Paris Hilton getrolled als ze verloofde 'de liefde van haar leven' noemt in oprechte eerbetoon

Paris Hilton getrolled als ze verloofde 'de liefde van haar leven' noemt in oprechte eerbetoon
Paris Hilton getrolled als ze verloofde 'de liefde van haar leven' noemt in oprechte eerbetoon
Anonim

Paris Hilton heeft een oogje gekregen nadat ze een oprecht eerbetoon aan haar verloofde Carter Reum deelde.

De ster die binnenkort gaat trouwen vierde haar 21-jarig jubileum tijdens een zeiltocht rond Sardinië, Italië op zondag.

Hilton beschreef de 40-jarige durfkapitalist als haar "tweelingziel" op Instagram, ze deelde een diavoorstelling van hen die liefdevol in elkaars ogen staarden.

"Hier voor jou… de liefde van mijn leven", schreef de socialite haar lieve bericht. "Ik denk niet dat ik ooit over het gevoel van vlinders in mijn buik zal komen als ik bij jou in de buurt ben."

Ze vervolgde: "Als we oog in oog kijken, zie ik je voor alles wat je bent… een knappe, vriendelijke en liefdevolle ziel. Ik verdwaal elke keer in jou."

"Ons liefdesverhaal is het beste wat mij is overkomen. Ik kan de hemel niet genoeg voor je bedanken. Ik hou van dit leven dat we hebben, deze liefde die we delen, en vooral, ik hou van JOU, "ze concludeerde. "Gelukkige 21e maand!"

In de eerste zwart-wit foto hield Reum teder haar middel vast, terwijl ze naar hem glimlachte in een vloeiende bloemenjurk en Valentino-hakken.

De tweede foto was in kleur en toonde de hitmaker "Stars Are Blind" die naar voren leunde voor een kus met haar linkerhand onder de kin van haar aanstaande echtgenoot.

Tijdens een recente verschijning in The Tonight Show With Jimmy Fallon gaf de voormalige realityster toe dat ze een aantal weelderige plannen heeft voor haar aanstaande huwelijk met Carter.

Ze zei: 'Het wordt een driedaagse affaire. Er gebeurt veel.'

Hilton zei in juli in haar podcast This Is Paris ook dat ze "niet zwanger is, nog niet" en geen gezin wil stichten tot nadat ze getrouwd is: "Ik wacht tot na de bruiloft, " zei de socialite.

De DJ ging ook zo ver om te zeggen dat ze pas in 2022 een kind wil.

Maar sommige louche commentatoren op sociale media waren er niet van overtuigd dat Hilton door het gangpad zou lopen, gezien haar lange datinggeschiedenis.

"Was ze nu niet vier keer verloofd met de 'liefde van haar leven'? De laatste keer was op de top van Aspen Mountain", schreef iemand.

"Ze is zo gênant! En gaat ze voor elke maandelijkse "verjaardag" op een luxe vakantie? Net als Britney lijkt ze permanent onvolgroeid op haar 16e. Voor een vreemde vrouw, "voegde een tweede eraan toe.

Elke man met wie ze is geweest, is de 'liefde van haar leven'. Weet ze wat liefde is? Ik kan me niet voorstellen dat ik 100 keer verliefd zou zijn', merkte een derde op.

De ster van Simple Life is eerder voorgesteld door model Jason Shaw in 2002, de Griekse socialite Paris Latsis in 2005 en acteur Chris Zylka in 2018.

Aanbevolen: