Scott Disick's grappigste one-liners uit 'Keeping Up With The Kardashians

Inhoudsopgave:

Scott Disick's grappigste one-liners uit 'Keeping Up With The Kardashians
Scott Disick's grappigste one-liners uit 'Keeping Up With The Kardashians
Anonim

Als het gaat om werken met familie, is niemand anders dan Kris Jenner erin geslaagd om het goed te doen. Met een bloeiende show geboren uit de suggestie van een vriend, is de gecertificeerde momager erin geslaagd een imperium op te bouwen door simpelweg de camera's de hele dag te laten draaien. Door Op de hoogte te blijven van de Kardashians hebben Jenner en haar meisjes een revolutie teweeggebracht in reality-televisie door ons 20 seizoenen lang aan het scherm gekluisterd te houden, ons bezig te houden met de trends op sociale media en ons kennis te laten maken met het goede, het slechte en de lelijke.

Het meest onderschatte lid van de Kardashian-Jenner-clan is vooral de voormalige partner van Kourtney Kardashian, Scott Disick. Disick had door de seizoenen heen een aantal woeste, maar grappige momenten op de camera waarin hij schaduw wierp naar zijn medesterren. Dit zijn de beste van allemaal.

7 "Ik ben eindelijk een Kardashian!"

Er zijn een paar dingen in de wereld die iemand kwalificeren als een Kardashian. Eerst moet je geboren zijn bij Kris Jenner. Dit sluit het grootste deel van de wereld uit. Ten tweede moet je iets of iets hebben waar Kris Jenner geld mee kan verdienen. En, last but not least, de belangrijkste Kardashian-functie is een grote achterstand. Scott Disick heeft dit hoog in het vaandel, dus toen Khloe Kardashian schreeuwde: "Scott, je hele kont is uit", antwoordde Disick: "Ik ben eindelijk een Kardashian."

6 "Jullie verliezen je kont, we kunnen allemaal ons geld verliezen."

Nog steeds over het onderwerp van Kardashian-achters, ze zijn behoorlijk de geldmaker. Zozeer zelfs dat Kim Kardashian in 2014 "het internet brak" met haar Paper Magazine-omslag. In het nummer van november 2014, genaamd 'Break the Internet', balanceerde Kim een glas champagne op haar achterste, waardoor de wereld gek werd, inspirerende uitdagingen en zelfs een Saturday Night Live-schets. Toen Kim tegen Scott Disick zei dat ze een plattere kont wilde, was zijn reactie de onze: "Jullie verliezen je kont, we kunnen allemaal ons geld verliezen."

5 "Ben je niet beide keren getrouwd na een paar maanden?"

Als het op bruiloften aankomt, is Kim Kardashian misschien niet echt de beste persoon om advies van te krijgen. Misschien is ze dat wel, het is maar hoe je het bekijkt. We moeten het haar nageven voor het onderhouden van een zesjarig huwelijk met Kanye West, maar laten we haar 72-daagse huwelijk met Kris Humphries niet vergeten. In een aflevering van Op de hoogte blijven van de Kardashians, wordt gezien dat Kim Disick advies geeft en zegt: "Weet je, je moet het echt rustig aan doen." Maar Disick heeft er niets van. Hij grapte: "Ben je niet beide keren na een paar maanden getrouwd?"

4 “Hoe oud ben je? 17. Hoe zie je eruit? 25.”

Scott Disick ging soms een beetje te ver. Een van de mensen die aan de ontvangende kant van zijn scherpe tong belandde, was Kylie, en op een keer nam Disick het roosterspel een beetje hoger. Kylie Jenner heeft eerder gesproken over haar onzekerheden, waarvan er één haar ertoe bracht een bedrijf van een miljoen dollar op te richten en te laten groeien - haar lipkits. Terwijl Forbes de miljardairstatus van Jenner introk, hebben Kylie's lipkits nog steeds bewezen een hit te zijn. Disick bracht een grap te dichtbij toen hij tegen Kylie zei: 'Hoe oud ben je? 17. Hoe zie je eruit? 25.”

3 "Godzijdank had je het nooit kunnen betalen."

Kim Kardashian is rijk. Dit is een goed idee. In de voetsporen van voormalig echtgenote Kanye West, maakte Kim Kardashian haar weg naar de miljardairclub. Haar status als miljardair kwam van de verkoop van een belang van 20% in KKW Beauty aan Coty voor naar schatting $ 200 miljoen. Het is veilig om te zeggen dat Kim, gezien haar enorme vermogen, zichzelf 100% een yogales-lidmaatschap kan veroorloven. Maar op een keer ontving Kim een gratis pakket en deelde het nieuws met Disick en zei: "Iemand heeft ons een gratis yoga-lidmaatschap gestuurd", waarop Scott antwoordde: "Godzijdank, je zou het nooit hebben kunnen betalen!"

2 "Kijk eens naar ons."

Rob Kardashian is waarschijnlijk een van de meest onopvallende Kardashians die er is. Behalve die ene keer dat hij de krantenkoppen haalde voor zijn fall-out met Blac Chyna, is Rob altijd met zijn zaken bezig en houdt hij zich erg onopvallend. Tijdens een telefoongesprek wist Disick dat op de meest hilarische manier uit te leggen: Rob is in drie of vier jaar het huis niet uitgekomen, toen sloeg hij zijn vriendin in elkaar nadat hij haar twee weken kende, dus als je zegt dat je het moeilijk hebt, kijk dan eens naar ons.”

1 "Ik heb me gerealiseerd dat ik waarschijnlijk gewoon perfect ben."

Het is duidelijk dat Disick het leuk vond om jabs naar de Kardashians te gooien. Of hij nu het glutenvrije leven van Kourtney bespot of iets anders schandaligs, het lijdt geen twijfel dat Disick ons een geestige zin zal geven om over na te denken. In dit alles beweert Disick dat hij niet het probleem is, misschien is iedereen dat wel. "Weet je, ik heb me gerealiseerd dat ik waarschijnlijk gewoon perfect ben en dat iedereen om me heen problemen heeft", zei Disick ooit terwijl hij recht in de camera keek, in Disick-stijl.

Aanbevolen: