat ze verwant zijn, maar in werkelijkheid zijn ze dat niet. Van Jaime Pressly en Margot Robbie tot Jeffrey Dean Morgan en Javier Bardem, soms zegent Hollywood ons met beroemde dubbelgangers die bij de geboorte verwisseld hadden kunnen worden.

10 Vergeten waren gerelateerd: Rob Schneider is de vader van Elle King

Soms zit talent in de familie, zoals in het geval van Ex's en Oh's zangeres Elle King en haar vader, Rob Schneider. Rob behoeft geen introductie, maar als je het moet weten, de ster staat bekend om zijn hoofdrol in hits als 50 First Dates, The Hot Chic k en Grown Ups.

Toen Elle een muziekcarrière nastreefde, besloot ze de achternaam van haar beroemde vader te laten vallen. Ze wilde het alleen redden, zonder de voordelen die Schneider zijn met zich mee zou brengen.

9 zijn niet verwant: Minka Kelly en Leighton Meester

Minka Kelly van Friday Night Lights en Leighton Meester van Gossip Girl zijn geen zussen, en ondanks dat ze een opvallende gelijkenis vertonen, zijn de twee helemaal geen familie van elkaar. Ze zijn vergelijkbaar in gest alte, hebben vergelijkbare haar- en gelaatstrekken. Hun griezelige gelijkenis is de reden dat ze allebei werden gecast in The Roommate, een remake van de psychologische thriller Single White Female uit 1992.

Minka en Leighton ontmoetten elkaar voor het eerst in 2003 tijdens het filmen van Clearasil-commercials. Het zou een feest zijn om het duo nog een keer op het scherm te zien verschijnen.

8 Vergeten waren gerelateerd: Lily Allen en Alfie Allen zijn broers en zussen

Alfie Allen speelde Theon Greyjoy in de HBO-serie Game of Thrones en werd meteen beroemd. Maar lang voordat de roem aan zijn deur klopte, deed zijn zus een beroep op hem om een baan te zoeken. Nou … in een nummer dat wil zeggen, want zijn zus is de Britse popster Lily Allen.

In 2006 schreef Lily een nummer genaamd 'Alfie'. Een deel van de tekst zegt: "Oh, Alfie sta op, het is een gloednieuwe dag. Ik kan gewoon niet achterover leunen en toekijken hoe je je leven verspilt. Je moet een baan zoeken omdat de rekeningen betaald moeten worden."

7 zijn niet gerelateerd: Denzel Washington en Kerry Washington

Denzel Washington en Kerry Washington delen misschien een achternaam, maar de twee hebben niets met elkaar te maken. Veel mensen hebben zich hierover afgevraagd, omdat ze zowel succesvolle Hollywoodsterren als zwart zijn.

Ze zijn misschien geen familie van elkaar, maar ze hebben wel veel gemeen. Beide Washingtons hebben hun plaats in de gelederen van de Hollywood-elite gecementeerd en hebben indrukwekkende cv's. Van Denzel is bekend dat hij sterke mannelijke hoofdrolspelers speelt en Kerry's meest opvallende rol tot nu toe was Olivia Pope in de ABC-dramaserie Scandal.

6 Vergeten waren gerelateerd: Leslie Mann is de moeder van Maude Apatow

Maude Apatow is de dochter van Blockers-actrice Leslie Mann en bekroonde producer/scenarioschrijver en regisseur Judd Apatow. Maude acteert al sinds ze zeven jaar oud was en wordt soms bekritiseerd vanwege haar afkomst. Veel mensen gaan ervan uit dat er nepotisme in het spel is, aangezien ze speelde in vier films geproduceerd/geregisseerd door haar vader.

Maude speelde Leslie Mann's dochter op het scherm in drie van deze films, en critici beweerden dat ze niet voor de rollen werkte. Hoe het ook zij, Maude is buitengewoon getalenteerd en heeft zichzelf door de jaren heen bewezen.

5 zijn niet gerelateerd: Tom Hardy en Logan Marshall-Green

Hun ruige uiterlijk en doordringende blikken doen veel mensen een dubbele take doen. Veel mensen denken dat Logan Marshall-Green de dubbelganger van Tom Hardy is of andersom. Hoe dan ook, de acteurs hebben een opvallende gelijkenis.

Men zou aannemen dat de twee een tweeling zijn, maar dat zijn ze niet. Logan heeft inderdaad een tweelingbroer, maar hoe graag fans ook willen dat hij Tom Hardy is, hij is het niet.

4 Vergeten waren gerelateerd: Steven Spielberg is de stiefvader van Jessica Capshaw

De meeste mensen kennen Jessica Capshaw van Grey's Anatomy. Hij speelde 10 seizoenen Dr. Arizona Robbins voordat ze van de show werd afgeschreven. Wat fans misschien zijn vergeten, is dat Jessica een zeer beroemde vader heeft en dat haar moeder Indiana Jones en de Temple of Doom-ster Kate Capshaw is.

Haar stiefvader is de met een Academy bekroonde regisseur/producent Steven Spielberg. Hij is legendarisch en heeft blockbusters als Jaws en E. T. Het buitenaardse. Jessica speelde in twee van haar vaders producties - Minority Report en in de miniserie van 2005 genaamd Into The West.

3 Zijn niet gerelateerd: Zooey Deschanel en Katy Perry

New Girl-ster Zooey Deschanel heeft een al even beroemde broer of zus, maar het is niet Katy Perry. Hoewel het paar soms niet van elkaar te onderscheiden is, zijn het geen zussen. Zooey is eigenlijk Bones-ster, de zus van Emily Deschanel. Katy en Zooey lijken meer op elkaar dan dat Zooey op haar zus lijkt, dus het is geen wonder dat veel mensen aannemen dat ze verwant zijn.

Zooey ziet de gelijkenis echter niet. De ster zei tegen Allure: "Ik denk niet dat we precies op elkaar lijken, maar ik begrijp de vergelijking en ik voel me er niet door beledigd. Ze is echt mooi."

2 Vergeten waren gerelateerd: Dakota Johnson is Melanie Griffith en de dochter van Don Johnson

Dakota Johnson's vertolking als Anastasia Steel in de Fifty Shades Trilogy schoot haar naar een instant sterrendom en haar carrière is sindsdien in opkomst. Dakota komt uit een uiterst getalenteerde familie. Haar moeder is de bekroonde actrice Melanie Griffith, terwijl haar vader Don Johnson is.

Don Johnson is een acteur/regisseur/producent, dus het is duidelijk te zien dat er talent in deze familie zit. Dakota heeft behoorlijk naam gemaakt in Hollywood zonder op de jas van haar ouders te rijden. Ze heeft zichzelf bewezen en haar plek in de industrie gecementeerd.

1 zijn niet gerelateerd: Nina Dobrev en Victoria Justice

Vampire Diaries-ster Nina Dobrev en Victorious 's Victoria Justice delen een griezelige gelijkenis. Ondanks het leeftijdsverschil van vier jaar, zou het paar voor een tweeling kunnen doorgaan. Het is ongelooflijk hoeveel ze dezelfde kenmerken delen, maar niet eens aan elkaar gerelateerd zijn.

Nina en Victoria raken de hele tijd in de war voor elkaar. Volgens MTV onthulde Victoria dat: "Het is zo'n compliment omdat ik denk dat ze zo mooi is, en ze is zo lief." Het is gemeld dat het paar elkaar ooit persoonlijk heeft ontmoet en zelfs heeft omhelsd.

Aanbevolen: