Hoe verhoudt 'The Kardashians' zich tot 'Keeping Up with the Kardashians'?

Inhoudsopgave:

Hoe verhoudt 'The Kardashians' zich tot 'Keeping Up with the Kardashians'?
Hoe verhoudt 'The Kardashians' zich tot 'Keeping Up with the Kardashians'?
Anonim

De Kardashians zijn terug op televisie, maar ze hebben hun oorspronkelijke kabelnetwerk achtergelaten ten gunste van de brede, bijna oververzadigde wereld van streaming. De Kardashians gingen in première op Hulu op 14 april 2022 en fans van Kim Kardashian en de hele Kardashian-clan zijn extatisch, terwijl de critici en tegenstanders van de familie natuurlijk met hun ogen rollen naar weer een nieuwe aflevering van het Kardashian-imperium.

Maar laten we de haters achter ons laten en ons richten op de toekomst. The Kardashians is klaar om een standaard voortzetting te zijn van hun originele show Keeping Up With The Kardashians, maar met een paar subtiele verschillen. Het is ook belangrijk op te merken dat hun vertrek uit E! komt op hetzelfde moment dat de familie zich heeft overgegeven aan een juridische strijd met Blac Chyna, de ex van Rob Kardashian. Dit is wat fans kunnen verwachten van de nieuwe serie.

7 Het omvat de hele familie, maar minder van de Jenner Girls

Keeping Up With The Kardashians volgde het leven van de hele Kardashian- en Jenner-clan, door dik en dun. We volgden de relaties van Kim door de jaren heen en we zagen de twee jongste kinderen van Caitlyn en Kris Jenner, Kendall Jenner en Kylie Jenner, opgroeien en supermodellen en ondernemers worden. Het hele gezin zal ook deel uitmaken van de nieuwe Hulu-show. Maar Kris en haar oudste dochters hebben duidelijk gemaakt dat de nieuwe serie zich zal concentreren op Kris, Kim, Khloe en Kourtney. De Jenner-meisjes zullen er ook zijn, maar ze hebben een stap terug gedaan om zich te concentreren op hun bloeiende ondernemingen.

6 We zullen Kim Kardashian's reis naar de wet volgen

Fans speculeren over de verhaallijnen die de nieuwe Hulu-show zal volgen, maar fans zijn gretig en hoopvol dat we Kim Kardashian's reis om advocaat te worden in de staat Californië van naderbij zullen bekijken. Er wordt al volop gespeculeerd op het internet over wat voor soort advocaat Kim zal zijn, maar het is bekend dat ze samenwerkt met spraakmakende burgerrechten- en mensenrechtenadvocaten. Ook was haar vader Rob Kardashian een ongelooflijk succesvolle strafrechtadvocaat en zou ze graag in de voetsporen van haar vader treden. Hoe dan ook, als haar reis naar de wet geen verhaallijn is die we te zien krijgen, maken de showrunners een grote fout.

5 Kanye is er niet bij betrokken

We kunnen zien hoe de meedogenloze stalking van Kanye Kim's geestelijke gezondheid en haar relatie met haar kinderen beïnvloedt, maar het is niet waarschijnlijk dat we haar ex-man, rapper, snel zullen zien. Zoals iedereen met een hartslag goed weet, gaat Kanye niet bepaald goed om met hun scheiding, of toont hij zelfs het juiste respect voor de moeder van zijn kinderen. We zagen Kanye nogal wat in de andere show, maar hij zal afwezig zijn in de nieuwe. Misschien zien we een paar afleveringen met Kim's nieuwe beau, Pete Davidson.

4 Fans speculeren over Travis Scott

Hoewel de Jenners minder deel zullen uitmaken van de show dan hun oudere zussen, vragen fans zich af of ze verhaallijnen in de serie zullen hebben, met name Kylie die midden in een intens off-camera drama met de vader zit van haar kind, rapper Travis Scott. Scott zit midden in een aantal intense juridische problemen omdat hij is beschuldigd van grove nalatigheid voor zijn gedrag op zijn Astroworld Festival, wat resulteerde in de dood van verschillende mensen, waaronder meerdere kinderen. Fans willen weten hoe dit Kylie beïnvloedt. Zal het in de show zijn? Er is maar één manier om erachter te komen, dus zorg ervoor dat je Hulu-kosten worden betaald als je het wilt zien.

3 Ze verlieten E! Op enigszins negatieve voorwaarden

De Kardashian-Jenners waren bijna 20 seizoenen E!'s anker. Het is misschien wel de meest succesvolle show in de geschiedenis van het netwerk en het verliezen van nieuwe afleveringen aan Hulu is een grote klap voor het netwerk en zijn toekomst. Omdat de Kardashians verwikkeld zijn in een juridische strijd met Blac Chyna, was de familie niet blij met de manier waarop het netwerk met het conflict omging. Naar verluidt vroegen de Kardashians het netwerk om de show te annuleren om het beledigende gedrag van Blac Chyna te stoppen. Het netwerk weigerde en nu verloren ze hun meest winstgevende show. De verhuizing naar Hulu was niet alleen een zakelijke beslissing, het is de middelvinger van de familie naar hun oude netwerk.

2 Politiek kan een factor zijn

Dit is pure speculatie, maar terwijl Kim Kardashian haar pad naar een juridische carrière volgt, speculeren sommigen dat ze haar toch al toenemende politieke activisme zal verhogen. Kim heeft al een belangrijke rol gespeeld bij de vrijlating van een slachtoffer van mensenhandel uit de gevangenis, en we weten al dat politiek een factor was bij haar scheiding van Kanye West. Kim is een uitgesproken democraat en was het niet eens met Kanye's goedkeuring van Donald Trump. Zullen we meer van Kim's politieke activisme in de show zien? Waarschijnlijk.

1 De Kardashians zullen creatieve controle hebben

Hoewel de show zal afhangen van het werk van de showrunners om te opereren, zoals Keeping Up With The Kardashians deed, zullen Kim, Khloe, Kris en Kourtney meer zeggenschap en creatieve controle hebben dan ooit op E! Hoe dat eruit zal zien weten we nog niet, maar fans kunnen genieten van het feit dat de Kardashians hun show onder controle hebben op een manier die ze nooit eerder hadden.

Aanbevolen: