Hier is waarom fans dachten dat Nick Cannon en Snoop Dogg verwant waren

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans dachten dat Nick Cannon en Snoop Dogg verwant waren
Hier is waarom fans dachten dat Nick Cannon en Snoop Dogg verwant waren
Anonim

Voor alle beroemde familieberoemdheden in Hollywood zijn er net zoveel spraakmakende schoonfamilie, broers en zussen, vader-zoon-acteurs, iconische moeder-dochterduo's, koninklijke neven en zelfs oom-neven die worden vastgehouden uit zicht. In het geval van de Amerikaanse tv-presentator Nick Cannon en rapper Snoop Dogg waren veel fans ervan overtuigd dat twee heren eigenlijk hetzelfde DNA delen.

Met hun vergelijkbare gelaatstrekken en dezelfde liefde voor muziek, zou Nick, die een goede vriend is van komiek-acteur Kevin Hart, familie zijn van Snoop Dogg. Hij is nooit verlegen geweest om te laten zien dat hij een fan van de muzikant is, om nog maar te zwijgen van zijn hechte band met hem. Maar waarom dachten velen dat hij een familielid is van Snoop Dogg, en waar komt deze speculatie vandaan?

Wie is Nick Cannon?

Nicholas Scott Cannon, beter bekend onder de bijnaam Nick Cannon, werd geboren op 8 oktober 1980 in San Diego, Californië. Hij werd opgevoed door zijn grootouders en deels door zijn vader, die predikant was. Hij loofde zijn vader voor het bijbrengen van hem hoe een man te zijn toen hij opgroeide door hem van jongs af aan een gestage invloed te geven.

Ondanks dat Nick de zoon was van een dominee, was hij beperkt tot de privileges die rijke kinderen genoten, zoals televisie kijken, naar de radio luisteren en zich dure kleding aantrekken. Hij had echter een passie voor entertainment en besloot deze al op jonge leeftijd na te streven.

Toen hij acht was, trad hij op in het evangelische, openbare tv-programma van zijn vader. In datzelfde jaar nam hij ook zijn eigen nummer op. Tegenwoordig is hij een bekende komiek, acteur, rapper en televisiepresentator. Hij begon zijn carrière als tiener bij All That voordat hij The Nick Cannon Show, Wild 'n Out, America's Got Talent, Lip Sync Battle Shorties en The Masked Singer presenteerde.

Nick is ook naar voren gekomen als een succesvolle ondernemer en wordt geassocieerd met meerdere zakelijke bedrijven. Hij wordt beschouwd als een multitalent vanwege zijn prestaties op verschillende gebieden. Zijn huidige vermogen wordt geschat op $ 50 miljoen. Met al zijn tv- en filmprojecten, is er duidelijk niets dat Nick ervan weerhoudt om door te gaan met toevoegen aan zijn vermogen.

Wie is Snoop Dogg?

Ondertussen werd Snoop Dogg - wiens echte naam Calvin Broadus is, geboren op 20 oktober 1971 in Long Beach, Californië. Zijn vader Vernall Vernado is een Vietnamveteraan, zanger en postbode, terwijl zijn moeder Beverly Broadus is. Zijn moeder noemde hem Calvin naar zijn stiefvader toen zijn vader hen verliet vlak na zijn geboorte.

Ondanks dat werd Snoop Dogg een succesvolle artiest. In de jaren negentig werd hij een van de bekendste figuren in de gangstarap. Hij is ook te zien geweest in meerdere tv-films en series gedurende zijn hele carrière. Hij ontdekte zijn passie voor muziek op zeer jonge leeftijd en besloot dat pad te volgen.

Waarom dachten fans dat Nick Cannon en Snoop Dogg verwant zijn?

Mensen vragen zich af of Snoop Dogg en Nick Cannon verbonden zijn, zelfs als ze elkaar op het podium begroeten met een knuffel. Ze hebben vergelijkbare eigenschappen, zoals "Snoop Lion"-vlechten, zwarte huidtinten en gelaatstrekken zoals brede neuzen.

Nick is altijd al een fan van Snoop Dogg geweest, maar veel mensen waren geschokt dat de twee naar verluidt familie van elkaar zijn. Geruchten begonnen zich te verspreiden toen Nick Snoop Dogg 'oom' noemde. In een Twitter-bericht schreef hij: "Liefde voor mijn oom @snoop dogg voor het rijgen van mij met deze Fresh A House Shoes."

Mensen stroomden naar sociale media om te verduidelijken of de rappers echt die oom-neefrelatie hebben. Een Twitter-gebruiker gutste: "Ik wist niet dat Snoop Dogg de oom van Nick Cannon was. wanneer gebeurde dit!?" Een ander merkte op: "Ok, dus blijkbaar is Snoop Dogg de oom van Nick Cannon? De meeste mensen weten al dat Snoop Dogg de neef van Sasha Banks is. Dus wat doet die mannelijke Sasha met Nick?”

Nog een fan op Twitter: "Zweer dat ik niet wist dat Snoop Dogg de oom van Nick Cannon was. Ik voel me een beetje dom." Om het gerucht aan te wakkeren, onthulde Nicks moeder de interessante connectie met de rapper tijdens een interview met The Breakfast Club. Ze verklaarde dat zowel haar zoon als Snoop Dogg afstammelingen zijn van "Soulja Slim."

Zijn Nick Cannon en Snoop Dogg verwant?

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat enthousiaste fans het antwoord op deze vraag niet weten. De geruchten circuleren al jaren op het web, maar het werd uiteindelijk tot rust gebracht toen werd bevestigd dat de twee geen familie zijn - ondanks wat veel mensen misschien hebben geloofd.

Ondanks de waarheid dat Nick Snoop Dogg 'oom' noemt, werd het eigenlijk gebruikt om de hechtheid van hun vriendschap aan te geven. Nick heeft de rapper beschreven als zijn mentor sinds hij hem voor het eerst op televisie zag. Hij geeft hem de eer dat hij hem heeft geleerd grappig te zijn zonder vulgair en aanstootgevend te zijn, en hem ook inzicht heeft gegeven in hoe hij moet werken met andere artiesten met verschillende stijlen.

Aanbevolen: