Hoe Jeremy Renner en Timothy Olyphant elkaar kenden voordat ze beroemd werden

Inhoudsopgave:

Hoe Jeremy Renner en Timothy Olyphant elkaar kenden voordat ze beroemd werden
Hoe Jeremy Renner en Timothy Olyphant elkaar kenden voordat ze beroemd werden
Anonim

Als een van de langstzittende leden van Hollywood's grootste franchise, heeft Jeremy Renner nauwelijks een introductie nodig.

Het leven was heel anders voor Renner voordat hij bij de MCU betrokken raakte, en hoewel hij goede dingen op tafel had liggen, leidde het worden van acteur hem uiteindelijk naar waar hij nu is.

Tijdens zijn jonge jaren ging Renner naar de middelbare school in Modesto, Californië. Schokkend genoeg ging hij naar die middelbare school met een kind dat later ook een succesvolle acteur werd.

Laten we eens terugkijken op Renners leven en kijken met welke ster hij naar de middelbare school ging.

Jeremy Renner is een MCU-ster

In 1995 begon Jeremy Renner met professioneel acteerwerk en hij bracht jaren door in Hollywood voordat hij rollen kreeg die hem in de schijnwerpers hielpen. Toen hij eenmaal uitbrak en een ster werd, keek Renner nooit meer achterom.

De acteur was echt een hit toen hij de rol van Hawkeye in de MCU belandde. Ja, daarvoor had hij succes, maar door een originele Avenger te worden in de grootste franchise ter wereld, veranderde alles in een oogwenk.

Als Hawkeye zou Renner enorme loonstrookjes naar beneden halen en een handje helpen bij het vormgeven van de MCU. Hij was te zien in de grootste films van de franchise, en vorig jaar speelde hij in zijn eigen MCU-serie.

Toen hij besprak hoe zijn karakter door de jaren heen was veranderd, zei Renner: "Ik denk dat de grootste verandering uiteindelijk de verliezen zijn geweest. Het beheert de verliezen van iedereen die hij goed kent, van Natasha (Romanoff aka Black Widow) naar de Avengers. Het is een enorm gewicht dat hij op zijn rug draagt, van vijf jaar Ronin. Wonderlijk genoeg kunnen we die veranderingen, die gevoelens in deze show verkennen. We hebben zes uur om het te verkennen, en er zijn nieuwe personages die daarbij helpen."

In tegenstelling tot een aantal van zijn leeftijdsgenoten die ofwel uit L. A. komen of afkomstig zijn uit families uit de showbusiness en profiteerden van vriendjespolitiek, komt Jeremy Renner uit een stad in Central Valley waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord.

Hij komt uit Modesto, Californië en iemand anders ook

Tijdens zijn jonge jaren bracht Jeremy Renner zijn dagen door met opgroeien in Modesto, Californië. Nooit van gehoord? Nou, je bent niet de enige.

De stad zelf is vooral opmerkelijk omdat het de setting is van American Graffiti, de eerste grote hit van George Lucas. Modesto was zelfs de plek waar Lucas opgroeide.

Toen hij het had over zijn leven toen hij opgroeide in Modesto, zei Renner: "Het was een geweldige plek om op te groeien vanwege de gemeenschap. Ik was een huissleutelkind, dus ik kon doen wat ik wilde opgroeien."

"Ik zou thuis zijn voordat mijn zus dat deed … zodat ik niet met haar zou moeten concurreren [voor snacks]. Maar ik deed altijd mijn huiswerk, " voegde hij eraan toe.

Renner groeide niet alleen op in Modesto, maar ging daar ook naar de universiteit. Die kleine school heet Modesto Junior College, en het is waar Renner een toneelles volgde en erachter kwam dat hij acteren wilde nastreven.

Renner heeft sindsdien veel bereikt in een moeilijke branche, wat bewijst dat sterren overal vandaan kunnen komen. Ondanks dat Modesto een kleine plaats was, ging Renner naar de middelbare school met een toekomstige televisiester.

Renner ging naar de middelbare school met Timothy Olyphant

Dus, bij welke grote tv-ster ging Jeremy Renner naar de middelbare school in de weinig bekende stad in Californië? Het bleek niemand minder dan Timothy Olyphant te zijn, die ook een enorm succes was in Hollywood.

Volgens Historic Modesto, "was Olyphant een klasgenoot van Jeremy Renner op de middelbare school, hoewel ze in verschillende klassen zaten. Renner en Olyphant hebben vergelijkbare acteerstijlen en een zeer intelligente benadering van het kiezen van hun materiaal. Ze blinken allebei uit in hun vak en denken allebei vaak terug aan hun jeugd in Modesto, een plek waar ze allebei hun spirit en drive vonden."

Het is vrij willekeurig dat zelfs maar één persoon uit Modesto een belangrijke acteur werd, maar om er twee te hebben van dezelfde middelbare school is praktisch ongehoord.

Slechts een paar steden in Manteca, Californië, groeide Justin Roiland, bekend van Rick and Morty, op. Hij ging zelfs naar het Modesto Junior College, net als Jeremy Renner. Deze kleine steden zijn nauwelijks een vlekje op de radar, en toch hebben ze een aantal grote namen in entertainment voortgebracht.

Jeremy Renner en Timothy Olyphant gedijen allebei goed in Hollywood, en het is bizar om te bedenken dat dit paar ooit samen naar de middelbare school ging in een stad die mensen alleen kenden uit een film van George Lucas.

Aanbevolen: